SzambiarzJulian Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Twój Nick: SzambiarzJulian Nick pracownika, na którego jest skarga: @ArGuS Powód skargi: W dniu 30 listopada o godzinie 18:42:49 mój samochód o id: 242955 został nie słusznie odholowany na parking policyjny przez gracza @ArGuS. Samochód znajdował się pod moim domem w Las Venturas w dzielnicy Prickle Pine. Tak jak na załączonej grafice można zauważyć potencjalne miejsce McLarena, niestety zdziwiłem się jak zobaczyłem, że go tam nie ma. Nie mógł się znajdować w innym miejscu ponieważ tego samego dnia około godziny 14 zostało zabrane mi prawo jazdy. Prosiłbym o możliwość bezpłatnego odzyskania samochodu np. do przechowalni. Data i godzina zdarzenia: 2021 - 11 - 30 - 18:42:49 Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: dodana grafika (miejsce zaznaczone czerwonym kółeczkiem to miejsce dla McLarena P1) Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej skargi. Z wyrazami szacunku, SzambiarzJulian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 dobła sała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 decyzje pozostawiam głównemu zarządowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzambiarzJulian Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 godzinę temu, enski napisał: decyzje pozostawiam głównemu zarządowi przecież to nawet nie moje auto, tylko kolegi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi