Pojebunny Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Siemasz, prawdę powiedziawszy wpadłem na ten serwer przypadkiem, z nudów. Jak zwał tak zwał. W skrócie o sobie: Jestem znudzonym życiem 20-latkiem, pochodzę z okolic Poznania. Reszta na pw! Gram od dzisiaj rana, póki co odczucia o serwerze są mega. Pomimo bagatela młodego wieku graczy da się pograć, administracja jest pomocna i reaguje natychmiast. Mam nadzieję, że zabaluję u was na dłużej. Do zobaczyska na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 NO ELUWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witam, cię serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian123 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi