Forges Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Siema mam na imie Adrian mam 23lata i przyszedłem nakurwiac z Wami w GTA SRAM ANDREAS widzimy się na serwerze pod nickiem Forgess z fartem mordeczki może jakis gangus by mnie chciał przygarnąć to pisać PW 2k+ SRP jest także gituwa elo Edytowane 7 Lutego 2022 przez Forges 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 siema adrian chodza ploty ze ty niezly jestes gangus trzymaj sie tam by cie nie zlapali pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Krzysiu mądrze gada chodzą sb ploty o Tobie ze ostatnio nawaliles policji na dmie to ty??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 12 godzin temu, KrzysztoW napisał: siema adrian chodza ploty ze ty niezly jestes gangus trzymaj sie tam by cie nie zlapali pozdro krzysiek dawaj go na dilera zabieramy nastepnym razem gostek ma potencjal jakih malo :OOO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 4 godziny temu, Mietek_89 napisał: krzysiek dawaj go na dilera zabieramy nastepnym razem gostek ma potencjal jakih malo :OOO Widac ze ma juz swoje zdolnosci, podszlifuje sie ten diament i bedzie top 1 diler pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovki Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 nie daj sie zabic na miescie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi