mathexu Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Nick : mathexu SID :56169 z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport Of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Transport VIP (8) Powód : Głównym powodem mego odejścia jest znudzenie frakcją i brak czasu na bycie we frakcji oraz supportem. Szczerze z serca chciałbym podziękować moim kochanym znajomym frakcyjnym za świetnie spędzony czas we frakcji oraz poza nią. ❤️ @knapix- Tobie bym chciał podziękować za szanse którą mi dałeś dwukrotnie we frakcji. Dzięki również za za***iście fajnie spędzony czas na ts'ie. @Apellovskyy- Pomimo tego że już nie jesteś we frakcji i tak chciałbym byś się tu znalazł, ponieważ zapadłeś mi w pamięć szczególnie... nasze rozmowy na ts'ie czy to były kłótnie czy nie dzięki Ci za wszystko, a a już szczególnie za minusa ostatniego haha. @GambiPlejer- Żegnam, dzięki za wszystkie minuty spędzone na ts'ie jak i na Multi. Jesteś dobry chopak lecz czasem zbyt dużo rzeczy bierzesz do siebie. (W mojej opinii) @JezyKK- Nara debilu, dzięki za to co dla mnie robiłeś we frakcji tzn. egzaminy i częsta pomoc. Lecisz po vLiderke 3mam kciuki słyszymy się na komunikatorze TS3 @Dzimipo- debil v2 nara stary, 3 maj sie na tym VIPIE hehe, dzięki za wspólne odwalanie na duty, slyszymy sie. @gicik- debil v3 Tobie bym chciał podziękować za te chwile na tsie wszystkie i rownież za spotkanie które udało nam się zrobić i pomimo różnicy 218km i tak udało się to zrobić. Oczywiście znajdą się na tej liście również: @Cechotnik, @joika;7, @Rodos34, @Wolaxio, @Bombao420, @Korneljaa, @Yanke$. 3 1 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 1 minutę temu, mathexu napisał: Powód : Głównym powodem mego odejścia jest znudzenie frakcją i brak czasu na bycie we frakcji oraz supportem. Tak jak każdy, za duża norma:) Dziękuje ci Mati, papa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Trzymaj się Mati ❤️ Wbijaj na ts okokokokok? to pilne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 1 minutę temu, Dzimipo napisał: okokokokok? okokokokok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Cześć mati trzymaj się tam ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 nieno Mati jak to tak :< trzymaj sie i wbijaj na tska ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 trzymaj się mati :(( ❤️ 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Trzymaj sie Mati 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Papa Mateusz! Wbijaj na ts'a bo jesteś giga giga giga koxem i zawsze będziesz. Kolejne odejście które giga boli. Pamiętaj że gdy byłeś giga spocony, byłem dumny ❤️ Wróć jeszcze bo będzie cię brakowało na służbie. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Narka mathexu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Szkoda Mathexu że odchodzisz ale cię rozumiem nic nie jest wieczne szkoda że o mnie nie wspomniałeś przez ten czas się polubiliśmy tak sądzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 tego się nie spodziewałem :c trzymaj się Mati i wbijaj do nas ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Siema. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Coś sie kończy, coś zaczyna. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi