OFF_KEBAB Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Chciałbym podziękować wszystkich za ten świetny czas gry na serwerze MultiRPG. Głównie tym osobą: @azoreczeko @jeery @fabianek6969 @igorkozak @Nikuch_04 @Fnine_ Oraz całej organizacji START Jeśli kogoś nie wymieniłem przepraszam… Po tym jak ktoś się podszywał pode mnie na ts3 na spotkaniu SARA i dostałem lote z ts3 na zawsze z nie mojej winy oraz z przegrywania majątku na kasynie stwierdziłem ze to już nie ma sensu… Miłego dalszego grania i życzę abyście się dalej rozwijali… Może kiedyś się zobaczymy OFF_KEBAB Edytowane 2 Lutego 2022 przez OFF_KEBAB 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeery Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Trzymaj się mordo mam nadzieję ze wyskoczymy na jakiegoś kebaba❤️😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Pierwszy bojówkarz ze stratu odchodzi jeszcze kilku i multi będzie lepszym miejscem 🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikuch_04 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 15 godzin temu, OFF_KEBAB napisał: Chciałbym podziękować wszystkich za ten świetny czas gry na serwerze MultiRPG. Głównie tym osobą: @azoreczeko @jeery @fabianek6969 @igorkozak @Nikuch_04 @Fnine_ Oraz całej organizacji START Jeśli kogoś nie wymieniłem przepraszam… Po tym jak ktoś się podszywał pode mnie na ts3 na spotkaniu SARA i dostałem lote z ts3 na zawsze z nie mojej winy oraz z przegrywania majątku na kasynie stwierdziłem ze to już nie ma sensu… Miłego dalszego grania i życzę abyście się dalej rozwijali… Może kiedyś się zobaczymy OFF_KEBAB trzymaj się ❤️ fajne przypały byli ostatnio 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Narka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Elo bojówkarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi