Cinek Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 3 minuty temu, Dewen. napisał: Cześć, emerytowany Captain II Dewen. Police Department. No nic.. Przykro patrzy się na odejście osoby tak zżytej z tutejszą frakcją Departamentu. Nie pozostało nic innego jak podziękować za wspólne wspomnienia, wspólne patrole i akcje RP, w czasach października 2020 roku. Znamy się dosyć długo Cinku i wiesz co Ci powiem? Nasza znajomość to coś wspaniałego i cieszę się, że mogłem Cię poznać. Nadal pamiętam naszą legendarną organizację The LSPD, którą wspólnie prowadziliśmy przez kilka miesięcy. To były piękne czasy - minęły już, lecz wspomnienia są wieczne i nikt, ani nic nam ich nie odbierze. Reasumując moją wypowiedź - dziękuję za wszystko co wspólnie przeżyliśmy na MultiRPG i mam nadzieję, że drugie tyle wspomnień przyniesie nam nowe, wspólne miejsce. Do usłyszenia niedługo, Assistant Chief of Police. Nie żegnam się z Tobą jakoś wielce, ponieważ oboje dobrze wiemy gdzie się niedługo zobaczymy. Niezmiernie mi miło Filipie, życzę ci jak najlepiej pamiętaj ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Trzymaj się Ciechocinek :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 8 minut temu, Cechotnik napisał: Trzymaj się Ciechocinek :c Pozdro grzechotnik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Aż serce się kraja. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi