Retarded Ape Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 15 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 09.02.2022 do 13.02.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Edytowane 13 Lutego 2022 przez Xenon 12 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 14 Login: xdawidx112 SID: 73513 Ilość godzin na serwerze: ponad 350h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jasne. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Owszem. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę że do 5h dziennie. Coś o sobie: Witam ! Nazywam się Dawid pochodzę z Województwa Łódzkiego. Mam 13 lat. Interesuję się grami wideo oraz elektroniką. Chciałbym się dostać żeby pomagać innym graczom. Na serwerze jestem już od kilku miesięcy Ale moim największym marzeniem jest dostanie sie do frakcji SAFD. Bardzo chciałbym się dostać. Oprócz gier lubię rozmawiać z znajomymi oraz jezdzić na rowerze oraz dyskorolce. Interesuję się również graniem w piłkę nożną lub siatkówka czy koszykówke posiadam również dwa psy z którymi bardzo lubię się bawić. Posiadam również duże doświadczenie w różnych sprawach. Jestem szczery wobec innych niezawiode nikogo moimi postepami które potrafię dokonać. Jestem szczęśliwym oraz wykształconym chłopakiem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą która poradzi sobie w frakcji jako strażak. Jestem wykształconym chłopakiem który sam decyduje co ma robić. Interesuję mnie elektronika oraz naprawianie Komputerów. Charakteryzuje mnie cierpliwość, kultura , oraz umiejętność Jestem osobą miłą, pomocną, otwartą. Moja znajomość frakcji jest dobra. Zależy mi na pomocy graczom. Koniecznie zostanę na serwerze długo jak i w frakcji. Jestem osobą pomocną i kulturalną, znam ortografie. Potrafiłbym dawać dobry przykład graczom i z dumą reprezentować serwer jak i frakcje. Obiecuję wam że nie zawiode was. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): - Edytowane 9 Lutego 2022 przez xdawidx112 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZydoWoZ Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) Imię Mikołaj Wiek: 15 Login: hiniyt SID: 8122 Ilość godzin na serwerze: 250 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam sprawny mikrofon i komunikatory. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8h Coś o sobie: Witam mam na imię Mikołaj i posiadam 15 lat. Chodzę do pierwszej klasy technikum. Moimi zainteresowaniami są głównie gry, lecz też interesuje się zawodem jakim obecnie się uczę. Jestem osobą miłą i pomocną. Potrafię rozmawiać z człowiekiem bez kłótni. Najbardziej nienawidzę buractwa i hamstwa. Chciałbym w przyszłości pójść na studia i wyjechać do innego kraju, bądź jak będą dobre zarobki to zostać w Polsce. Moim marzeniem jest zafundowanie sobie lepszego sprzętu gamingowego. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem już w owej frakcji nie jeden raz. Mam doświadczenie z ową frakcją. Trochę poglatwalem sobie sprawę, lecz już się nauczyłem na moich błędach czego mam nie robić. Jak już wcześniej wspomniałem lubię pomaga oraz potrafię dogadać się z inną osobą bez kłótni. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: W prawdziwym życiu niestety nie. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/oZGxIJC Edytowane 11 Lutego 2022 przez ZydekXd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonsoneX Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię Wiktor Wiek:15 Login: ktosktos123 SID:14308 Ilość godzin na serwerze: ponad 120h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3-5h Coś o sobie: Cześć! Mam na imię Wiktor i mam 15 lat. Od małego interesuje się służbami mundurowymi, a w szczególności strażą. Od 10 roku życia uczestnicze w MDP i dość dużo wiem. Moim hobby jest jazda rowerem po górach, pare razy byłem na zawodach downhillowych. Również prowadzę kanał na YT gdzie wrzucam przejazdy a za niedługo będe miał sesje w moim OSP. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dojrzały emocjonalnie , bardzo lubię sprawiać przyjemność komuś pomagając. Na innych konkurencyjnych serwerach byłem w odpowiednikach Straży Pożarnej i dużo pamiętam. Komputer mi nie sprawia problemów, ponieważ złożyłem go nie dawno. Ortografie trzymam na wysokim poziomie. Dążę do wybranego mi celu, jestem szczery i nienawidzę jak ktoś kłamie lub plotkuje za plecami, czasem zdarzy mi się skłamać lecz w dobrych intencjach. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Oczywiście Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/OAqNQHY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię: Igor Wiek: 17 Login: ProJa1111 SID: 87483 Ilość godzin na serwerze: 2229h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15 godzin Coś o sobie: Witam! Jestam Igor mam 17 lat pochodze z małej wsi w województwie kujawsko-pomorskim. Uczęszczam do 3 klasy szkoły ponadpodstawowej na kierunku budowlańca w wolnym czasie lubię wędkować oraz grać w gry. Interesuje się rolnictwem oraz architekturą. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ szybko się uczę oraz lubię odgrywać "roleplay". Jestem odpowiedzialny oraz chcę zobaczyć jak wygląda praca w S.A. Fire Departament. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): - 15 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzalonyArap Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Szymon Wiek: 15 Login: Szymoo SID: 89071 Ilość godzin na serwerze: 360h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, Oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Owszem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 15-18h Coś o sobie: Cześć jestem Szymon mam 15 lat i na co dzień gram na komputerze wyłącznie w mta poprostu lubię spędzać przy niej czas z przyjaciółmi. Chodzę do liceum ogólnokształcącego. A dalej myślę iść na studia bezpieczeństwa wewnętrznego właśnie na kierunek strażacki. Mój tata jest strażakiem i dużo się od niego uczę i dużo wiem na temat pożarnictwa. Dlatego próbuję dostać się do tej frakcji dlatego że w prawdziwym życiu nie mogę jeszcze zostać strażakiem tak jak chcę, to chciałbym zobaczyć jak to jest chociaż w grze ale nawet gdy dużo już wiem od taty bo ciągle mi o tym opowiada i wprowadza mnie w pożarnictwo i pogłębia mój umysł to chcę wiedzieć jeszcze więcej i dlatego będąc w tej frakcji chciałbym się uczyć tego jeszcze lepiej i wiedzieć więcej na przyszłość ponieważ bardzo mi się to przyda. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dużo wiem o pożarnictwie od mojego taty i uczę się po to aby iść dalej na ten kierunek i o nim się uczyć żeby w przyszłości zostać nim tak jak mój tata. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jako Strażak nie ale brałem udziały w konkursach strażackich w szkołach i większości zajmowałem 1 miejsca i byłem bardzo z tego dumny i szczęśliwy ponieważ uświadamiałem sobie to że dożę coraz bliżej doi strażarnictwa tak jak bym chciał Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Brak- Możecie się śmiać z tego co napisałem lecz to wszystko to prawda ;D Edytowane 10 Lutego 2022 przez Szymoo.PDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorek123321 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imiępatryk Wiek:16 Login:tojakozak SID:110867 Ilość godzin na serwerze:118 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:18 Coś o sobie:mam na imię patryk interesuje sie strażą pożarną od dziecka również szybko się ucze potrafię dostosować się do sytuacji jaką będę musiał odegrać lubie uprawiać sporty walki od 4lat trenuje kickboxing Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:gdyż potrafię się szybko uczyć spędzę dużo godzin na serwerze będę miłą osobą i przykładem dla academii w medykach spędziłem około 30godzin w około 9 dni Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak oglądam jak i uczę się o tym Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://imgur.com/a/bIgqnxb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumik Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Imię Kajetan Wiek: 17 Login: Sumik125 SID:78756 Ilość godzin na serwerze: 300h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak, jednak preferuje korzystanie z ts3 Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wystarczająco dużo Coś o sobie: Siema, jestem Sumik i zagościłem na tym serwerze w listopadzie 2020r. Miałem przerwe dosyć spora od tego serwera ale wróciłem, podoba mi się pożarnictwo itd. Umiem rp więc wydaje mi się zebym się nadawał. No nie ma co się wam więcej rozpisywać. Pzdr Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Umiem rp z medycznego na poziomie 9/10 i wydaje mi sie ze nadawałbym się Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jeszcze Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie posiadałem Edytowane 13 Lutego 2022 przez Sumik125 Pogrubienie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię: Hubert Wiek: 16 Login: Hubsosn SID: 63616 Ilość godzin na serwerze: 531 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jak najbardziej! Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiście, poraz 6 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Jak najwięcej tygodniowo mogę nawet 30 ale myślę że tak z 12na spokojnie. Coś o sobie: Siema, jestem Hubert obecnie mam 16 lat. Uczęszczam do szkoły zawodowej w Zielonej górze, dla tych co nie wiedza ta dziura znajdóje się w województwie lubuskim. Jestem na kierunku mechanik ale szczerze to nie widzę tego jako mojego wymarzonego zawodu, poważnie myślę nad tym czy nie składać papierów do OSP iż bardzo mnie to jara jak i sprzed ratowniczy jak i pojazdy, ogólne moje takie mażenie dlatego też decytuje się drugi raz na frakcje SAFD. Bardzo lubię gotować przeważnie dlatego że można podjadać nie znaczy to że jestem jakiś guby czy coś. Moim i wsumie nie tylko mojim ulubionym kolorem jest kolor bordowy. E wolnym czasie lubię sobie pograć w mta jak i inne gierki. Zapomniał bym wspomnieć o mojim rowerze na który też chętnie wychodzę jak tylko jest okazja. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że wybranie mnie w szeregi frakcji S.A Fire Departament było by dobrym pomysłem iż: Posiadam doświadczenie z pożarnictwa jak i RP które się tam wykonuje jestem gotowy na nie spodziewane i praktycznie każde RP jakie się zdarzy wiem też że nie można się ograniczać do materiałów iż nie których rzeczy tam nie ma. Kolejnym dobrym powodem dlaczego ja jest taki że już byłem w tej że frakcji i sporo osób może mnie kojarzyć, taki mentorek który robił mi KPU jak i wstawił mi naznaczonego 😢, no ale mniejsza oco był ten naznaczony. Posiadam poziom kultury jak i nie jestem raczej typem odwalacza. Bardzo dobrze potrafię prowadzić wszelakie pojazdy iż zaliczyłem też kilka frakcji. Wspomnialem że byłem w kilku frakcjach, zdobywałem tam doświadczenie nie zbędne do pracy strażaka, w SAFD nauczyłem się praktycznie wszystkiego co ma związek z RP, natomiast w SARA uczyłem się jak poprawnie stawia się zabezpieczenia jak i jakich miejscu unikać żeby się nie przelecieć ( chodzi tu o pewnie miejsce w SF obok mechanika), TSA natomiast uczyłem się ulic jak i wcześniej wspomnianego "przez jakie drogi lepiej nie jechać" jak i ograniczeń które obowiązują, obecnie jestem w SN gdzie uczę się pięknie ortografi której czasem brakuje ale się staram. Kończąc całą moją wypowiedź myślę że zasługuję na drugą szansę we tej że frakcji, napewno was nie zawiodę. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jak najbardziej. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/JXnkLkz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kub1x_ Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię Jakub Wiek: 15 ( rocznikowo ) Login: _Kub1x_ SID: 97781 Ilość godzin na serwerze: ok. 270 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10 - 12 h tygodniwo Coś o sobie: Nazywam się Jakub, mam 15 lat ( rocznikowo ) pochodzę z województwa dolnośląskiego. Chodzę do 8 klasy podstawówki jednak bo zakończeniu jej mam zamiar udać się do liceum prawdopodobnie mundurowego. W wolnym czasie pogrywam w różne gierki m.in. Liga Legend, cs go oraz jakieś fabularne gierki poza tym zajmuje się grafikami na których sobie dorabiam. Czasami z ziomkami wyjdziemy na dwór pospędzać razem czas. Gdzieś też interesuje się formacjami mundurowymi. Miałem troszkę przerwę z mta ale mam zamiar powrócić przez co piszę to podanie. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: A więc tak posiadam doświadczenie z frakcjami byłem w SAPD , TSA oraz SAFD ( za czasów mandarynki ) RP jest mi znane a chciałbym przypomnieć sobie jak wyglądały codzienne akcje ratownicze. Szybko nabywam wiedzę oraz trzymam dyscyplinę oraz nie odwalam. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: IRL nie ale byłem w safd za czasów mandarynki. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/gallery/hD1d1K1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarynkaaxD Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię: Michał Wiek: prawie 15 Login: KarynkaaxD SID:112917 Ilość godzin na serwerze: 90h chyba Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Mikro mam sprawne a jeśli chodzi o komunikatory to dc jeśli będzie trzeba to pobiore ts3 Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zaraz się zapoznam Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zależy od dnia ale myślę że tak z 4-5h Coś o sobie: Witam mam na imię Michał, i mam 14 lat. Mieszkam w województwie mazowieckim. Interesuje się motoryzacją.Gram w gry takie jak: Mta, minecraft, cs GO i liga legend. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem w SAFD na innych serwerach i myślę że to ja powinienem zostać wybrane na to stanowisko. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Jedynie prawko za wjazd do interioru ale to była przyczyna mojej klawiatury ponieważ zaciął mi się klawisz >W< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietson69 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Imię Nikodem Wiek: 15 Login: iTblg- SID: 74382 Ilość godzin na serwerze: 287h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Codzienie po kilka godzin od 3 do 10 dzienie godzin. Coś o sobie: Mieszkam niedaleko Gdańska i interesuje się strażą pożarna i jazdą na rowerze. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem pomocny miły i dużo spędzam czasu na służbach potrafie dużo wniesc to tego typu jednostki. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak byłem już kiedys na tym stanowisku i grałem na stopniu strazak potem musiałem odejsc bo sprzet i czas i jestem w jednostce MDP Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu_8999 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Imie: Krystian Wiek: 15 Login: Misiu_8999 SID: 104875 Ilość godzin na serwerze: ponad 161h i 31 min i nonstop progresywnie rośnie Edit : 170 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jasne. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Owszem. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę że do 5h dziennie. Coś o sobie: Witam ! Nazywam się Krystian pochodzę z Województwa Kujawsko pomorskiego. Mam 15 lat. Interesuję się grami oraz Rolnictwem. Chciałbym się dostać żeby pomagać innym graczom. Na serwerze jestem już od kilku miesięcy Ale moim największym marzeniem jest dostanie sie do frakcji SAFD. Bardzo chciałbym się dostać. Oprócz gier lubię rozmawiać z znajomymi oraz jezdzić na rowerze oraz maszynami rolniczymi za rok robię prawo jazdy kat T. Posiadam również duże doświadczenie w różnych sprawach. Jestem szczery wobec innych niezawiode nikogo moimi postepami które potrafię dokonać. Jestem szczęśliwym oraz wykształconym chłopakiem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą która poradzi sobie w frakcji jako strażak. Jestem wykształconym chłopakiem który sam decyduje co ma robić. Interesuję mnie elektronika oraz naprawianie Komputerów. Charakteryzuje mnie cierpliwość, kultura , oraz umiejętność Jestem osobą miłą, pomocną, otwartą. Moja znajomość frakcji jest dobra. Zależy mi na pomocy graczom. Koniecznie zostanę na serwerze długo jak i w frakcji. Jestem osobą pomocną i kulturalną, znam ortografie. Potrafiłbym dawać dobry przykład graczom i z dumą reprezentować serwer jak i frakcje. Obiecuję wam że nie zawiode was. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): - Edytowane 11 Lutego 2022 przez Misiu_8999 Zwiększyły się przegrane h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Uazik469__ Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Ukończenie 15 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię jakub Wiek: 16 Login:__Uazik469 __ SID:112475 Ilość godzin na serwerze:5h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraztak wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaogulniw jestem od 2 lat strażakiem mdp i znam się na podstawowych rzeczach A fajnie by było pograć też w grze będąc strażakiem Jestem bardzo ogarnięte jeśli chodzi o sprzęt i wozy uczestniczam w niektórych akcjach byłem na innym serwerze w straży ale zmieniłem na lepszy S Imię kuba Wiek:16 Login:__Uazik469__ SID:112475 Ilość godzin na serwerze: 6 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tuta jestem strażakiem mdp znam podstawy znam, się głównie na medyka znam dużo sprzętu jak i wozów Jestem byłym strażakiem na innym serwerze i chciałbym jeszce bardziej rozszerzać swoje hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonek Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Imię: Szymon Wiek: 15 Login: Szymonek* SID: 5969 Ilość godzin na serwerze: 29h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam wszystkie wymienione tutaj rzeczy. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, informuję że zapoznałem się z obydwoma regulaminami. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że tygodniowo z 15 godzin da radę wyciągnąć. Coś o sobie: Siema jestem Szymon i mam 15 lat. Pochodzę z województwa opolskiego, mieszkam w pobliżu Namysłowa. Interesuję się mechaniką, pożarnictwem oraz motoryzacją. Moje ulubione gry to: GTA:SA wraz z MTA, ETS2, FS17, czasami gram też w CS 1.6. Jestem w Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej w jednostce OSP, w ostatnich latach brałem udział w OTWP, chodzę na zbiórki, biegam na zawodach pożarniczych. Jeśli chodzi o pożarnictwo w MTA to mam doświadczenie, między innymi grałem na wielu serwerach o tematyce służb, byłem tam np. w OSP. Na MultiRPG rozpocząłem swoją przygodę pod koniec stycznia 2019 roku, wtedy nie grałem zbyt dużo na serwerze. Po znudzeniu się innymi serwerami, postanowiłem iż wrócę na ten serwer i jak narazie bardzo mi się podoba jak ten serwer się zmienił od 2019 roku. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywny, kulturalny, cierpliwy, potrafię RP związane z tą frakcją, mam dosyć dobry poziom ortografii, umiem się podporządkować wyższym stopniom oraz słuchać rozkazów dowódcy, a jak się dostanę to was nie zawiodę. Kiedyś próbowałem swoich sił w rekrutacji do SAFD, niestety nie udało mi się ale mam nadzieję że to jest ta szczęśliwa rekrutacja. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Posiadam jako tako styczność w prawdziwym życiu. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie byłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayren1 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Imię: Alan Wiek: 15 Login: tayren1 SID: 91203 Ilość godzin na serwerze: 200 chyba napewno ponad 100 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście że tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Pewnie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: dziennie 6h 8h Coś o sobie: Jestem Alan mam 15 lat Interesuje się Informatyką Głównie naprawianie Komputerów i takie tam Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ byłem we Frakcji SAFD Dużo razy na innych serwerach między innymi Megarpg, już nie pamiętam jeszcze jakie Przepraszam Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Owszem Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voseb Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Imię Cezary Wiek: 13 Login: Voseb SID: 107236 Ilość godzin na serwerze: 50 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Owszem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dzienne 5h Coś o sobie: Siemka, Pochodzę z Województwa Podlaskiego, lubię grać w Mta. Interesuje się motoryzacja posiadam Crossa 50 ale myślę żeby kupić mocniejszego ponieważ ten już mi nie wystarcza na moją jazdę. Uczęszczam do Klasy 7, Interesuje się też informatyką zastanawiam się czy nie pójść na kierunek informatyczny. Mieszkam na wsi więc pomagam tacie przy gospodarstwie przy różnych pracach polowych. Ostatnio chodziłem z puszka WOŚP. Jak w szkole są organizowane różne kiermasze to biorę w tym udział bo warto pomagać . Trochę interesuje się Strażą pożarną.Jestem też w w szkolnej Młodzieżowej Drużynie pożarniczej. Lubię grać w gry takie jak Mta, CS go Minecraft, FS 19. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ Interesuje się Strażą pożarną. Coś tam wiem o straży ponieważ mojej siostry chłopak jest w OSP i cos mi zawsze o tym opowie Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Na multi jeszcze nie ale byłem na paru serwach jako lider i v lider Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Żadnych nie było Edytowane 11 Lutego 2022 przez Voseb 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejcob.GG Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Imię Kacper Wiek: 15 Login: HejcobYT SID: 115194 Ilość godzin na serwerze: 46 jestem nowy Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6h Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kacper, od jakiegoś czasu interesuje się nagrywanie na Youtube oraz streamowaniem z takich gier jak ETS, Minecraft czy też właśnie MTA. Na co dzień interesują się treściami związanymi z IT i doskonaleniem swoich umiejętności w działalności w Internecie. Chce dalej rozwijać te hobby, ponieważ mi się to podoba i z chęcią do tego siadam. Lubię również grać w gry komputerowe. Kariera z MTA, jeśli możemy tak ją nazwać, zaczęła się myślę że spokojnie koło roku, jak nie więcej, więc nie jest to mój pierwszy serwer i poznałem wiele z nich, od RP po serwery do fanu. Przede wszystkim – bardzo miły i umiejący się dogadać gracz. Chętnie poznaje nowe osoby i łapie dobry kontakt. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: którą opieram na mojej rozgrywce przez wspomniany czas jest moim zdaniem dosyć duża, względem tego jaką posiadają inni gracze. Frakcja Safd nie byłaby czymś nowym, natomiast rozpoczęciem w wejście we „frakcje” co też pobudziłoby większe zainteresowanie do gry oraz poznawania zasad związanych z frakcją jak i zasadami, które poniekąd panują w życiu prawdziwym. Jestem gotowy, aby spróbować swoich sił w nowej roli oraz móc wspierać godnie frakcje jak i serwer. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: na serwerze nie ale byłem raz liderem na innych serwerach Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj nie byłem jestem nowy jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MokryMarcin Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Imię:Adrian Wiek:17 Login:MokryMarcin SID:9536 Ilość godzin na serwerze:605h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy od dnia i roboty a tak to 3/4h około Coś o sobie:am na imię Adrian, pochodzę z małej wsi w województwa lubelskiego, chodzę do trzeciej klasy technikum mechanicznego, interesuje sie mechaniką oraz w wolnym czasie chodzę na treningi mma,boxu,zapasów oraz na siłownie, dużo czasu też staram sie poświęcać na mta kilka godzin w ciągu tygodnia, oprócz mta gram też w cs:go oraz minecrafta(czasami). Jestem osobą mało konfliktową nie czepiam sie o byle co, staram być sie miłym oraz pomocnym graczem, oczywiście jak każdy gracz moge powiedzieć pare zdań za dużo(niepotrzebnych zdań) jestem osobą pracowitą chętnie lubie pomagać. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem bardzo pracowity, będe poświęcał dużo czasu ile sie da żeby ogarnąć wszystko do perfekcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie, ale szybko sie ucze, i myśle że dam rade. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandrvsia Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Imię: Sandra Wiek: 15 Login: Sanderka. SID: 69778 Ilość godzin na serwerze: Na starym koncie 117, na nowym 14 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, zapoznałam się z obydwoma regulaminami. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zobowiązuje się do wykonywania normy godzinowej. Coś o sobie: Hej, jestem Sandra. Pochodzę z małego miasta w województwie kujawsko-pomorskim - dokładniej Grudziądzu. Jestem typową nastolatką XXI wieku - mam tutaj na myśli iż spędzam czas ze znajomymi, lubię gdzieś wyjść oraz się pobawić. Sporo czasu poświęcam również na nauke, gdyż dąże do postawionego sobie celu - którym jest dobrze zakończona szkoła podstawowa, jak i rozpoczęcie nauki w nowej, wysoko ocenianej szkole. Również lubię spędzać czas na serwisie MultiRPG, tym samym irytując moją drugą połówkę - najprościej w świecie mówiąc, lubię go denerwować [ Moja pasja jak coś ]. Od pewnego czasu szukając sobie zajęcia postanowiłam podzielić zainteresowania z Xenonem - tym samym dołączając do frakcji San Andreas Fire Department. Dzięki temu, że sporo się uczę - przyszło mi szybko oswajać się z nowym materiałem, tym samym wiem iż poradzę sobie dołączajac do struktur SAFD. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaje mi się, iż moja kandydatura jest okej - mam tutaj na myśli, iż może role-play nie jest moją najmocniejszą stroną lecz wiem że dołączenie do struktur frakcji pozwoli rozwinąć mi skrzydła - i kto wie może kiedyś osiągnę coś więcej. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, nie posiadam. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłam. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikuch_04 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Imię Nikodem Wiek: 18 Login: Nikuch_04 SID: 104873 Ilość godzin na serwerze: 301h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5 h Coś o sobie:Mam na Imię Nikodem, uczęszczam do szkoły Zawodowej. Interesuje się motoryzacją każdego gatunku, a w wolne chwile spędzam z najbliższymi znajomymi. Jestem odpowiedzialny a także sumienną osobą na której można polegać. Dzięki cechom swojego charakteru potrafię zaakceptować większość środowiska, zawdzięczam to cechą takim jak : pewność siebie a także stanowczość. Do mojego codziennego hobby należy także gra w gry typu mta i cs go. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ gram trochę już na serwerze jak widać po godzinach na serwerku. Mogę poświęcić czasu na frakcje od 4-5h dziennie wydaje mi się że to i tak sporo. podchodzę do każdego z szacunkiem. Jeżeli zostanę przyjęty postaram się reprezentować dobrego gracza i pracownika. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak i będę dobrym strażakiem. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Edytowane 13 Lutego 2022 przez Nikuch_04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorek_ Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Imię : Igor Wiek: 15 Login: igorek_ SID: 92728 Ilość godzin na serwerze: 52h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: oj tak! Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3h dziennie Coś o sobie: jestem Igor lubię tryskające gaśnice. Na serwerze jestem nowy lecz w MTA gram już bardzo długo. Jestem miłą osobą która nie lubi zachodzić w konflikty. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem aktywny, nie odwalam, stosuje sie do regulaminów i poprostu nadaje sie do tej frakcji Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak! Bylem w FD na wielu innych serwerach Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Edytowane 14 Lutego 2022 przez igorek_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi