Skocz do zawartości

Czas powiedzieć papa.

Pablo.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sądziłem że stanie się to tak szybko. Po pół roku i 640 godzinach przegranych na tym serwerze niestety muszę się z Wami pożegnać. Czas zmienić miejsce "urzędowania", przenieść się gdzieś indziej. 

Dziękuje wszystkim których poznałem dzięki temu serwerowi, z którymi na nim grałem i dzięki którym miałem chęci do grania. 

Jeżeli chodzi o przygodę w Administracji, chciałbym za nią podziękować @Smallspy.. Pisząc podanie drugi raz nie spodziewałem się że mam jakiekolwiek szanse. A jednak się udało. Moja służba w Administracji była czymś świetnym, mimo że nie zaszedłem wysoko. 

Wiem że piszę to drugi raz, ale czuje że muszę. Oczywiście ogromne podziękowania dla Zarządu S.A Police Department, przede wszystkim dla @Arguś.exe. Pisząc podanie pod sam koniec lipca miałem przegrane na serwerze niecałe 80 godzin. O serwerze wiedziałem tyle co nic, grałem aby zabić czas. W Twojej frakcji spędziłem więc 95% czasu przegranego na serwerze, ciężko byłoby więc pominąć fakt że frakcja SAPD jest frakcją na niesamowitym poziomie i o niesamowitej społeczności. Również chciałbym podziękować kolegom z którymi chętnie pełniłem Duty. Nie będę Was pingował, kto zobaczy ten wpis to zobaczy i będzie wiedział że chodzi właśnie o niego. 

Słowem podsumowania, MultiRPG był świetną choć krótką przygodą, której nie zapomnę i do której napewno kiedyś chętnie wrócę. 

Do zobaczenia.

• Like 1
  • Smutny 4