KrAAx32 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Nick : KrAAx32 SID : 73133 z jakiej frakcji chcesz odejść : Najlepszej czyli Transport Of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Kierowca VIP (8) powód : Brak czasu i chęci wchodzenia na duty jak i na serwer 😕 @knapix, @GambiPlejer, @Apellovskyy- Wam chcę podziękować za szansę we frakcji. Jeszcze kiedyś tu wróce. @JezyKK- lecisz po tą v-liderke byqu @Yanke$(niewiem czy dobre konto)- Wiem że miałem nie odchodzić ale muszę. Znudzenie się serwerem itd. Dziękuje również całej frakcji za kozackie duty i ściganie się w tabeli o zgłoszenia. Jesteście cudowni nie zmieniajcie się!! Kiedyś do was wrócę. 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Heeeeeeeeeeeeej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Trzymaj się stary, musisz wrócić ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Trzymaj się ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Sieema trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Mam nadzieje, że wrócisz jak najszybciej. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 trzymaj sie wracaj szybko! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 elop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Narazie stary trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Siemka 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93. Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Szkoda :I mam nadzieję że kiedyś powrócisz.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi