Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Thank's for service - Assistant Chief Of Police Cinek.

Cinek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Cinek napisał:

Nick : Cinek.

SID : 69064

z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department

Ranga posiadane we frakcji: Assistant Chief Of Police (16) - w panelu Chief Of Police (17)

powód : Powodów jest wiele, aczkolwiek głównym powodem który zadecydował o moim odejściu jest brak chęci do gry na serwerze oraz poprostu wypalenie.

Mimo iż podziękowania złożyłem na teamspeak'u, chciałbym podziękować raz jeszcze całemu 
Executive Staff oraz
 Command Staff za to iż mogłem rozwijać frakcję oraz pracować u waszego boku przez niespełna 1,5 roku, dziękuję oraz życzę wam jak najlepiej.

O kurwa cinek strata dla frakcji oraz pozdrawiam z  rodzinkom wariaciku

Mimo tego, że mnie strasznie irytowałeś to dużo czasu razem spedziliśmy i będzie mi Ciebie brakowało we frakcji jak i jako świetnego kumpla do pogawędek.. musisz pamiętać o naszej umowie, liczę, że  się zobaczymy i jeszcze do nas wrócisz.. nie zapomnij czasem o mnie. Buziaków milion przesyłam, pa Cinuś. 

46 minut temu, Wercia napisał:

Mimo tego, że mnie strasznie irytowałeś to dużo czasu razem spedziliśmy i będzie mi Ciebie brakowało we frakcji jak i jako świetnego kumpla do pogawędek.. musisz pamiętać o naszej umowie, liczę, że  się zobaczymy i jeszcze do nas wrócisz.. nie zapomnij czasem o mnie. Buziaków milion przesyłam, pa Cinuś. 

Nie zapomnę młoda ❤️

1 godzinę temu, enski napisał:

Wiadomo co i gdzie, pzdr

Dokładnie

2 godziny temu, Arguś.exe napisał:

Prawie 2 lata znajomości jak i razem we frakcji, boli aż jak się na to patrzy... Trzymaj się Cinek pamiętaj że kontakt ciągle jest a w lipcu powtórka z Gdyni 😎 

Jesteś dla mnie jak brat, poprowadziłeś tą frakcję najlepiej jak tylko mogłeś, kontakt jest dalej ❤️

Cześć, emerytowany Captain II Dewen. Police Department.

No nic.. Przykro patrzy się na odejście osoby tak zżytej z tutejszą frakcją Departamentu. Nie pozostało nic innego jak podziękować za wspólne wspomnienia, wspólne patrole i akcje RP, w czasach października 2020 roku. Znamy się dosyć długo Cinku i wiesz co Ci powiem? Nasza znajomość to coś wspaniałego i cieszę się, że mogłem Cię poznać. Nadal pamiętam naszą legendarną organizację The LSPD, którą wspólnie prowadziliśmy przez kilka miesięcy. To były piękne czasy - minęły już, lecz wspomnienia są wieczne i nikt, ani nic nam ich nie odbierze. Reasumując moją wypowiedź - dziękuję za wszystko co wspólnie przeżyliśmy na MultiRPG i mam nadzieję, że drugie tyle wspomnień przyniesie nam nowe, wspólne miejsce. Do usłyszenia niedługo, Assistant Chief of Police.

Nie żegnam się z Tobą jakoś wielce, ponieważ oboje dobrze wiemy gdzie się niedługo zobaczymy.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.