kalixX Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz : SARA Nick :kalixX Powód : @kalixX zostaje wpisany na czarną listę z powodu wygłoszenia spraw frakcji na dc Typ kary ( zawieszenia etc.) :Black lista Coś od siebie : To była moja frakcja marzeń ale zrobiłem bląd przepraszam wszystkich z SARA. Ale ja tylko na 1minutke to wstawiłem i usunąłem ale @paniemietku zrobił screen'a prosiłem go żeby usunął ale nie 😧 bardzo mi smutno. Ale Jest mi i tak bardzo smutno jak usuną mi black listę to możę za rok spróbuję i się poprawie :D. Ale pewnie nikt tak szybko mi nie accept ale jak chociaż ktoś odrzuci to może napisać że mogę prubować 😞. A napisałem to do DC SN bo nikt mnie tam praktycznie nie lubił 😞 @kaliszka Edytowane 8 Listopada 2021 przez kalixX 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 i co ze zrobilem screena, to nie ma nic do rzeczy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @kalixX trudno trzeba było tak nie robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Jest mi i tak bardzo smutno jak usuną mi black listę to możę za rok spróbuję i się poprawie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Wszystko co dobre szybko się kończy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 @Bistek. dobrze mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi