paniemietku Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Nick : paniemietku SID : 63329 z jakiego biznesu chcesz odejść : San News Ranga posiadane we biznesie: Starszy Reporter powód : Odchodzę z serwisu. @BL BMA czy to ty??? 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Szkoda, fajnie się gadało na ts, trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Noiman to zart co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Fajnie z tb było no ale byłeś że mną w stanie wojny obrażałeś itp ale ja taki nie jestem dobra miłego dzionka może kiedyś powrócisz 😭😢 wiesz papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 odchodzisz mając perma? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 16 minut temu, kalixX napisał: Fajnie z tb było no ale byłeś że mną w stanie wojny obrażałeś itp ale ja taki nie jestem dobra miłego dzionka może kiedyś powrócisz 😭😢 wiesz papa. https://imgur.com/a/nK988hv nie powróce 2 minuty temu, BigCarl napisał: odchodzisz mając perma? XD Odejście napisałem przed permem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 4 minuty temu, paniemietku napisał: https://imgur.com/a/nK988hv nie powróce Odejście napisałem przed permem. i tak nie masz co pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Żegnaj, wróć kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 2 minuty temu, Axen napisał: Żegnaj, wróć kiedyś. bma ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi