Leon Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Nick: Leon SID: 32474 Z jakiej frakcji chcesz odejść: SAMC Ranga posiadane we frakcji: Acedemic Powód: To zacznijmy od początku dlaczego chce odejść głównie dlatego że niestety widzę to że frakcja nie jest dla mnie nie nadaje się na tą frakcje, z tego miejsca chciałbym przeprosić cały zarząd SAMC. Ostatnio rzeczy które wydarzyły się u mnie mnie przerosły nie mam zbytnio czasu, Oczywiście wiem ze Dostane BL jak najbardziej o tym wiem lecz nie przewidziałem tego że rzeczy które ostatnio się wydarzyły mnie przerosły myślę ze frakcja jak na moje RP jest za słabe. Nie czuję że frakcja jest dla mnie i nie chce być w frakcji na siłę myślę ze reszta akademi lepiej sobie poradzi niż ja. Jeszcze raz Przepraszam cały zarząd SAMC głownie @Xenon że chciałeś mnie w tej frakcji i znalazłeś dla mnie miejsce. Jeszcze raz przepraszam wszystkich. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Nic się nie stało, 3-maj się i mam nadzieje że wszystko się ułoży. Mam nadzieje że jeszcze kiedyś się zobaczymy! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi