Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA, Grudzień 2021r

kaliszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ogkg2006
Imię: Oliwier
SID: 106183
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 100h
Czy przeczytałeś regulamin?: tak 

Znajomość RP (0-10): 10
Znajomość ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): . Jestem bardzo aktywnym graczem. Umiem sie opanowac w nie których sytuacjach . Nie reaguje na zaczepki od strony innych.
Coś o sobie (min. 4 zdania) Witam jestem Oliwier mam 16 lat. Uczeszczam do szkoły branżowej pierwszego stopnia na kierunku mechanik pojazdów samochodowych.  Interesuje sie motoryzacją głównie motocyklami sportowymi(ścigami). Mieszkam w malej wsi w województwie małopolskim nie opodal krakowa .

Nick: mario_glad
Imię: Szymon
SID: 89017
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 238h
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP (0-10): 8,5/10
Znajomość ortografii (0-10): 9/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5-7h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Mój tata jest laweciarzem i zajmuję się wyworzeniem uszkodzonych aut lub przywożeniem pojazdów potrzebującym. Dużo razy zdażyło mi się już z nim jezdzić i po kilku razach zaczęła mi się podobać ta praca. I pomyślał że sam zostanę nim w przeszłości jak mój tata. Ale dlatego że teraz nie mogę pracować ponieważ mam dopiero 14 lat i dalej uczę się w szkole średniej to pomyślałem że mogę spróbować tego wirtualnie czyli w grze. 😄
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Szymon i mam 14 lat moje zainteresowania to motoryzacje jestem wstanie wymienić każde z wymienionych marek samochodów. W wolnym czasie jeżdżę z kolegami na rowerze ponieważ mile spędzamy przy tym czas. A pozatym chciałbym zostać laweciarzem jak mój tata i dlatego próbuję się tu dostać ponieważ interesuje mnie ta dynamika zdarzeń działająca przy tej pracy itd. A dlatego że interesuję się motoryzacją to także lubię jeździć posiadam quda i crossa na którym spędzam dużo jazdy poza graniem i spotykaniem się z przyjaciółmi a zatem w pracy na lawecie trzeba poświęcić dużo czasu na jazdę to dobrze się składa że ja idealnie się do tego nadaję. Myślę że dacie mi szansę w tej Frakcji dlatego że chce chociaż zobaczyć w grze jak to jest z tą pracą. ;D

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance

Nick: Wacikkk
Iimię: Marcin
SID: 98883
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 121
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak 
Znajomość RP (0-10): 10/10
Znajomość ortografii (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 11 do 30/35
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Szybko się uczę nowych rzeczy. Potrafię się dogadać z każdym, nie reaguję na zaczepki ze stronny innych graczy które dosyć często się zdarzają na służbie SARA. Wiem że się nadam do tej frakcji. Jestem zdeterminowany oraz stanowczy. Potrafię zrozumieć błąd przyjąć wszystko na klatę i poprawić to co wykonuję źle. Posiadam doświadczenie jeśli chodzi o rp ponieważ byłem w takich frakcjach jak .... Wiem że odnajdę się w tej frakcji. Bardzo dobrze dogaduję się z innymi członkami frakcji oraz innymi frakcjami. Będę godnie reprezentował frakcje na służbie jak i poza nią. Potrafię powiedzieć co mi leży na sercu, wyrazić swoje zdanie.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Marcin  mam 13lat pochodzę z województwa Warmińsko-Mazurskiego. Mieszkam w miejscowości Węgorzewo. Chodzę do szkoły podstawowej klasy 7. Moimi hobby są gra w piłkę nożna oraz granie na komputerze w różnorodne rodzaje gier. Moim ulubionym przedmiotem jest historia kocham się uczyć i pogłębiać wiedze o Powstaniu Warszawskim. Fascynuję się psami rasy shih tzu 3lata temu z mamą za adoptowaliśmy jednego i nazwaliśmy go Misek.

Edytowane Niedziela o 12:51 przez Wisnia0987

Edytowane przez Wacikkk
Źle napisalem

Nick: Mikigames148
Imię: Mikołaj
SID:5660
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 179h
Znajomość RP (0-10): 9/10
Znajomość ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 3 do 6 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem miły spokojny, pomocny, uczciwy. Nie mam problemu do rozkazów wyższych stopni/rang San Andreas Road Assistance. Mam doświadczenie w tej frakcji z innych serwerów Umiem rp tej frakcji lecz napisałem  9/10 ponieważ może się wkraść jakiś błąd lub inaczej bym coś napisał. I to jest moje "Dlaczego Ja". Pozdrawiam 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam mam na imię Mikołaj Pochodzę z śląska moje zainteresowanie i pasją jest motoryzacja a szczególnie samochody i ciężarówki, lubię grać w mta i odgrywać rp bo lubię  jak coś się dzieje na serwerze a nie ma zamułki. Jak pisałem wcześniej  u góry mam doświadczenie z sara byłem na wielu serwerach rpg i na każdym którym grałem byłem w SARA a chciałbym porównać poziom SARA na tym serwerze z innymi. Chciałbym coś robić na serwerze a nie jezdzić bez celu i nic nie robić a przynajmniej jak będę w Sara to nie będzie mi się nudzić bo jak się nudzę to odechciewa mi się grać i wychodzę z serwera. Jak jest jakaś sprzeczka to ją próbuje jakoś złagodzić a jak nie da rady to dyskutuje spokojnie bez wulgaryzmów jak normalny człowiek. To już o mnie wszystko Pozdrawiam i Życzę udanych świąt jak i sylwestra

"SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka" 

PS. I życzę wszystkim dostania się 

Edytowane przez Mikigames148

Nick: Wojteek
Imię: Wojtek
SID: 101013
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  598h
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak. 
SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka
Znajomość ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): +/- 20/30h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Głównym powodem jest aktywność. Mógłbym spędzić do 30 godzin tygodniowo na duty frakcji i holować pojazdy do skutku. Drugim powodem jest szybkie uczenie się, w frakcji S.A Police Dept. udało mi się skończyć akademię z najwyższym wynikiem z egzaminu kończącego oraz WTD. Potrafiłbym szybko nauczyć się stawiania barierek, robienie zabezpieczeń, RP itd.
Coś o sobie (min. 4 zdania): 
Hej! Jestem Wojtek. Pochodzę z miasta Szczecin. Lubię grać w piłkę nożną jako bramkarz. Interesuje się komputerami i medycyną. W przyszłości chciałbym zostać ratownikiem medycznym w stanach (USA). Z większością osób mam dobry kontakt oraz atmosferę. Lubię grać w gry pokroju Euro Truck Simulator 2, Multi Theft Auto, Blockade, Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto V. Uwielbiam słuchać muzykę co można zobaczyć na moim profilu w zakładce aktywności. Na serwerze zacząłem grać w lipcu wraz z wombatem oraz pablo.exe (pawelsob). Do tego czasu udało mi się zdobyć około 600h. Byłem w dwóch frakcjach, mianowicie San Andreas Fire Department oraz San Andreas Police Department. Niestety, nigdy nie dostałem się do administracji serwerowej, lecz nie poddam się, tak samo jak z frakcją. Jeśli się nie dostane to nie poddam się, i będę próbował aż do chwili w której się dostanę.

Edytowane przez Wojteek
Dodanie paru rzeczy.
  • Like 7

Nick:Skwierczux99
Imię:Sebastian
SID:110179
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 105
Znajomość RP (0-10):8/10
Znajomość ortografii (0-10):10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 35-40h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Więc tak jestem pomocny otwarty na nowe znajomości. Chce spróbować w tej frakcji. Jestem osoba dojrzałą oraz ogarnięta unikam sprzeczek kłótni rozwiązuje zawsze problemy w spokojny sposób. Lubię sie udzielać na rózne tematy. Zawsze tryskam pozytywną energia. Lubie odgrywać rp odskoczyć od ciągłego zarabiania na róznych pracach.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imie Sebastian mam 22 lata. Na codzień pracuje w swojej firmie. Jestem osoba spokojną opanowaną z poczuciem humoru.Chodze na siłownie , lubie jezdzic autem na codzień jestem bez konfilkowym człowiekiem. Moje zainteresowania to sport muzykaa auta oraz informatyka. Ukończyłem technikum. W wolnym czasie gram w gry spotykam sie z znajomymi . Myśle że spełniam wymogi 🙂

"SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka"  

• Like 2

Nick: Szofer_    
Imię: Mikołaj
SID: 88632
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 117h
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP (0-10): Sam raczej sobie nie ocenie, lecz wydaje mi się, że co najmniej 8
Znajomość ortografii (0-10):Jak na Polaka przystało 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): około 35h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Szybko się uczę, czasem widząc wiele aut porzuconych czasem denerwuję kiedy się o nie uderza. Brakuje mi czasem porządnej gry RP. Szybko łapie nowe kontakty z ludźmi. Rzadko reaguje na jakieś zaczepki więc problemów z graczami nie będę raczej miał. Jestem lojalny.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemanko mam na imię Mikołaj mam 16 lat co wynika z powyższego wzoru. Interesuje się muzyką oraz informatyką(bardziej samym wnętrzem komputerów oraz specyfikacjami niż programowaniem).W wolnym czasie poświęcam czas znajomym lub po prostu gram na serwerze. Chętnie udzielam pomocy potrzebującym wsparcia, lub pomagam w trudnych sytuacjach. Jestem asertywny, staram się zwalczać wszystkie problemu które napotkają mnie na drodze do wyznaczonego celu. Jestem sympatyczny oraz bardzo często staram się tą sympatią obdarować ludzi.

• Like 2

Nick: ofwhite
Imię: oskar
SID: 103111
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 409h
Czy przeczytałeś regulamin?:
oczywiście
Znajomość RP (0-10): 6/7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 36
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): ponieważ, jestem zapoznany w temacie frakcji sara mam tam wielu znajomych który mi tłumaczyli co i jak dużo rzeczy wiem od niech ale to jest zaledwie mały pocent . Jestem osobą cierpliwą , wyrozumiałą i strasznie miłą nie staram się szukać problemów na siłę ale niektórzy gracze do tego dążą żeby szukać kłótni. Jestem osobą zdeterminowaną staram się dążyć do swego. Znam wszelkie zasady dotyczące frakcji sara i cały regulamin.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, jestem Oskar mam 15 lat interesuje się głównie motoryzacją jak i piłką nożną dużo czasu spędzam na boisku lecz znajduje czas na granie. Większość wolnego czasu spędzam na dworze z przyjaciółmi. Jestem osobą bardzo otwartą na wszystko. Jestem strasznie spokojnym człowiekiem lecz czasami potrafię się zdenerwować (bardzo rzadko). Sara to rodzina ❤️

Edytowane przez ofwhite
  • Like 3

Nick: Happy123
Imię: Mateusz
SID: 20989
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: ta
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: ta 
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 203h
Znajomość RP (0-10): 9 [przerwa od mta rok więc moga być problemy, ale juz raz byłem w sara}
Znajomość ortografii (0-10): 10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 24h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem doświadczonym graczem, gram na tym serwie od 9 września 2019 roku więc doświadczenie jest spore, niestety nie posiadam żadnego auta ani hajsu, Ogólnie rp dobrze robiłem, mialem range budowlaniec w sara ale zostalem wydalony z niewiadomego powodu. Po długiej przerwie od mta czyli prawie roku, powróciłem na serwer Multi dużo osób starszych takich z 2k20 mnie pamięta i ogólnie to pozdro.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Mateusz lat 15 nie długo 16 jestem osobą miłą i pomocną, lubię pomagać innym fajnym uczuciem jest pomagać innym np podwieźć lub dać hajs na jakieś auto. Byłem Supporterm na tym serwerze było kozacko no ale zrobiłem sobie przerwe od Mta i przestalem grać i nie jestem już supporterem tego serwera. Uwielbiam grać w piłkę jeździć na rowerze i jestem osoba skuteczną. Pozdrawiam 😛

Nick: ParysKox2137

Imię: Dominik

SID: 103002

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 270h

Czy przeczytałeś regulamin?: tak "SARA to rodzinka, więc napij się z nami winka"

Znajomość RP (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): tygodniowo 15h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem aktywny lubie grac w mta, nie bylem jeszcze w żadnej frakcji i chcialbym zacząć od SARY. Ta frakcja wydaje mi sie najciekawsza i umiał bym w niej się odnaleźć. Umiem dogadac sie z ludzki i zachowac sie adekwatnie do danej sytuacji. Mam kilku znajomych w SARZE i mówią żebym próbował dostać się, bo jest fajnie. Na spokojnie wyrabiałbym normę, jeśli robie coś źle to staran się poprawic wykonywać zgodnie z poleceniamy wyzszych rang i lidera frakcji.

Coś o sobie (min. 4 zdania):

Jestem Dominik mam 16 lat,  lubię  grac w mta ze znajomymi i wspolnie gadac. Chodze do 2 klasy technikum i wyrabiam na spokojnie, wiec wolny czas poświęciłbym na ta frakcje. Jestem miły i pomocny, więc jak ktoś by miał  z czyms problem to bym mu pomógł i wytłumaczył. 

LICZĘ NA POZYWYTNE ROZPATRZENIE MOJEGO PODANIA.

Nick:patryk69

Imię:Daniel

SID:22018

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:452 i 36minut 

Czy przeczytałeś regulamin?:tak 

Znajomość RP (0-10):10

Znajomość ortografii (0-10):9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):30/45godzin 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo mam dobre doświadczenie w tym zawodzie też jestem odpowiedzialny ostrożny i nie jestem agresywny ogólnie jestem miły jestem też doświadczonym kierowcą ciężarówki i też chcę żeby był porządek na serwerze i żeby auta nie były porozwalane byle gdzie 

Coś o sobie (min. 4 zdania):mam na imię Daniel Maciąg mam 16 lat i chodzę do szkoły budowlanej lubię grać w gry typu RP i w ligę jestem wysportowany lubię pieski i kotki chodzę późno spac 

Daniel Maciąg 

Nick: Fabikss
Imię: Fabian 
SID: 104596
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 131
Znajomość ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): tak gdzieś  15-25
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Znam te frakcję byłem na niej na innym serwerze. Znam poszczególne komendy. Dobrze prowadzę. Jestem przyjazny i wyrozumiały.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Fabian lubię język Angielski oraz grać w gta. Znam te frakcję tak 6/10. Ogółem dużo gram. Szybko się uczę. Jestem w stanie dużo czasu poświęcić na te frakcję. I całe te.

Nick: jozefMTA_YT
Imię: Maciek
SID: 110415
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discorda posiadam
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 108h
Znajomość RP (0-10): 9
Znajomość ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):Zależy czasami całe dnie mogę ale tak mniej więcej to 40-45
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Byłem w SARA na 4life i mniej więcej wiem oco chodzi, i chciałbym się jeszcze doedukować w SARA ogarniam rp , a na 4life  odszedłem bo kończyłem już z graniem tam a na multi dużo gram ostatnio to postanowiłem sobie jakoś urozmaicić rozgrywkę żeby była ciekawsza itd. Miałem dobrą opinie na 4life jak byłem, To by było na tyle Pozdrawiam https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/2764.png
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Maciek, Mam 16 lat, Lubię grać w gry na komputerze, W wolnym czasie gram w piłkę nożną, Pochodzę z województwa dolnośląskiego, Jestem koleżeński i miły jak coś źle zrobię lub się coś nie uda potrafię wysłuchać drugiej osoby, I tak jak mówiłem chciałbym w SARA pojeździć na MultiRPG i się jeszcze pouczyć trochę w tej frakcji, Fajnie by było jak bym dołączył do Frakcji.

• Like 2

Nick:Major_spz 
Imię:Adam 
SID:93821
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:650
Czy przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP (0-10):5/10
Znajomość ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):nawet 15-20h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):bo chciałbym pomóc ,żeby nie było takiego bałaganu na serwerze 
Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam serdecznie mam na imię Adam mam 16lat interesuje się motoryzacją,służbami militarnymi, mechaniką trenuje piłkę nożną 
często gram w MTA na serwerze MultiRPG.

"SARA TO RODZINKA WIEC NAPIJ SIE Z NAMI WINKA"

Edytowane przez Major_spz
  • Haha 1

Nick:kaczorekkk
Imię:Bartek
SID: 106616
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: ta
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:ta
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:110h
Czy przeczytałeś regulamin?: ta
Znajomość RP (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): jestem oagrnięty byłem już w SAFD ogarniam tą frakcje jestem miły lubie pomagać  
Znudziło mi się normalne granie jako zwykły gracz i chciałybym spróbować czegoś nowego
Coś o sobie (min. 4 zdania)::Hej mam na imię Bartek mam 16 lat w wolnym czasie jeżdżę na rowerze pływam jeżdżę konno chodzę na zajęcia boks miał piłkę chodzę do klubu piłkarskiego strzelinianka chodzę do ósmej klasy podstawówka chcę iść do technikum chcę też powiedzieć o swoim życiu taką małą historyjkę miałem 10 lat pamiętam że zostaliśmy rodzicami informację że umarła nasza ciocia która miała 20 lat na raka mieszkała na niedaleko nas dokładnie koło mojej szkoły bardziej ją lubiłem mieszkała ona koło mojej szkoły a my tam sobie wtedy płakałem przez ponad 2 miesiące nie wychodziłem z łóżka nie chciało mi się chodzić do szkoły opuszczałem lekcje i nie jadłem piłem po prostu nie wychodziłem z łóżka rodzice wzięli my na jej pogrzeb wtedy pamiętam że nie wytrzymałem tego ciężaru i spotkać się na oczach wszystkich do dziś ciężko mi mówić o tym gdy tylko zaczyna mówić o tych historii w oczach ma łzy bardzo ją kochałem ale to nie pierwszy raz tak się stało nie dawno umarł mi kuzyn na raka miał on 34lat

• Like 1

Nick: Dworakoo
Imię: Mateusz
SID: 109488
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam ts,dc,fb,ig,mess
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 83 ( To jest jedyny minus, ale uwazam, że serwer ogarniam lepiej niz nie jeden gracz ktory ma powyzej 100)
Znajomość RP (0-10): 8.5
Znajomość ortografii (0-10): 9.9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): dziennie myślę, ze okolo 2.5 godz a tygodniowo okolo 12-15
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo lubię jezdzic pojazdami na serwerze, oraz irytuja mnie pozostawione pojazdy, przez ktore rozwala sie auta itp. Pomogl bym takim dzialaniem serwerowi, aby sie milej gralo 🙂
Coś o sobie (min. 4 zdania) : Gram w mta od okolo 5 lat, bylem Adminem na jednym z najwiekszych serwerow w Polsce na cyfre 4 🙂 Jak chyba kazdy tu lubie grac na komputerze, i interesuje sie programowaniem, i na serwerze mam prawko 🙂

Nick: aleksandra_
Imię: Ola
SID: 77707
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 200h
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5 godzin dziennie max
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Często gram na serwerze, i brakuje mi czegoś nowego. Myślę, że będąć we frakcji napewno umili mi to czas gry, a robiąc coś co się lubi napewno wykonuje się dobrze i rzetelnie. Uwielbiam jeździć samochodem w realu czy tez w grze, więc ta frakcja napewno będzie dla mnie dużą przyjemnością. Mająć juz 21 lat  uważam, że moja dojrzałość jest już na tyle wysoka, że można mi zaufać. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Studiuję Pielęgniarstwo, jestem na 2 roku. Zawsze podchodzę pozytywnie do wszystkiego, mam ogormne poczucie humoru. Bardzo lubię grać w gry i poznawać nowe osoby, a tym bardziej doświadczać nowych doświadczeń jakie są m.in. frakcje. Jestem bardzo cierpliwa, nie używam wulgaryzmów, zawsze z kazdym umiem się doskonale dogadać, można powiedziec ,ze mam taka umiejetnosc nawiazywania kontaktow z ludzmi. Pozdrawiam 

• Like 1

Nick:
・ Obecnie posiadam nick PanZabka
Imię:
・Posiadam na imię Nataniel
SID:
・ Podam jak będę w grze
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
・Tak posiadam sprawny mikrofon  
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
・Tak posiadam to i to
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:
・ Obecnie Posiadam 250h ( chwilowa przerwa od serwerka )

・Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka"
Znajomość RP (0-10):
・Moje znajomości w sarze są bardzo duże ponieważ byłem już nie na jednym serwerze w sarze , a nawet na tym serwerze już byłem w Sarze
Znajomość ortografii (0-10):
・Moje znajomości ortografii są bardzo duże około tak 9/10 czasami tam się pomylę , ale rzadko kiedy 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):
・Kurcze no ciężko mi powiedzieć ale tak z 3-4h w dni normalne a w weekendy tak z 5-6h 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):
・Ponieważ moim zdaniem jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Mam duży staż jeżeli chodzi o  MTA, jestem kulturalny oraz podporządkuje się pod każdy rozkaz od zarządu , lub rangi wyższej odemnie . Nigdy, ale to przenigdy nie narzekam kiedy jest coś źle, tylko się do tego dostosuje. Sprawny mikrofon to u mnie nie problem, więc będzie mnie słychać wyśmienicie na TS'ie. Nie mam żadnego problemu, z wykonaniem normy która jest obowiązkowa. Gdybym został wybrany, byłbym bardzo szczęśliwy i nie zawiódłbym.   . Czasami zdaży mi się podwalać ale  zmieniam  się na lepsze. 

Coś o sobie (min. 4 zdania):

・Cześć wszystkim. Mam na imię Natan , mam 13,5 lat i pochodzę z województwa Podkarpackiego . Obecnie jestem osobą która się uczy która wykonuje.Jestem osobą bez konfliktową, bardziej staram się tego unikać, a staram się  być z ludźmi w zgodzie. Ponadto jestem człowiekiem tolerancyjnym, który nie szydzi, nie śmieję, nie wytyka palcami w stronę osób biednych i chorych. Szczerze to nie przepadam za takimi ludźmi, którzy tak się zachowują no, ale co zrobić. Jeśli miałbym opisać w dalszym ciągu swój charakter to warto u mnie podkreślić, że Jestem miły, uczynny, pomocny, zaangażowany w rzecz, która mi ktoś powierzy. Uważam, że te  cztery typy charakteru wraz z powyższymi przy których trochę napisałem są czymś kluczowym co może zaważyć na życiowym sukcesie wśród swoich rówieśników jak i ludzi, których można spotkać w swoich życiu prywatnym i nie tylko. Interesuję się rzeczami związanymi z: rozrywką wirtualną. W tym przypadku można do tego zaliczyć gry komputerowe. Dalszymi rzeczami w kręgu moich zainteresowań będzie gotowanie.  Szczerze nie chciałbym nikogo wprowadzić w błąd, aczkolwiek modelowaniem obiektów, pojazdów w 3D wraz z programowaniem  interesuję się gdzieś od 2020 roku. Zapieczętowało to u mnie wtedy gdy chciałem spróbować swoich sił by stworzyć jakiś mały, przytulny projekt na scenie MTA dla swoich najbliższych znajomych. Następnym moim hobby z kolei jest słuchanie muzyki, spacery oraz podróże. To chyba są trochę wyodrębnione zainteresowania z tych wszystkich. Świetnie one się ze sobą komponują. Z racji , że mieszkam na małej wiosce  to nie pogardzę jakimś tam spacerkiem samemu, czy też z rodziną lub ze  znajomymi by przejść  Idealnie do tego pasuje muzyka, która mnie strasznie uspokaja, odpręża i daje chociaż chwilę momentu by zapomnieć o jakiś tam problemach. Jeśli chodzi o gatunki piosenek to raczej nie jestem osobą, która miałaby jakieś swoje wybrane gatunki muzyczne. Akurat  Jestem kimś kto przepada za prawie wszystkimi gatunkami, pomijając rap i pop. 

Edytowane przez Pojas

Nick: polak965
Imię: Szymon
SID: 102601
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 320
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA to rodzinka, weź napij się z nami winka

Znajomość ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Myślę że mniej więcej 15 godzin 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Na multi gram juz 7 miesięcy i jestem rozkojażony między w tym jak działa frakcja SARA, mógłbym sporo czasu spędzać na służbie a to pomogło by w tym że mapa nie była by zaśmiecona samochodami.
Coś o sobie (min. 4 zdania) Witam, nazywam się Szymon i mieszkam w województwie Lubelskim, uczęszczam do szkoły podstawowej, interesuję się motoryzacją, piłką nożną, oraz w wolnych chwilach chodzę na basen, lubię również spotykać się ze znajomymi, opisuję się jako osobę ogarniętą i zawzietą. Często mam dobry humor, staram się unikać zbędnych sprzeczek z graczami, oraz staram się być dla nich miły.

Edytowane przez Mareczek6996
  • Like 3

Nick:MikusssTHC
Imię:Mikołaj
SID:110217
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 155
Tak "SARA to rodzinka, wiec napij się z nami winka"
Znajomość RP (0-10):8,5/10
Znajomość ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): w tydzień moge zrobić 23h może więcej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): przydam sie wam bo jestem pracowity potrafie sie zachować jestem kulturalny mam szacunek umiem sie stosować do zasad napewno bede słuchał większych RANG widziałem jak inni pracownicy tej frakcji pracują wiec wiem co nieco co robią napewno ogarne tą robote Pozdrawiam<3
Coś o sobie (min. 4 zdania):Siema mam na imie Mikołaj mam lat 15 lubie grac w gry,moje zainteresowania to jazda wyczynowa na rowerze,gotowanie na codzień chodze na praktyki ucze się jako tapicer jestem zabawną osobą z dystansem umiem sie zachować. Lubie bardzo grac w mta szczególnie na MultiRPG fajnie jak bym sie dostał bo potrzebujecie pracowitych osób pozdro<3

Nick: danuta_orzech
Imię: Ryszard
SID: 95696
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: TAK
Czy przeczytałeś regulamin?: TAK
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 15h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem bardzo ogarniętą, kulturalną osobą, nie stronie od pomocy innym. Mam dużę doświadczenie z służbami mundorowymi jako iż uczęszczałem do szkoły oficerskiej. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imie Ryszard, mam 37 lat na codzień pracuję na wózkach widłowych w magazynie. Moją pasją jest łowienie ryb, lowię z kija 210 cm o gramaturze 300, w skrócie jak wychodze na ryby to nie ma bata, żebym nie wrócil z pełnym workiem ryb 😉 . Moją drugą pasją jest sztuka, uwielbiam klasyczną muzyke Chopin, Mozart itd. 

Nick: Sondrex
Imię: Piotrek
SID: 9413
Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 104 mialem przerwe
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nie wiem 10h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Wiele razy pelnilem juz role na innym rowerze troche podobnym do tego. Posiadam wysoko znajomosc odgrywania akcji rp. Jestem bardzo milym czlowiekiem i tez kulturany. Bylem juz wiele razy na kilku serwerach w SARA mysle ze bede dobrym pracownikiem tej frakcji.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Czesc jestem Piotrek mam 15 lat Urodzilem sie 23 stycznia chodze do 8 klasy. Lubie jezdzic wyczynowo na rowerze full suspension oczywiscie lubie grac po nocah w giereczki takie jak , mta , cs go , lol , minecraft itp. lubie tez spedzac czas na dworzu. Mysle ze dostane sie do owej frakcji

Edytowane przez Sondrex
nie napisalo mi sie wogole cos o sobie

Nick: Kaksonn

Imię: Ksawier

SID: 61731

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 2000h.

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak sara to rodzinka więc napij się z nami winka.

Znajomość Ortografii (0-10):9,5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym dołączyć do owej frakcji z prostych przyczyn, pierwszą jest to, że jest mnóstwo porozrzucanych aut na mapie a przez to cierpią gracze i chcę, aby serwer mutlirpg szedł w dobrą stronę i chcę się do tego przyczynić w frakcji SARA. Potrafię dobrze odgrywać rp i sie na tym znam. Na serwerze mogę spędzać dużą ilość czasu także na służbie 10h jest dla mnie minimalną liczbą jaką będę robił w frakcji. Jestem osobą, która nie zostawia powierzonych obowiązków z tyłu tylko wykonuje je od razu, również też z łatwością przyswajam nową wiedzę i nie mam z tym problemu, aby uczyć się nowych rzeczy. Pojawie się w tej frakcji nie bez powodu, trzeba likwidować stulejki małe.

Coś o sobie(min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć, mam na imię Ksawier. Mam 18 lat, i mieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia. Chodzę do 3 klasy technikum o profilu informatycznym. Interesuję się właśnie informatyką, samochodami oraz zwierzętami egzotycznymi. Jestem osobą spokojną i staram się nie wchodzić w konflikty - tak jak wspomniałem wyżej. W wolnym czasie lubię grać w różne gry lub oglądać jakieś filmy.

Coś od siebie: Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam! JB JI JN JM

• Like 5
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.