kalixX Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Nick : kalixX SID : 105966 z jakiej frakcji chcesz odejść : z biznesu SanNews Ranga posiadane w biznesie : Młodszy Reporter powód: Mam kwarantanne u kuzyna i nie mam dostępu do kompa a on mi tylko czasami grać a napisali że jak nie zrobię normy to dostane lote więc nic mi nie pozostaje jak odejście. Chciałbym też podziękować innym członkom biznesu. @Wisnia0987 - Spoko jesteś nie zmieniaj się. @grandpa_spectra - ostry dla nas @TurboWojtek - Nie zmieniaj się i pamiętaj o przyszłym poniedziałku. @Leon - Temat zamknięty @Wercia - Ty wreszcie Turbo czy grandpa? @imgores - spoko jesteś dam ci nie zmieniaj się 😄 @Ależedragas czy jak on tam miał - kiedy lider SAFD? @Krzysio - spoko jesteś DZK WIELKIE WSZYSTKIM W BIZNESIE. KTO MNIE LUBIŁ CHOĆ PRAWIE NIKT WRÓCE! Edytowane 29 Listopada 2021 przez kalixX 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Szkoda że musisz ale masz wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Mam kwarantane u rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 41 minut temu, kalixX napisał: @Wercia - Ty wreszcie Turbo czy grandpa? @grandpa_spectra @TurboWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Teraz, Wercia napisał: @grandpa_spectra @TurboWojtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Godzinę temu, Wercia napisał: @grandpa_spectra @TurboWojtek wiadomo że Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Godzinę temu, DychaKrulDriftu napisał: XDDDDDDDD Masz kwarantanne i nie umiesz normy zrobić? Ale jesteś giga chadem + Ale sądze, że kuzyn mu da dostęp do kompa przez tyle czasu na 90 minut, może zawsze nocke walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 normalnie gościu a jak nie wiewsz to juz wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 normalnie gościu a jak nie wiewsz to juz wiesz on też był z osobą zakażoną Zostawiam ten temat @Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi