Sarownik Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Frakcja do której należy oskarżony : SARA Nick osoby oskarżonej : Smallspy. Powód : Jest w TSA a jest liderem frakcji SARA Dowody : Oczekiwania : Lota z posady lidera frakcji, lub z tsa. Powinnaś zrozumieć swój błąd, wpisać sobie minusa w gkf - ie 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ale ile Ty masz lat, aby nie przyswoić pierwszej skargi jako odrzuconej. Nie ma nigdzie w regulaminie, że jako Główna Komisja Frakcyjna nie mogę być Liderem. Mogę również do komisji pozwolić dołączyć któremuś z liderów, a Ciebie nie powinno to interesować i przestań w końcu płakać na tym forum, bo mnie to bawi - chociaż nie... Robi się żałosne. Płaczesz teraz tylko dlatego, że nadałam rangi na pewien czas Argowi - na discordzie sara, po czym kilka godzin później go wyrzuciłam. Mogło to tylko urazić jakiegoś 13-latka. Nie pozwoliłam CI napisać szybciej podania niż trzy dni - tak jak jest napisane w regulaminie. O co jeszcze się gniewasz? 🙂 A NO TAK! Że nie dostałeś technika. Coś jeszcze? 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarownik Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) 19 minut temu, Smallspy. napisał: Nie ma nigdzie w regulaminie, że jako Główna Komisja Frakcyjna nie mogę być Liderem. Zwykli gracze nie mogą być w 2 frakcjach, to dlaczego ty mozesz? wypadałoby zeby zarząd pokazywał jakiś poziom. 19 minut temu, Smallspy. napisał: jako Główna Komisja Frakcyjna nie mogę być Liderem Nie napisałem ze nie mozesz być liderem frakcji. Napisałem skargę, poniewaz jesteś w dwóch frakcjach. A tak nie powinno być. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez Sarownik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarownik Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Teraz, macius_ napisał: zarząd gkf ma obowiązek być na discordzie każdej frakcji sr Typie, jak jesteś pod panelem to masz rangę na dc multi. Daję sie to automatycznie. Więc smallspy jest pod panelem tsa. Nie chodzi mi ze nie moze byc na dc kazdej frakcji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 15 minut temu, Sarownik napisał: Zwykli gracze nie mogą być w 2 frakcjach, to dlaczego ty mozesz? wypadałoby zeby zarząd pokazywał jakiś poziom. Nie napisałem ze nie mozesz być liderem frakcji. Napisałem skargę, poniewaz jesteś w dwóch frakcjach. A tak nie powinno być. Ponieważ jakbyś nie wiedział to Główna Komisja Frakcyjna NALEŻY do wszystkich frakcji. Zabrakło Ci tutaj ewidentnie wiedzy pisząc ową skargę. A że Transport San Andreas jest pierwsza na liście w panelu tak mi pokazuje na discordzie. Nie mogę mieć Sary oraz być jako Główna Komisja we wszystkich frakcjach?XD Bo skoro twierdzisz, że gracz nie może być we dwóch to jak ja jestem we wszystkich... O NIE! Szkoda, że tak to działa. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 20 minut temu, Sarownik napisał: Zwykli gracze nie mogą być w 2 frakcjach, to dlaczego ty mozesz? wypadałoby zeby zarząd pokazywał jakiś poziom. Nie napisałem ze nie mozesz być liderem frakcji. Napisałem skargę, poniewaz jesteś w dwóch frakcjach. A tak nie powinno być. 2 IQ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 1 minutę temu, Sarownik napisał: Po co piszesz ile masz IQ? Po co mi to? Nie masz podstawowej wiedzy na temat Głównej komisji frakcyjnej. Obstawiam ze nawet podstawówki nie skończyłeś... BRAIN FU*KED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi