H3TP Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nick : _Hubson_ SID : 63616 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: młodszy parcownik powód : Nie chce mi się wchodzić na duty myślę że za dużo też grałem i to jest główny powód. Dzięki @kaliszka za miejsce w frakcji sebkowi za wspólne gadanie na ts3 kalixX-owi życzę aby nie dostawał więcej awansu, tylko da tego że nie umie większości rzeczy. a @Wombat tobie dziękuje najbardziej za wspólne gadanie na ts3 jak i duty na SARA, no i oczywiście za egzamin za który jest wdzięczny :3 obyś był jeszcze wyżej we frakcji. Reszcie dziękuje za wszystko. SIEMAAAAAAAAAAA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Trzymaj się tam 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 tf tf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 czym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi