queens Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: AdasioRz123 Nick pracownika frakcji: MirekRtajczak Opis sytuacji: Nie było żadnej administracji na serwerze a mi się nudził troszeczkę to postanowiłem dać trochę aut na baze organizacji. A więc wezwałem taxi MirekRtajczak przyjoł zlecenie i mi pomógł trochę poustawiać aut na bazę. Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): Dam na discordzie w wiadomości prywatnej ponieważ nie mogę tutaj wkleić Coś od siebie: - Edytowane 1 Stycznia 2022 przez AdasioRz123 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) @AdasioRz123 Poproszę o podesłanie dowodów na discord'a. JezyKK#1978 Edytowane 1 Stycznia 2022 przez JezyKK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Pracownik wykonał pracę ponad swoją normę, z racji na to otrzymuje plusa. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi