Ryuuga2 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Tak jak w tytule żegnam się z serwerem po akcji na tsie z administracją serwerową.Serwer dla mnie był kilkumiesięczną zajawką i zabawą oraz umilaczem czasu.Dziekuje wszystkim ludziom którym napotkałem na swojej drodze serwerowej za grę i wspólne dobre jak i złe chwile.Pozdrawiam również wszystkich blogosow oraz stara organizacje "aptekę". @Inder00 dzięki za serwer i lawety do Sara @Perzu dzięki za gadanie i pomoc w dobiciu się do inderka xd @Xsardes Dzięki za szansę w Sara @BikneQQ dziena ceju za rozgrywkę :3 kup sobie lepsze mikro 😄 @WertexGames największy cej na serwerze dziena za pościgi xD (uciekniemy łódką jeszcze kiedyś) @paulinka/ we montuj baki i LPG do aut @artisek dziena za organizację @Lisu po roota leć Fiona,dzięki tobie też za organizację i wspólne bijatyki @FuriaT 10 złoty na magnuma,laweta na 5000 metrach hahaha @Krzysioo minutki nabijaj i przestępców łap :3 @ElwuDzi też będę miał taki seksowny głosik jak ty jak ty @Damian123 let's go for Lider sara xD @Mietek756 ciebie yebac i nie rozwal frakcji bardziej niż ja @turbii fajniusie audycje @xBartek. Dziena za perma @Garix odwalanko w Sara mmm @romek22 wyprowadź sie z lotniska hah xD @draco powo na supporcie i dziena za lekka pomoc w Sara nie miej mi za źle te kłótnie na ts xD @MajamI mmm odwalanko dune I monsterkiem czemu nie? 😄 @Netto dziena za 11kk na początku rozgrywki @Zi3luu rest in peace @KsiądzG*59 lecimy z komunia tylko tak szybko @NinjSS czesc konfidencie hahaha (nic do ciebie nie mam) @Shiruu sorka za wyzywanko na teamspeaku za 30 min jaila xDDD @PanKOX_PL sorka że musiałeś wysłuchiwać wyzywanka sapdow @Dee dasz radę w Sara 😉 @Tytans pisz ładna apelke o ub @Mahnypa nakurwiaj minutki na Sara hahah @Prospect leć po vlidera misiaku @Randy dziena za szansę w fabryce (nie wywalaj mnie może ub dostane) Edytowane 2 Września 2019 przez Ryuuga2 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Ceju niech ci się powiedzie w innej grze bo w mta ci nie wyszlo xd do jutra narka petunio Edytowane 1 Września 2019 przez Mietek756 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid3k Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjin Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A nie pamiętasz @kuju? :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Pewnie ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Trzymaj sie (Gdy wrocisz to se kupie lepsze) haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nara i wracaj szybko bo wiem że i tak wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytans Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Trzymaj się 😏 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Papatki:((((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulinka/ Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dobra będę montować te baki i LPG do aut XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Wracaj raz mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jak dostanę ub to może wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 17 godzin temu, Ryuuga2 napisał: Tak jak w tytule żegnam się z serwerem po akcji na tsie z administracją serwerową.Serwer dla mnie był kilkumiesięczną zajawką i zabawą oraz umilaczem czasu.Dziekuje wszystkim ludziom którym napotkałem na swojej drodze serwerowej za grę i wspólne dobre jak i złe chwile.Pozdrawiam również wszystkich blogosow oraz stara organizacje "aptekę". @Inder00 dzięki za serwer i lawety do Sara @Perzu dzięki za gadanie i pomoc w dobiciu się do inderka xd @Xsardes Dzięki za szansę w Sara @BikneQQ dziena ceju za rozgrywkę :3 kup sobie lepsze mikro 😄 @WertexGames największy cej na serwerze dziena za pościgi xD (uciekniemy łódką jeszcze kiedyś) @paulinka/ we montuj baki i LPG do aut @artisek dziena za organizację @Lisu po roota leć Fiona,dzięki tobie też za organizację i wspólne bijatyki @FuriaT 10 złoty na magnuma,laweta na 5000 metrach hahaha @Krzysioo minutki nabijaj i przestępców łap :3 @ElwuDzi też będę miał taki seksowny głosik jak ty jak ty @Damian123 let's go for Lider sara xD @Mietek756 ciebie yebac i nie rozwal frakcji bardziej niż ja @turbii fajniusie audycje @xBartek. Dziena za perma @Garix odwalanko w Sara mmm @romek22 wyprowadź sie z lotniska hah xD @draco powo na supporcie i dziena za lekka pomoc w Sara nie miej mi za źle te kłótnie na ts xD @MajamI mmm odwalanko dune I monsterkiem czemu nie? 😄 @Netto dziena za 11kk na początku rozgrywki @Zi3luu rest in peace @KsiądzG*59 lecimy z komunia tylko tak szybko @NinjSS czesc konfidencie hahaha (nic do ciebie nie mam) @Shiruu sorka za wyzywanko na teamspeaku za 30 min jaila xDDD @PanKOX_PL sorka że musiałeś wysłuchiwać wyzywanka sapdow @Dee dasz radę w Sara 😉 @Tytans pisz ładna apelke o ub @Mahnypa nakurwiaj minutki na Sara hahah @Prospect leć po vlidera misiaku @Randy dziena za szansę w fabryce (nie wywalaj mnie może ub dostane) usuwaj to ino roz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Mogę jeszcze raz perma dostać więc nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 yo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Chuj nie ważne (na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 encepence 2 banany stary wjebał do wanny. Eluwa niiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek22 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 W dniu 1.09.2019 o 23:27, Ryuuga2 napisał: Tak jak w tytule żegnam się z serwerem po akcji na tsie z administracją serwerową.Serwer dla mnie był kilkumiesięczną zajawką i zabawą oraz umilaczem czasu.Dziekuje wszystkim ludziom którym napotkałem na swojej drodze serwerowej za grę i wspólne dobre jak i złe chwile.Pozdrawiam również wszystkich blogosow oraz stara organizacje "aptekę". @Inder00 dzięki za serwer i lawety do Sara @Perzu dzięki za gadanie i pomoc w dobiciu się do inderka xd @Xsardes Dzięki za szansę w Sara @BikneQQ dziena ceju za rozgrywkę :3 kup sobie lepsze mikro 😄 @WertexGames największy cej na serwerze dziena za pościgi xD (uciekniemy łódką jeszcze kiedyś) @paulinka/ we montuj baki i LPG do aut @artisek dziena za organizację @Lisu po roota leć Fiona,dzięki tobie też za organizację i wspólne bijatyki @FuriaT 10 złoty na magnuma,laweta na 5000 metrach hahaha @Krzysioo minutki nabijaj i przestępców łap :3 @ElwuDzi też będę miał taki seksowny głosik jak ty jak ty @Damian123 let's go for Lider sara xD @Mietek756 ciebie yebac i nie rozwal frakcji bardziej niż ja @turbii fajniusie audycje @xBartek. Dziena za perma @Garix odwalanko w Sara mmm @romek22 wyprowadź sie z lotniska hah xD @draco powo na supporcie i dziena za lekka pomoc w Sara nie miej mi za źle te kłótnie na ts xD @MajamI mmm odwalanko dune I monsterkiem czemu nie? 😄 @Netto dziena za 11kk na początku rozgrywki @Zi3luu rest in peace @KsiądzG*59 lecimy z komunia tylko tak szybko @NinjSS czesc konfidencie hahaha (nic do ciebie nie mam) @Shiruu sorka za wyzywanko na teamspeaku za 30 min jaila xDDD @PanKOX_PL sorka że musiałeś wysłuchiwać wyzywanka sapdow @Dee dasz radę w Sara 😉 @Tytans pisz ładna apelke o ub @Mahnypa nakurwiaj minutki na Sara hahah @Prospect leć po vlidera misiaku @Randy dziena za szansę w fabryce (nie wywalaj mnie może ub dostane) Szkoda że teraz sie o tym dowiedziałem ale miło było i już dawno nie mieszkam na lotnisku tylko pod mostem. https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/1f642.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi