Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Dziękuje za wszystko.

enski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : enski

SID : 68945

z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Road Assistance

Ranga posiadane we frakcji: Kierownik (17 o ile dobrze liczę)

powód : Zacznijmy od głównego powodu, Inder, po prostu Inder. Od czasu ,,aktualizacji frakcji" SARA dostała JEDYNIE skrzynkę narzędziową i odświeżenie lawety (oraz mapę bazy, której nie wliczam, ponieważ inicjatywa wychodziła od jakiegoś marca), a już takie TSA otrzymało sporą ilość aut, szlabany, skiny itd. (oczywiście nie oceniam, która frakcja jest lepsza czy gorsza, owa frakcja jest podana jedynie jako przykład). Brak jakiegokolwiek kontaktu z naszym kochanym właścicielem dot. aktualizacji, czy coś będzie, czy coś planuje. Byłem wyrozumiały i rozumiałem ,,poprawianie ocen", ale jakoś znalazłeś czas, aby wgrać skina i ranchera do TSA, gdzie SARA jest kompletnie olana. Również kolejnym powodem jest brak chęci i zapału na frakcje, normę wyrabiałem ledwo, ledwo nawet na zarządzie. Również kompletnie nie mam czasu, na obecnej akademii nie było mnie na żadnym szkoleniu czy też nikogo nie egzaminowałem, czuję się dziwnie, wręcz głupio, że zarząd nie angażuje się w adaptacje nowych pracowników do frakcji.

Nie widzę sensu dalszego rozpisywania się, raczej każdy na wyższej randze w frakcjach zrozumie.

Chciałbym teraz podziękować osobom, które zapadły mi w pamięć podczas tej świetniej przygody.

@#WILKU - za twojej kadencji dostałem się do frakcji, dzięki czemu tak wysoko zaszedłem, dziękuje.
@Gabryrs_ - świetnie karaoke, dziękuje.

@suchapanda - z Tobą też za***iście się jeździło na służbie, czy też grało w csa, dziękuje.

@kaliszka - do dnia dzisiejszego byliśmy razem w frakcji, prowadzenie spotkań, akademii, szkoleń było przyjemnością, mam nadzieje, że poprowadzisz tę frakcję do końca, dziękuje

@USA_BOY - mimo, że dużo nie rozmawialiśmy to też jesteś gitem, dziękuje.

@Jaroskaa - nie zawsze się dogadywaliśmy, ale w frakcji było przyjemnie, dziękuje.

@RicK_ - zajdź wysoko w tej frakcji i nie simpuj jaroski, powodzenia.

@imgores - nie znamy się, ale masz głowę na karku, powodzenia.

@Wojtizard - świetności SARY były z Tobą w szeregach, świetne zabawy z adeptami, dziękuje.

@kosiin, @Mietek_89, @eeeej - fajnie się z wami działało w SARZE, dziękuje.

@Natalia_16 - póki byłaś w SARZE świetnie się dogadywaliśmy, rozmowy czy też latanie CB, dziękuje.
---osoby z poza sary---

@Arguś.exe - dzięki za wsparcie.

@Xyrusek - gdyby nie ty frakcje by umarły.

No i dziękuje każdej osobie, która mnie wspierała (bądź też nie), jeszcze kiedyś zawitam do laweciarzy. 

SARA TO RODZINA ❤️

Edytowane przez enski
ranga
  • Like 4
  • Haha 1
  • Smutny 33

Z inderem wszyscy, którzy z nim współpracowali, jednak wiemy jak to wygląda. Nieraz rozmawialiśmy o tym, jak to z mojej perspektywy, którą wydaje mi się, że podzielamy wygląda, dlatego też nie będę raczej tego tutaj powtarzał. Nie pozostaje nic, tylko życzyć lepszych łowów 😁

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.