Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Żegnam ale jednak nie żegnam.

mathexu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : mathexu

SID :56169

z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport Of San Andreas

Ranga posiadane we frakcji: Transport VIP (8)

Powód : Głównym powodem mego odejścia jest znudzenie frakcją i brak czasu na bycie we frakcji oraz supportem.

Szczerze z serca chciałbym podziękować moim kochanym znajomym frakcyjnym za świetnie spędzony czas we frakcji oraz poza nią. ❤️

@knapix- Tobie bym chciał podziękować za szanse którą mi dałeś dwukrotnie we frakcji. Dzięki również za za***iście fajnie spędzony czas na ts'ie.
@Apellovskyy- Pomimo tego że już nie jesteś we frakcji i tak chciałbym byś się tu znalazł, ponieważ zapadłeś mi w pamięć szczególnie... nasze rozmowy na ts'ie czy to były kłótnie czy nie dzięki Ci za wszystko, a a już szczególnie za minusa ostatniego haha.
@GambiPlejer- Żegnam, dzięki za wszystkie minuty spędzone na ts'ie jak i na Multi. Jesteś dobry chopak lecz czasem zbyt dużo rzeczy bierzesz do siebie. (W mojej opinii) 
@JezyKK- Nara debilu, dzięki za to co dla mnie robiłeś we frakcji tzn. egzaminy i częsta pomoc. Lecisz po vLiderke 3mam kciuki słyszymy się na komunikatorze TS3
@Dzimipo- debil v2 nara stary, 3 maj sie na tym VIPIE hehe, dzięki za wspólne odwalanie na duty, slyszymy sie.
@gicik- debil v3 Tobie bym chciał podziękować za te chwile na tsie wszystkie i rownież za spotkanie które udało nam się zrobić i pomimo różnicy 218km i tak udało się to zrobić.

Oczywiście znajdą się na tej liście również:
@Cechotnik, @joika;7, @Rodos34, @Wolaxio, @Bombao420, @Korneljaa, @Yanke$.

• Like 3
  • Haha 1
  • Smutny 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.