Cieplin Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Nick : Cieplin SID : 93260 z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport Of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Starszy Kierowca powód : Bardzo mało czasu na duty, aktualnie jestem w trakcie przeprowadzki, nie mam możliwości wejść na komputer. Dodatkowo muszę ogarnąć szkołę, a konkretnie matme, bo jest słabo, a został mi miesiąc. Z góry przepraszam za problem, ale jeśli będzie możliwość z chęcią wrócę. Do zobaczenia! Edytowane 13 Marca 2022 przez Cieplin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 siemka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asygy Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 9 godzin temu, Cieplin napisał: Nick : Cieplin SID : 93260 z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport Of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Starszy Kierowca powód : Bardzo mało czasu na duty, aktualnie jestem w trakcie przeprowadzki, nie mam możliwości wejść na komputer. Dodatkowo muszę ogarnąć szkołę, a konkretnie matme, bo jest słabo, a został mi miesiąc. Z góry przepraszam za problem, ale jeśli będzie możliwość z chęcią wrócę. Do zobaczenia! Spoko, kiedy meet na głównym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieplin Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 23 minuty temu, Arguś.exe napisał: Spoko, kiedy meet na głównym? Zaraz nawet😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi