ciocia Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Nick : ciocia SID : 93044 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Podchorąży powód : Brak czasu na gry, ponieważ mam teraz inne sprawy na głowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 2 minuty temu, macius112 napisał: Ale wiesz ze cie w tej Frakcji nie ma z tego co wiem xddd Jestem xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 4 minuty temu, macius112 napisał: Ale wiesz ze cie w tej Frakcji nie ma z tego co wiem xddd ale we ty sie nie wychylaj jak nie wiesz Pozdrawiam Trzymaj sie tam wracaj do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi