kaliszka Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wymagania: - sprawny mikrofon, - duża aktywność i czas na służbę, - minimum 14 lat, - minimum 100h przegranych na serwerze, - dojrzałość emocjonalna, - komunikator Discord oraz ts3, - pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji, - DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem zwiększa szanse. - pozostawienie reputacji zwiększa szanse Liczymy na rozbudowane podania, powodzenia! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wzór: Nick: Imię: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP (0-10): Znajomość ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Coś o sobie (min. 4 zdania): ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Rekrutacja potrwa do 31 grudnia 2021r. do godziny 10:00. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Edytowane 30 Grudnia 2021 przez kaliszka 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Wisnia098 Imię: Patryk Wiek: 13 to nie znaczy że jestem gorszy SID: 79947 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 599h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 11 do 30/35 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Szybko się uczę nowych rzeczy. Potrafię się dogadać z każdym, nie reaguję na zaczepki ze stronny innych graczy które dosyć często się zdarzają na służbie SARA. Wiem że się nadam do tej frakcji. Jestem zdeterminowany oraz stanowczy. Potrafię zrozumieć błąd przyjąć wszystko na klatę i poprawić to co wykonuję źle. Posiadam doświadczenie jeśli chodzi o rp ponieważ byłem w takich frakcjach jak SAMC, SAPD. Wiem że odnajdę się w tej frakcji. Bardzo dobrze dogaduję się z innymi członkami frakcji oraz innymi frakcjami. Będę godnie reprezentował frakcje na służbie jak i poza nią. Potrafię powiedzieć co mi leży na sercu, wyrazić swoje zdanie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Patryk mam 13lat pochodzę z województwa Podlaskiego. Mieszkam w miejscowości Szczuczyn. Chodzę do szkoły podstawowej klasy 7. Moimi hobby są gra w piłkę nożna oraz granie na komputerze w różnorodne rodzaje gier. Moim ulubionym przedmiotem jest historia kocham się uczyć i pogłębiać wiedze o Powstaniu Warszawskim. Fascynuję się psami rasy shih tzu 3lata temu z mamą za adoptowaliśmy jednego i nazwaliśmy go Misek. Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Wisnia0987 2 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszproblem123 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: MLODY.ez Imię: Kamil Wiek: 16 SID: 54853 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1100 Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20 godzi Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Mam doświadczenie w tej frakcji poniewaz bylem na randze budowlany. Jestem bardzo aktywnym graczem. Umiem sie opanowac w nie których sytuacjach . Nie reaguje na zaczepki od strony innych. Coś o sobie (min. 4 zdania) Witam jestem Kamil mam 16 lat. Uczeszczam do szkoły branżowej pierwszego stopnia na kierunku mechanik pojazdów samochodowych. Interesuje sie motoryzacją głównie motocyklami sportowymi(ścigami). Mieszkam w malej wsi w województwie małopolskim nie opodal krakowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Bananowiec2137 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: -Bananowiec2137 Imię: Kacper Wiek: 16 SID: 103733 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 850h Czy przeczytałeś regulamin?: TAK Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12/14 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlatego że byłem już wiele razy we frakcji San Andreas Road Assistance i wiem co robić. Myslę że z każdym się dogadam i go wysłucham. Jestem otwartą osobą i myślę że ktoś mnie wreszcie doceni. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Kacper. Mam 15 lat. W wolnym czasie lubię grać na komputerze, wyjść z kolegami na miasto albo pograć z nimi w piłkę. Ogólnie to jestem osobą którą ciężko wyprowadzić z równowagi tak, abym wyzywał innych bądź się mocno denerwować. Wesołych świąt! "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2021 przez -Bananowiec2137 nwm 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefgangu Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: sw1eczka Imię:Igor Wiek:15 SID:89437 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:ta Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:ta Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:200 Czy przeczytałeś regulamin?: oczywiście Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):15,20h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Mam sproe doświadczenie w tej frakcji bo bylem juz w niej na różnych serwerach Mam nadzieję ze tu tez sie dobrze spiszę Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam Jestem Igor mam 15 lat chodzę do technikum informatycznego interesuję się Piłką nożna i siatkówka W wolnym czasie gram w gry typu mta cs lol mc itp Bądź spotykam się z moimi kolegami Interesuje mnie proces tworzenia komputerów np kart graficznych itp. Pozdrawiam Igor 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St4chu Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick:Stachuj Imię:Stanisław Wiek:14 SID:92203 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiscie Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Oczywiscie Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:370h około Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10):8/10 Znajomość ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem bardzo aktywny, nawet miły , ogarniety i spędzam dużo wolnego czasu przed komputerem grajac wlasnie na multirpg, mam sporo osob ktore wlasnie tam sa w tej frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam mam na imię Stanisław mam 14 lat chodzę do 8 klasy i interesuje sie motoryzacja , interesuję się piłka nożna , ręczna i kosz, jestem nawet osoba miła i ogarnięta nigdy nie mialem okazji być w frakcji gdzie sie odgrywa rp jedynie bylem w tsa ale tam jest zero rp , słucham muzykę typu rap , hip-hop itp. mam spore rodzenstwo , 2Braci i 3Siostry, mam jeszcze jedno zwierze królika nazywa się Negro. często wychodzę na dwór jestem osoba nie zachuda nie zagruba. ❤️ Coś odemnie : Sara to rodzina! ❤️ pozdrawiam cała ekipe! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka. Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Bartlomiej00 Imię: Bartłomiej Wiek: 15 l. (ur. w roku 2006) SID: 89080 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 267 h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): kilka godzin napewno jak szkola i czas pozwoli Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem spokojny ,opanowany . Szybko się uczę tego co mi kazda osoba powie. Dobrze się uczę . Interesuję się grami niektorymi Lubię jezdzic samochodami i spelniac obowiazki swojej pracy. Dobrze dogaduje się z ludzmi , i jestem gotow pomoc tym ktorzy jej potrzebują. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Bartek, Mieszkam w woj. Mazowieckim (okl. Warszawy) , mam 14 lat. Dobrze się uczę chodzę do kl. 8 , będę wkrótce przystępował do egzaminu ósmoklasisty. Mój tata jest mechanikem od niego uczę się takich rzeczy jak na przykład : naprawa jakichś rzeczy albo wymyślanie nowych prac ,jestem kreatywny dlatego lubię tworzyć coś z niczego. Ps.Liczę na dostanie się ponieważ teraz jest to moje marzenie a nigdy nie pracowalem w Sarze. Myślę ,że SARA to rodzina, bo tam są naprawdę mili i fajni ludzie! [POZDRAWIAM] Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Bartlomiej00 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fnine_ Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick:Fnine_ Imię:Fabian Wiek:15 SID:97162 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam oby dwa Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:194 Czy przeczytałeś regulamin?:Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):8/10 Znajomość ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20h-30h zalezy od szkoły ale postaram sie jak najwięcej Dlaczego ty? (min. 4 zdania):gram na tym serverze juz dosyc duzo, miałem małą przerwe bo nie mogłem przez jakis okres grać ale znów zaczałem zależy mi bardzo aby dołączyc do swojej pierwszej frakcji. Ponieważ wszystkie prace mi sie znudziły i chce spróbowac czegos nowego. Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Fabian mam 15lat mieszkam w wielkopolsce lubie grac na komputerze i jezdzic na rowerze na komputer poświecam duzo czasu i mysle ze bym był bardzo aktywyny w tej frakcji od dołączenia do servera chciałem juz byc w sarze ale wtedy jeszcze nie wiedziałem jak dołączyc do takowej Frakcji licze ze sie teraz uda.:33 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azoreczeko Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick:azoreczeko Imię:igor Wiek:15 SID:97052 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:166 Czy przeczytałeś regulamin?:tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):8 Znajomość ortografii (0-10):8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20-35h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): jestem aktywny w mta dosyc ogarniam tą gre. Nudzi mi sie juz pomału więc chciałbym sprawdzic swoje siły w frakcji. jestem uprzejmą osobą i nie reaguje na zaczepki. Spędzam dużo wolnego czasu przed komputarem i mysle ze bede sie nadawał do tej frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam nazywam się igor mam 15 lat mieszkam w na obrzeżach poznania . Jestem bardzo kultularny i pomocny posiadam wiele innych cech. Interesują się motoryzacja głównie majsterkowanie przy autach . gram często w wolnym czasie w gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeery Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: jeery Imię:Damian Wiek:17 SID:97308 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście ze tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:872 godz Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Sara to rodzina❤️ Znajomość RP (0-10):9/10 Znajomość ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):Myślę ze codziennie tak 5/6 godz wiec trochę się nazbiera Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji ponieważ trochę już tu gram i interesuje się to frakcją zaznaczę ze chwilę byłem w fire department. Czuję ze akurat to jest moim powołaniem i chcę toką pracę wykonywać na tym serwerze Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam 17 lat mieszkam w Warmińsko-Mazurskim interesują się mechaniką wykonuje przyuczenie do zawodu jako mechanik pojazdów osobowych jestem z reguły mily pomocny ale jak każdy mam swoje chumorki. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania pozdrawiam całą administrację i zażądcę frakcji Sara❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iskrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: iskrzypek Imię: Igor Wiek: 17 SID: 61318 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 330h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 7-10h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Po pierwsze jeśli chodzi o samo działanie jako członek frakcji to doskonale wiem z czym to się je. Umiem dostosować się do poleceń rang wyższych, a także do regulaminu. Posiadam ogromne doświadczenie z frakcji, nie tylko z tego serwera, także jako lider i przez co nauczyłem się dobrze odgrywać RP. Nieraz miałem okazję obserwować SARA podczas akcji oraz być jej członkiem. Coś o sobie (min. 4 zdania): Pochodzę z województwa Wielkopolskiego, dokładniej z Poznania. Uczęszczam do technikum w Bydgoszczy, z zawodu jestem pilotem. Interesuję się motoryzacją i lotnictwem. W wolnym czasie słucham muzyki, siedzę na komputerze lub po prostu wychodzę na miasto. W MTA gram już od 2 lat. Oprócz tego gram jeszcze w CS:GO, GTA V oraz wiele innych produkcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokiDilerKoki Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick:THCmx Imię:Przemek Wiek:13 SID:75806 Czy posiadasz sprawny mikrofon? Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:138h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6 godzin moge dłużej Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Chciałbym dostać się do tej służby,ponieważ szczerze normalne granie mi sie znudzilo.Są e-lekcje więc dlaczego nie?Dużo czasu spędzam przy komputerze i nudzi mi się w życiu więc szukam rozrywki w postaci gier. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Przemek mam 13 lat chodze do 7 klasy jestem ogarnięty dyscyplinarnie i kulturowo.Nie wyzywam bez powodu w sumie to wcale.Lubie grać w kosza i ogólnie nie mam nic innego do roboty.Jestem nawet miły jeżeli nikt mnie nie zdenerwuje i jestem też ogarnięty psychicznie.Prosze o rozważenie podania 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: Rayzen Imię: Maciej Wiek: 15 SID: 96830 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 800+ Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9-10 Znajomość ortografii (0-10): 9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 50 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Mogę długo przesiedzieć na służbie, nie nudząc się przy tym. Potrafię słuchać się wyższej rangi i zachować wysoko postawioną kulturę. Myślę że praca w SARZE będzie idealna dla mnie i nie będzie mi stawiała wyższych schodków. Staram się słuchać rad od osób bardziej doświadczonych ode mnie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Na imię mi Maciej, mam 15 lat i lubię pomagać rodzicom w codziennych czynnościach takich jak sprzątanie czy zakupy. W wolnym czasie słucham piosenek oraz spotykam się ze znajomymi. Zazwyczaj gram w MTA więc moja aktywność jest duża. Jestem też miły i staram się myśleć racjonalnie. "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Powodzenia wszystkim życzę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteq123 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: wojteq123 Imię: Wojtek Wiek: 14 SID: 107661 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 201 godzin Czy przeczytałeś regulamin?: tak dwa razy Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 25+ Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Praca w SARA by mnie nie nudziła. Słucham rad osób które są w tej pracy od dawna. Jestem miły i lubię pomagać ludziom. Z chęcią będę spędzać czas na służbie. Lubię jeździć pojazdami i pomagać innym. Chcę oczyszczać mapę z opuszczonych pojazdów. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Wojtek. Mam 14 lat. Moim hobby jest piłka nożna oraz granie w gry czyli Mta. Lubię spotykać i grać z przyjaciółmi. Moim ulubionym kolorem jest pomarańczowy. Nie lubię jak ludzie w Mta porzucają swoje auta. Lubię pierogi. (; "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" 🟠🟠❤️🟠🟠 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzoninapaloni Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: Dzoni Imię: Remek/Remigiusz jak kto woli Wiek: 14 SID: 102570 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, Choć czasami zdarza się że nie będe mógł rozmawiać. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord, Ts'a moge zainstalować Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 155 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12-17 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że mógłbym się przydać do frakcji, ponieważ staram się być pomocny, jestem kreatywny i bardzo uprzejmy, umiem bardzo dobrze odgrywać rp, lecz czemu 9/10? A to, dlatego że czasami może wystąpić jakieś nieporozumienie z mojej strony. Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Remek i mam 14 lat co już wiecie, na co dzień uwielbiam grać w gry typu: RPG, Roleplay i to wlasnie od nich mam takie doświadczenie w RP, umiem całkiem dobrze kierować, wszystkie sprawy staram się wyjaśnić na spokojnie bez kłótni i zbędnego tracenia czasu. Jeśli chodzi o oceny czy naukę to jest jak u każdego (większości), czyli 3 z matmy 2 z polaka i 2 z fizyki, a to tylko między innymi XD myślę, że to wszystko jeśli chodzi o mnie więcej mogę opowiedzieć już na pokładzie SARA także trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubex2137 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick: MrKubex2137 Imię: Kuba Wiek: 14 SID: 100778 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 137h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ nigdy nie byłem w żadnej frakcji. Chciałbym spróbować jak to jest być w niej. I gram już w miarę dużo czasu i nie mam już co robić. Dlatego że znudziła mi się już normalna gra. Coś o sobie (min. 4 zdania): No to standardowo mam na imię Kuba, mam 14 lat. Interesuje się głównie graniem w gry i motoryzacją. Lubię spać jak każdy prawie Polak. Lubię jeździć na rowerze zabrzmiało boomersko ale git. No i pozdrawiam "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubie123 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:Lubie123 Imię:Alan Wiek:14 Niedługo 15 SID:4027 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Tak Czy przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tygodniowo myślę że z 20-30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Dlatego ja iż byłem na MultiRPG już w SARA I posiadam doświadczenie. Nudzę się na serwerze więc chciałbym sobie pospędzać czas z innymi i z nimi popracować. Uwielbiam sobie pojeździć lawetą odholować auta które zaśmiecają mapę. Napewno będę bardzo dużo czasu poświęcał na tą frakcję bo mi na niej zależy. Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam mam na imię Alan mam 14 lat pochodzę z małej wsi położonej w Wielkopolsce niedaleko Wrocławia. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Po szkole podstawowej mam już wybraną szkołę oraz zawód. Interesuję się piłką nożną jak jest cieplej uwielbiam se w nią pograć oraz też uwielbiam sobie pojeździć rowerem w takie troszkę dalsze trasy lub grupowo pośmigać. Wieczorkiem gdy się nudzę siadam przed biurkiem odpalam komputer oraz włączam gry takie jak MTA czy CS:GO i w nie gram. "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Lubie123 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcinij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: PlayerxD Imię: Karol Wiek: 15 SID: 20555 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 122 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9/10 byłem juz w sara na multi ale odszedłem Znajomość ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Nawet cały dzień Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Więc może zacznę od początku gdzieś czerwiec 2k20 byłem w tej frakcji odszedłem i wiem co się w niej dzieje, oraz znam rp czyli również mam jakieś doświadczenie odszedłem z powodu własnego serwera który zacząłem robić po odejściu. Pomyślałem że fajnie by było wrócić i znów popykać w multirpg na sarze i zbierać auta po mapie bo to było fajnie i nie nudziło się wcale, znam komendy jak własnym palcu prawdopodobnie jeśli dobrze pamiętam. Jestem dobrym kandydatem ponieważ znam się na frakcji sara i tak jak mówiłem byłem juz na multi w tej frakcji z 2 razy więc to tyle z rozposki "Dlaczego Ja". Pozdrawiam ❤️ Coś o sobie (min. 4 zdania): Witaj, mam 15 lat oraz mam na imię Karol pochodzę z województwa Warmińsko-Mazurskiego interesuję się skryptowaniem w mta oraz ogólnie programowaniem, również uwielbiam koszykówkę jako tako mam ogarnięte zachowanie oraz umiem utrzymać spokój podczas jakieś kłótni i szybko nie wybucham lecz nie raz się zdarza, tak jak każdemu myślę. Jestem ogólnie spokojnym człowiekiem podejmuję się wszystkich wyzwań zgodnych z regulaminem oczywiście, kiedyś go łamałem teraz się do niego przystosowałem i nie mam zamiaru go łamać ponieważ moje stare zachowanie na tym serwerze nie bylo odpowiednie. Staram się zazwyczaj wyjmować wnioski z każdej kłótni i uczę się na nich ze na przykład nie mogę zrobić tego i tego bo będzie ta sama kłótnia o to samo więc tak jak każdy gada uczę się na własnych błędach i oczywiście błędach innych uczestników kłótni bo zawsze mogę zrobić to samo co oni, więc myślę ze na spokojnie możecie mnie przyjąć. Pozdrawiam serdecznie lidera oraz całą aktualną oraz przyszłą SARE 🙂 Edytowane 27 Grudnia 2021 przez PlayerxD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKM1337 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: KDKM1337 Imię: Kamil Wiek: 16 SID: 55555 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 800h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka Znajomość RP (0-10): 7 Znajomość ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8 - 9 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo zaciekawiła mnie ta frakcje i chętnie bym poznał ją lepiej. Jestem dosyć aktywnym graczem. Umiem się opanować w trudnych sytuacjach . Nie reaguje na zaczepki od strony innych. Coś o sobie (min. 4 zdania) Cześć mam na imię Kamil mam 16 lat. Uczęszczam do szkoły branżowej pierwszego stopnia na kierunku elektromechanik pojazdów samochodowych. Interesuje się głównie autami i rowerami. I bardzo dobrze się spisuje w danym kierunku kierunku . PS. Jak tam amg które ci sprzedałem? xD Edytowane 27 Grudnia 2021 przez KDKM1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frys_Q Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: Zbysiu123 Imię: Michał Wiek:14 SID:86001 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:125 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 7 Znajomość ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Gram już troszkę na MultiRPG i wiem jak działa ta frakcja. Znudziło mi się normalne granie jako zwykły gracz i chciałybym spróbować czegoś nowego właśnie w tej pracy. Szybko się uczę i potrafię się podporządkować innym. Trudno mnie wyprowadzić z równowagi Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Michał. Lubię grać na komputrze. W wolnym czasie pomagam innym i gram na gitarze. Interesuję się sportem, jak i motoryzacją. Nie lubię się kłócić. "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simsonek123 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick:simosnek123 Imię:Dominik Wiek:18 SID:98813 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:5 poniewaz zmienilem serwer na starym byle liderem safd i pracowale troche w sara Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):4-5h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Poniewaz pelnilem juz ta role na innym serwerze troche podobnym do tego.Posiadam wysoki poziom odgrywania akcji rp(moge kiedys zaprezentowac dla mnie to nie problem)jestem bardzo zdyscyplinowanym graczem spokojnym cierpliwym i wyrozumialym.Jak juz wczesniej wspomnialem bylem przez 3 edycje serwera liderem safd.Posiadam nie maly zakres wiedzy na temat SARA.Bede dobrym pracownikiem tej frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Dominik mam 18 lat lubie grac w gry interesuje sie straza pozarna i medycyna .Jestem w trakcje egzaminow do jrg.Lubie grac w mta w zasadzie gram od kilku lat na takich serwerach jak 4life,prl,dev g itp,Chcialbym 2 raz pelnic funkcje jako pracownik sara poniewaz zaczelo mnie to interesowac od niedawna.Posiadam wysoki poziom kultury i sawuar wiwru.Mam nadzieje ze sie dostane.POwodzenia wszytkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuszyn Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: Luuszyn Imię: Lucjan Wiek: 17 SID: 108011 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam komuniaktor Discord Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 220 Czy przeczytałeś regulamin?: Ależ naturalnie Znajomość RP (0-10): 7-10 Znajomość ortografii (0-10): 9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tygodniowo to z kilkadzieśiąt (20-40) godzin, a dziennie to z 3/4/5 godzin. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): "Dlaczego ja?" A więc chciałbym się dostać na tą frakcje, ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego, a praca na lawecie mi się spodobała. Dużo jeżdże po mapie i widze porzucone auta aż ma się chęć zabrać takie auto, żeby innym graczą nie przeszkadzało na drodze. Potrafie się szybko uczyć nowych rzeczy, a praca w SARZE wymaga pewnych umiejętności. Zpewnością bym rzetelnie wykonywał swoją prace. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, mam na imie Lucjan, 17 lat. Chodzę do 3 technikum w kierunku technik mechanik samochodowy. Pochodzę z województwa Lubuskiego. Interesuje się motoryzacją, szczególnie w chiptuningach silników i ogólnie tuning samochodu. Od dziecka już grzebałem przy samochodach, razem z tatą prowadzimy swój warsztat. Jestem pomocny, cierpliwy, rzetelny, nie robię robie kłótni tam gdzie jej nie trzeba, a jeżeli dojdzie do takiej sytuacji to próbuje ja złagodzić albo dojść do porozumienia. Myślę, że nadaje się do tej ,najlepszej, frakcji ❤️. Pozdrawiam wszystkich pracowników SARy "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruneczek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: bruneczek Imię: Kacper Wiek: 17 SID: 95342 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 107h Czy przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem ,,SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to miejsce, ponieważ mam dużo czasu na grę. Jestem pomocny, miły oraz niekonfliktowy. Mam duży dystans do siebie. Umiem podporządkować się wyższym stopniom we frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, mam na imię Kacper. Mieszkam w województwie Lubelskim, niedaleko Lublina. Uczę się w szkole zawodowej na mechanika. Interesuję się motoryzacją, różnymi sportami oraz rolnictwem. W wolnym czasie lubię pograć na komputerze lub wyjść gdzieś ze znajomymi. Dziękuję za uwagę, życzę powodzenia wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPolaczek. Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: NeonPolaczek Imię: Damian Wiek: 15,5 SID: 76782 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK posiadam oba Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 850 Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście że tak Znajomość RP (0-10): myślę że 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): myślę że tak po 6-7 godz dziennie co daje około 42 godziny tygodniowo Dlaczego ty? (min. 4 zdania):: Głównym powodem tego że był bym dobrym wyborem jest moja ogromna wiedza o RP jak i fenomenalna umiejętność odgrywania go . moge się też pochwalić perfekcyjną znajomością mapy oraz tym że umiem prowadzić dobrze pojazdy w GTA:SA . Myślę że też dobrym powodem żeby mnie dodać będzie to że jestem Ogarnięty ,Kulturalny i nie szukam problemu . Również nie mam problemów z Ortografią i radze sobie w kryzysowych sytuacjach . Tak szczerzę mogę powiedzieć że według mnie jestem naprawde dobrym wyborem jeżeli dostał bym szanse ❤️ Coś o sobie (min. 4 zdania): jestem Damian pochodzę z Łodzi . Uczęszczam do jednaj z fajniejszych(dla mnie) Szkół Samochodowych w Łodzi , jestem na profilu Lakiernik Samochodowy . Moja historia z MTA rozpoczęła się podczas pierwszej kwarantanny i e lekcji , bo z racji iż z kolegą nie miałem co robić podczas wcześniej przywołanych e-Lekcji to postanowiłem razem z nim zagrać w MTA, kolega po pewnym czasie odpuścił ale ja się w MTA zakochałem . A z serwisem MultiRPG mam taką historie że tak w październiku 2020 założyłem konto i grałem dużo do grudnia potem miałem dużo przerw ale raczej regularnie grałem na multi . piszę to rekru ponieważ SARA to według mnie jedna z najlepszych frakcji ogólnie w MTA , podoba mi się styl SARY oraz samo RP jakie się tam odgrywa . ❤️ "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka"❤️ Edytowane 27 Grudnia 2021 przez NeonPolaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InaQu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:InaQu Imię:Jan Wiek:14 SID:96970 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:ta Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100 godzin Czy przeczytałeś regulamin?:ta Znajomość RP (0-10):10/10 Znajomość ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):5 godz Dlaczego ty? (min. 4 zdania): jestem dojrzały emocjonalnie , więc nie wyzywam innych osób starszych oraz mlodszych graczy i nie sprzeczam się z innymi lepiej nie które rzeczy zignorować niż się o nie kłócić chcialbym sie dostac do frakcji SARA ❤️ Coś O sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Jan mam 14 lat za nie długo. Lubię grać na komputerze. Mieszkam w województwie Mazowieckim fascynuje mnie motoryzacja w przyszłości mam zamiar zostać mechanikiem lub pracować w pomocy drogowej. Bardzo mi zależy na tej pracy Pozdrawiam każdego i z fartem mordeczki "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Senti-_- 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi