N0duXx Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: N0duXx Imię: Krystian Wiek: 16 SID: 29072 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1605 godzin. Czy przeczytałeś regulamin?: Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9,5/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Zależy od tygodnia ale tak 20-30 godzin. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ na serwerze byłem we frakcjach takich jak SAFD, TSA, SAMC oraz SARA oczywiście jako pełnoprawny i ogarniam dobrze rp i zachowanie we frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, mam na imię Krystian mam 16 lat mieszkam w miejscowości koło Lublina chodzę do 2 klasy technikum w zawodzie Technik Elektronik. Lubię jeździć na rowerze, czytać książki oraz grać na komputerze w rożne gry. Na serwerze gram od 20 października 2019r. z małą przerwą. Często wychodzę ze znajomymi nad jezioro. Jestem osobą spokojną oraz opanowaną bardzo lubię pomagać innym gdy czegoś potrzebują. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez N0duXx 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JD_Gekson Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: JD_Gekson Imię:Kuba Wiek: 14 SID:75716 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 185 godz Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 6/10 Znajomość ortografii (0-10):8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5/6 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Zawsze chciałem być w pracy laweciarza. Byłem już w straży pożarnej ale mi nie wyszło i bardzo chciałbym spróbować swoich sił tutaj . Zawsze jak widzę przejeżdżająca lawetę to myślę może kiedyś się uda i może właśnie się uda. Kocham tą prace mój tata ma sam lawetę od małego z nim jeżdżę i mu pomagam i fascynyje mnie ta praca Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Kuba mam 14 lat za nie długo. Lubię grać na komputerze. Mieszkam w województwie Mazowieckim fascynuje mnie motoryzacja w przyszłości mam zamiar zostać mechanikiem lub pracować w pomocy drogowej. Bardzo mi zależy na tej pracy Pozdrawiam każdego i z fartem mordeczki "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Edytowane 29 Grudnia 2021 przez JD_Gekson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQuzz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: NeQuzz Imię: Maciej Wiek:15 SID: 73803 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak , posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 189 godzin ciągle wzrasta :) Czy przeczytałeś regulamin?:tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 8-10 Znajomość ortografii (0-10): 9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):5/6 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą spokojną , lubię pomagać innym . Nie mam problemu z wykonaniem zadań od osób z wyższą rangą ode mnie. Jestem dojrzały emocjonalnie , więc nie wyzywam innych osób i nie sprzeczam się z innymi lepiej nie które rzeczy zignorować niż się o nie kłócić . Jestem otwarty na rozwijanie frakcji SARA. Coś o sobie (min. 4 zdania): Więc tak nazywam się Maciek mam 15 lat . Interesuję się motoryzacją więc , dlatego chce zawitać w szeregi SARA. Mieszkam w województwie Mazowieckim . W wolnym czasie gram w gry lub spotykam się z znajomymi. Może moje podanie nie jest rozbudowane tak jak inne , ale mam nadzieje ,że rozpatrzycie je pozytywnie Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: _Hubson_ Imię: Hubert Wiek: 16 SID: 63616 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 450 około. Czy przeczytałeś regulamin?: Oczyiwyście Znajomość RP (0-10): 9,5 Znajomość ortografii (0-10): 7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20H (jak bym się dostał to tak z 10 iż mam kryzys do 5 stycznia. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że nadawał bym się dobrze do tej pracy iż posiadam umiejętności RP iż byłem w SAFD na starszym strażaku i 2 razy w TSA na młodszym, raz na młodszym. Podsiadam wiedzę gdzie najszczęsciej stoją rozbite pojazdy jak i całą mapę na pamięć z mojej rocznej gry na tym serwerze. Nie jestem typem odwalacza. Bardzo się angażuje w powierzone mi zadanie i staram się zrobić je perfekcyjnie. Potrafię też rozwiązywać konflikty między człąkami frakcji jak i normalnymi graczami. Coś o sobie (min. 4 zdania):Na wstępie chciałem powitać zarząd SARY jak i GKF o ile to czyta na początek się przedstawię. Jestem Hubert mam 16 lat uczęszczam do zawoduwki na kierunek mechanik pojazdów samochodowych iż jest to mojim hobby. Bardzo lubię bawić się w mechanikę jak i stolarkę iż tata prowadzi stolarnie. Bardzo lubię też poza pracą gotować jak i oczywiście grać jak większość. Mojim ulubionym kolorem jest limonkowy czy też bordowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF_KEBAB Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:OFF_KEBAB Imię:Sergiusz Wiek: 14 SID:97022 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oby dwa Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 175h Czy przeczytałeś regulamin?: "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 25-35h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Powoli mi się nudzi w mta więc szukam nowych wyzwan na serwerze. jestem aktywnym graczem. Ogarniam RP jak i ortografię. Jestem miłą osobą i nie reaguję na zaczepki. chciałbym sprawdzic swoje siły w frakcji i myśle, że będę się nadwał do tej frakcji. Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam. Mam na imię Sergiusz mieszkam w Wielkopolsce. Lubię dużo spędzać czasu przed komputerem w wolnym czasie. Interesuje mnie sport oraz motoryzacja. Wyróżni mnie kultura osobista oraz pomaganie innym. Mam nadzieje, że się dostanę 🙂 Edytowane 29 Grudnia 2021 przez OFF_KEBAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: Fifi2087 Imię: Filip Wiek: 13 to nie znaczy że jestem gorszy SID:104044 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 111 godzin Czy przeczytałeś regulamin?: Tak sara to rodzinka , napij się z nami winka Znajomość RP (0-10): 9,5 /10 Znajomość ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlatego że jestem miłą i inteligętną oraz bardzo chciałbym się dostać do fakcji marzeń sara. Tagże chciałbym poznać wspaniałych ludzi. Bardzo chciałbym uczestniczyć w RP oraz frakcji sara . Znam się troszeczkę na pomocy drogowej i chciałbym być członkiem w frakcji sara. Coś o sobie (min. 4 zdania): Dzień dobry nazywam się Filip i oraz mam 13 lat. Mieszkam w wojewudstwie Mazowieckim . Chodzę do klasy 7 w szkole podstawowej nr.4 .Interesuję się enduro i autami oraz klockami lego lubie także grać w gry komputerowe a także w planszowe .Jestem miły oraz ogarnięty powodzenia wszystkim w rekrutacji miłego!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozor1234 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:pozor69 Imię:Łukasz Wiek:16 SID:47946 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:505h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):7/10 Znajomość ortografii (0-10):7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ jestem odpowiedzialną osobą. Jestem wystarczająco aktywną jak i kulturalną osobą. Zawsze staram się znaleźć dobre wyjście z trudnych sytuacji. Mam dość dużo czasu wolnego czasu który bym przeznaczył na frakcje. Coś o sobie (min. 4 zdania):Siemano, mam na imię łukasz i mam 16 lat. Mieszkam w małym mieście w województwie pomorskim. Uczęszczam do zawoduwki jestem drugoklasistą na kierunku mechanik samochodowy. Wyróżnia mnie bardzo wysoka kultura osobista oraz pomaganie wszystkim którzy tego potrzebują. Jestem osobą szanującą każdego na serwerze z graczy jak i z administracji. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez pozor1234 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANIA1123 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:ANIA1123 Imię:Robert Wiek:17 SID:53889 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:643h Czy przeczytałeś regulamin?:nie Znajomość RP (0-10):11/10 Znajomość ortografii (0-10):2/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2x norme kaliszki - nie mogę być gorsza Dlaczego ty? (min. 4 zdania): mam ogromne doświadczenie w byciu złodziejem aut typu peraski. Znam świetnie regulamin sary oraz całego serwera co łączy się z brakiem problemów w funkcjonowaniu na stanowisku pracownika lmao. Dobry obywatel USA zaświadczy o mojej wzorowej postawie wobec frakcji jak i poza nią. Ja? Dlaczego? Ponieważ inne podania przy moim wymiękają. Totalnie nie mają podjazdu. Znajomość mapy jak i aut oraz terenów z których nie mogę ich kraść nie jest mi obca. Coś o sobie (min. 4 zdania): jestem Robert spoko gość mam doświadczeń spory kosz SHEEESH nIe no, mam na imię Ania, ale znakomicie wiem jak kochacie żarciki i dobre poczucie humoru dlatego musiałam się czymś popisać. jestem super ambitna i swój wolny czas świąteczny jak i zdalne w szkole poświęcę w 100% na kochana frakcje Sara. (Pamiętam swoje początki 2 lata temu gdzie znajomi opowiadali mi o JAKIEJS SARZE i autentycznie myślałam, że mowa o dziewczynie). kocham zwierzęta, wobec czego gracze to dla mnie coś pięknego i doceniam ich osobowość jak i starania pomimo ich zjebania. za przyjęcie do sary pokaże najlepszym widzom moją fote z idolką wersow. Sara to rodzina więc napije się z nią winka bezalkoholowego, bo mama pić nie pozwala i szybko wymiekam kckckckckcckckckckc ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Edytowane 29 Grudnia 2021 przez ANIA1123 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doraniusz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: Informatisss Imię: Patryk Wiek: 14 SID: 70788 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 166h+ Czy przeczytałeś regulamin?: SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tak z 5h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego akurat ja? Dlatego, że jestem ogarnięty, mam doświadczenie z frakcji, oraz umiem podporządkować się rangom wyżej. Lubię jechać na rowerze lawetą. Jestem zaj*bisty, więc powinienem dostać szansę. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Patryk i mam 14 lat. Lubię Anime, Pomarańczowego YouTube'a, oraz gry typu Minecraft, MTA, CS i inne tego typu. Jestem ogarnięty i umiem się zachować. Lubię placki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadex Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick:Tylor Imię:Maciej Wiek:16 SID:109127 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:130 Czy przeczytałeś regulamin?:tak (SARA TO RODZINKA WIĘC NAPIJ SIĘ WINKA) Znajomość RP (0-10):9/10(wszystko może sie polepszyć) Znajomość ortografii (0-10):9/10(jeszcze sie ucze) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):4-7 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Zapytacie, dlaczego akurat ja? Jestem osobą opanowamą i niestwarzam problemów. Jestem komunikatywny. Moją pasją jest gotowanie? Otóż nie tym razem. Uwielbiam pomagać graczom, a holowanie i transport aamochodów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam! ChwA (Chwała Wilkiej Administracji) Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem opanowany, pomagam graczom, a przede wszystkim mój język jest na wysokim poziomie. Nie bluzgam, och kto tak móglby brzydko mówić. No i co mogę jeszcze dodać? Uwiebiam ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redkuba Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: krul.sentino Imię: Jakub Wiek: 15 SID: 64453 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 410 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30h co najmniej Dlaczego ty? (min. 4 zdania): jestem bardzo aktywnym graczem, mam dobry kontakt z graczami, bardzo ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, jestem miłym graczem i lubię tę frakcję, mega ogarniam RP oraz tą frakcje i jak juz coś zacznę to się mega wkręcam, byłem w tej frakcji ale odszedłem ze wzgledu na brak czasu na grę ale teraz mam duzo wolnego czasu i będę bardzo aktywny. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam mam na imię Jakub mam 15lat interesuje się motoryzacją, jestem mega zajawiony w gry typu, asassyn, mortal combat, oraz forza horizon 5, sam osobiscie jezdze na crossie zawodowo lubię grać w gta sa, i mega lubie pomagać innym osobą, lubię spędzać czas z rówieśnikami, ostatnio zacząłem grac w tą gre dzień w dzień i sie zajawiłem. z góry dziękuej za szanse ❤️ i życzę innym powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player_2070 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick:PANCHOINKA12 Imię:Jakub Wiek:14 SID:84341 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:170h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10):10 Znajomość ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):14h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem Obeznany Byłem Już na innym serwerze Road Assistance ,Znam się na robocie ,jestem cierpliwy i wyrozumiały ,ciepły i miły pomagam osoba jestem otwarty na wszystko 🥰 Szybko się uczę Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Jakub moje zainteresowania to gry, elektronika, auta , Jestem z wielkopolski ze wsi ,jestem spokojny mam cierpliwość Serdecznie pozdrawiam lidera i wszystkich czytających 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iklasek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: Iklasek Imię: Szymon Wiek: 17 SID: 67376 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 120h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 7/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2-3h zależy od szkoły i praktyk i innych spra w Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Szybko się uczę nowych rzeczy. Potrafię się dogadać z każdym . Wiem że się nadam do tej frakcji. Jestem zdeterminowany oraz stanowczy oraz solidny. Potrafię zrozumieć błąd przyjąć wszystko na klatę i poprawić to co wykonuję źle. Posiadam doświadczenie jeśli chodzi o rp ponieważ byłem w takich frakcjach jak SAPD. Wiem że odnajdę się w tej frakcji. Bardzo dobrze dogaduję się z innymi członkami frakcji .Będę godnie reprezentował frakcje na służbie jak i poza nią. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Szymon, mam 16 lat pochodzę z województwa Małopolskiego.Moimi hobby są gra w piłkę nożna oraz granie na komputerze w różnorodne rodzaje gier. Moim ulubionym zadaniem jest przyglądanie się w naprawie samochodôw autobusów itp. fascynuje mnie rôwniez pomoc w domu itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan1337pl Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:stefan1337 Imię:Mikołaj Wiek:14 SID:109363 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tylko discorda ale moge pobrac ts3 Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?:oczywiscie "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):7 Znajomość ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania):lubie odgrywac rp ale srednio umiem (dlatego napisalem 7 ) duzo gram i mysle ze mozecie mnie wziąść Coś o sobie (min. 4 zdania):mam na imie mikołaj mam 14 lat moim hobby są gry moimi ulubionymi są cs go i mta mam nadzieje ze mnie przyjmiecie Edytowane 28 Grudnia 2021 przez stefan1337pl za krotkie zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: Barabaszek Imię: Bartek Wiek: 15 SID: 94057 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 212 Czy przeczytałeś regulamin?: tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):8 Znajomość ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6-7 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ lubię odgrywać rp i wydaje mi się że umiem to robić wmiarę dobrze, Umiem dobrze prowadzić pojazdy i umiem słuchać się starszych rangą. Dlatego chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Bartek mam 15 lat i uwielbiam grać w mta. Moją pasją jest granie na instrumentach lubię także grać w koszykówkę w wolnym czasie dość często czytam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floddy Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: Floddy Imię: Oskar Wiek: 15 SID: 97395 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:590 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): coś koło 20h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jestem spokojną osobą umiejącą powstrzymać się od wulgaryzmów. Byłem już w SARA ale miałem dużo nauki i nie miałem czasu na szkolenia. Już wszystko się poukładało i mam dużo czasu na grę. Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Oskar. Mam 15 lat. Mieszkam w woj Lubelskim. Interesuje się graniem w gry na pc i gry na boisku takie jak piłka nożna. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk90 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick:Patryk90 Imię:Patryk Wiek:18 SID:82014 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:203h Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):nie jestem stanie się określić ale dużo bo to jedyna gra w jaką gram Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo jestem dobrym kierowcą jestem dobry słucham się większych rang też odenerwuje mnie to że inni gracze parkują byle gdzie i jestem odpowiedzialny więc można mu ufać jestem też bardzo pracowity Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Patryk Maciąg mam 18 lat i chodzę do szkoły 3 klasy zawoduwki lubię grać w gry rp jestem przeciwnikiem palenia papierosów i picia alkoholu lubię jeździ autem i qudem lubię też słuchać muzyki podczas jazdy i jak gry mieszkam w województwie świętokrzyskim. Patryk Maciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Skyek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 26.12.2021 o 12:29, kaliszka napisał: ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wymagania: - sprawny mikrofon, - duża aktywność i czas na służbę, - minimum 14 lat, - minimum 100h przegranych na serwerze, - dojrzałość emocjonalna, - komunikator Discord oraz ts3, - pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji, - DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem zwiększa szanse. - pozostawienie reputacji zwiększa szanse Liczymy na rozbudowane podania, powodzenia! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wzór: Nick: Imię: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP (0-10): Znajomość ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Coś o sobie (min. 4 zdania): ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Rekrutacja potrwa do 31 grudnia 2021r. do godziny 18:00. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Nick:BWA-SKY Imię:Karol Wiek:13 SID:45468 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:184godz Czy przeczytałeś regulamin?:Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10-15godz Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Myślę że mógłbym przydać się we frakcji, ponieważ jestem pomocny A także mam chęć wzmocnienia struktur frakcji.Jestem osobą cierpliwą oraz dojrzałą emocjonalnie przez co nie wpadam w żadne sprzeczki. Potrafię szybko się uczyć. Chcę spróbować swoich sił w frakcji ''SARA'' gdyż się nią naprawdę interesuje. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Karol Lewandowski chodzę do szkoły im Mikołaja Kopernika w Babiaku jestem w klasie 8 lubie piłke nożna Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Karolixon9962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0dka Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: .return Imię: Tomek Wiek: 17lat SID:28837 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:126h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10):9 Znajomość ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): około 7/8h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ praca w sara jest dość ciekawa jak dla mnie, więc nie odszedłbym po tygodniu z powodu monotoni, a jako osoba jestem pomocny uśmiechnięty i dobrze sprawujący się w grupie, potrafię dogadać się z każdym nawet z tymi "cięższymi" znam, jak i lubię odgrywać rp. Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Tomek lat 17, pochodzę z województwa dolnośląskiego, uczęszczam do szkoły średniej na profilu mechaniki, oprócz kierunku, w którym się kształtuję, interesuję sie też sportem. Jestem raczej spokojny z dobrym poczuciem humoru, w mta gram już około 4 lat więc doświadczenie posiadam dość duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuś Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:Bartekx Imię:Bartek Wiek:15 SID:29656 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:207 Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):minimum od 10 do 15 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nie mam co robic na serwerze. Chetnie popracowal bym we frakcji. Chciałbym dobrze zarobic 🙂 oraz Chce zobaczyc jak to jest we frakcji Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem bartek. mam 15 lat. Lubie gry i spedzac czas ze znajomymi :). Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Bartuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruchaX Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: GruchaX Imię: Patryk Wiek: 20 SID: 13357 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 390 (poniewaz mialem roczna przerwe dlatego tak malo) Czy przeczytałeś regulamin?: "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 4-5h od pon-pt/sob-nd 8-9h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Poniewaz lubie pracowac oraz dbac o porzadek na serwerze zeby nigdzie nie byly porostawiane auta. Pracowalem kiedys na serwerze w PSP i bardzo dobrze dogadywalem sie z kazdym i mysle ze teraz tez bym dobrze sie dogadywal z kazdym z frakcji. Spędzam dużo wolnego czasu przed komputarem i mysle ze bede sie nadawał do tej frakcji. Będę godnie reprezentował frakcje na służbie jak i poza nią. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imie Patryk pochodze z wojewodztwa kujawsko-pomorskiego. Interesuje sie bardzo grami oraz motoryzacja. Lubie granie w MTA, Valorant oraz cs:go. Jestem punktualny oraz sprawiedliwy.🥰 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdixxX Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: AdixxX Imię: Adam Wiek: 15 SID: 13422 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 140h rośnie Czy przeczytałeś regulamin?: Tak- "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2/6h w tygodniu w weekend 3/8 h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo lubię porządek na ulicach na serwerze, bardzo dobrze umiem odgrywać rp oraz lubię, bardzo chętnie pomagam, jestem chętny do pracy umiem wykonywać polecenia wyższych rang oraz je wykonywać jestem punktualny, opanowany, sprawiedliwy, kulturalny oraz ogarnięty. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Adam mam 15 lat, pochodzę z kujawsko-pomorskiego interesuje się motoryzacją oraz lubię pograć sobie w takie gierki jak mta oraz jestem bardzo odpowiedzialny odpowiedzialny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisoo Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Nick:neth Imię:Dominik Wiek:17 SID:61348 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:635 Czy przeczytałeś regulamin?:tak "SARA to rodzinka,więc napij sie z nami winka" Znajomość RP (0-10):9/10 Znajomość ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):7-10 przez szkole Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Myślę, że zasługuję na wstąpienie ponieważ mój poziom rp jest bardzo dobry. Starałbym się jak nawiecej czasu spędzać na serwerze. Jestem osobą która nie wchodzi w konflikty. Szybko się uczę i nawiązuję nowe znajomości. Od dawna przyglądam się pracy SARA . Wiem, że jest to nie łatwe zadanie szczególnie pod wieczór gdy jest dużo graczy. Będę przyczyniał się do rozwoju frakcji jak tylko potrafię. Jeśli akurat to mi się poszczęści, że dostanę się do was to będzie mi niezmiernie miło i będę się starał żeby nie stracić. Jeśli by mi się nie poszczęściło to będę się starał jak najbardziej potrafię. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Dominik i chodze do szkoły średniej moim hobby jest granie w komputer Mam 17 lat. Oprócz gry na komputerze uprawiam również sporty takie jak ; koszykówka i w ping ponga lubie pograć. Uwielbiam zwierzęta , a jednym z ulubionych jest pies. Kocham podróżować Moją ulubioną porą roku jest lato , ponieważ uwielbiam ciepło i wakacje. W przyszłości mam zamiar zostać menago jakies firmy Mój wolny czas spędzam najczęściej na spotykaniu się z przyjaciółmi. Jestem raczej przyjazną , pomocną i miłą osobą , jednak jak każdy mam swoje wady. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Whisoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio11 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 W dniu 26.12.2021 o 12:29, kaliszka napisał: Nick: Rafcio11 Imię: Rafał Wiek: 15 SID: 73325 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Mam Discord ale jak trzeba to ts3 też założę Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 0-6 Znajomość ortografii (0-10): 0-8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30-40h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego ja uważam ,że nadaje się do tej pracy ponieważ na byłym już exile rp na fivem była podobna praca więc uważam dlatego , że się nadam . Potrafie odgrywać komendami takimi jak /med , /me /do . Chce też dołączyć dlatego ,że normalna rozgrywka mi się znudziła i chcę czegoś nowego.Pewnie zapytacie dlaczego gram na mta skoro napisałem , że grałem na fivem gram tu dlatego , że fivem mi się znudził karzdy serwer polski na fivem jest taki sam dlatego chcę dołączyć do ,,SARA''. "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danger. Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Nick: Danger. Imię: Bartosz Wiek: 14,5 SID: 29073 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 880 godzin. Czy przeczytałeś regulamin?: Jasne że tak. "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" Znajomość RP (0-10): 9,5/10 Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20-30 godzin oczywiście zależy od tygodnia. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ byłem już w tej frakcji jako pełnoprawny i znam doskonale jak zachowywać i jak odgrywać rp. Jestem osobą pomocną pracowitą oraz nie sprawiam żadnych problemów. Wykonuje polecenia wyższej rangi zawsze gdy o coś poprosi. Przestrzegam każdego punktu w regulaminie Głownej komisji frakcyjnej oraz regulaminu San Andreas Road Assistance. Na serwerze byłem jeszcze w takich frakcjach jak SAFD i TSA oraz SARA we wszystkich frakcjach jako pełnoprawny więc wiem jak sie zachować w danych sytuacjach. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam, jestem Bartosz pochodzę z województwa Lubelskiego mieszkam koło Lublina. Interesuję się piłką nożną, motoryzacją oraz jazdą na BMX. Lubię grać w gry komputerowe najczęściej gram właśnie na MultiRPG ale gram też w CS:GO, FS19, ETS2, ATS2 i wiele innych. Lubię też jeździć na rowerze, rolkach oraz nartach. Kocham wychodzić z moim pieskiem na długie spacery. W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi pojezdzić na rowerze lub rolkach. Na serwerze gram od Października 2019 roku, byłem we frakcjach takich jak SARA, SAFD oraz TSA. Jestem osobą spokojną, pomocną oraz opanowaną. Zawsze rozwiązuje "konflikty" od razu ponieważ wolę mieć czyste sumienie. Dokładnie przestrzegam regulaminu. Na serwerze jestem spokojnym graczem nie odwalam dlatego mam mało kar dlatego jak dostane tę posade bedziecie mogli być spokojni o to że nie bede odwalał. Pozdrawiam! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi