Napastnik Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nick : Aluu SID : 54386 z jakiej frakcji chcesz odejść :tsa Ranga posiadane we frakcji: VIP powód : 8 klasa-nie mam czasu na 2 normy, są też inne powody odejścia oczywiście. Pozdrawiam. Osoby które szanuje wiedzą o tym, nie chce mi się rozpisywać bo i tak ts będzie odwiedzany codziennie (jak zawsze xd). Chętnie bym powiedział niektórym osobom co o nich myślę, lecz na randze jaką posiadam nie wypada. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 mara. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 trzymaj sie aleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 elo aleksy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi