Pojas Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Nick : PanZabka SID :99075) z jakiej frakcji chcesz odejść : San Anderas Road Assistance (Sara) Ranga posiadane we frakcji:Budowlany (4) powód :Zmiana serwa ( Wiem że dostanę Bl ) @kaliszka - Dzieki za przyjęcie do frakcji , dzięki za spotkania nie zmieniaj się @USA_BOY @Simon. - Wam to dziękuję najbardziej za wszystkie egzaminy , dzięki Simon że specialnie dla mnie odpalałeś kompa . Wariaty nie zmienajta się @sabek2137 Dzięki za TS'a tobie też kc ❤️ nie zmieniaj się @enski - Dzięki za ostrzeżenie za free . PDW Nie chce mi się każdego oznaczać , dzięki za spędzony czas we frakcji dzięki za beleke kalicha SARA TO RODZINKA I NAPIJ SIĘ Z NAMI WINKA ( Sorry wino +18 ) xD Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Pojas 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 😢 żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 SKUTE BOBO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Trzym si3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 SID uzupełnij. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi