gicik Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Nick : gicik SID : 90376 Z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Menadżera Powód : - Z tego miejsca chciałbym podziękować kilku osobom: @knapix - Dziękuję Ci na samym początku za szansę we frakcji, oraz w zarządzie. Wiele zagranych meczy w CSie oraz carrowanie w lidze. Mimo to, że czasem były jakieś zgrzyty to i tak jesteś koxem. Nie żegnam się bo i tak będziemy rozmawiać na ts. @Apellovskyy - Dzięki Ci Mati za wszystkie rozmowy, zawsze jak czegoś potrzebowałem to byłeś w stanie mi coś wytłumaczyć. Jesteś giga gitem mimo tych gorszych i lepszych chwil. @JezyKK - Oj stary, razem dołączyliśmy do frakcji, i razem tryhardowaliśmy, potem wspólnie na zarządzie. Dzięki Tobie dużo się nauczyłem o serwerze i nie tylko. Dzięki Ci za wszystkie rozmowy, gry w lige, csa, i cudowne chwile na serwerze. Mam nadzieję, że osiągniesz to co sobie założyłeś. Pamiętaj kontakt jest. Jeszcze raz dzięki za wszystko nie zmieniaj sie! ❤️ @GambiPlejer - Dzięki Gambi za wszystkie egzaminy, rozmowy, kłótnie, za wspólne grindowanie kasy na innym serwisie przez co też świetnie się bawiliśmy. Niestety Ciebie już nie ma we frakcji, ale za to mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy kmwtw. @joika;7 - Mam nadzieję, że nie odejdziesz z frakcji mimo wszystko. Razem osiągnieliśmy Egzaminatorów. Osobiście nie znam Cie zbyt dobrze, nie było okazji dłużej porozmawiać, ale dzięki za wszystko. @Axose. @Volterro - Dzięki chłopaki, Was już długo nie ma we frakcji ale i tak jesteście naprawde szefami, trzymajta się! @Adikkk - Trzymaj się byku! @Dzimipo - No co odwalaczu, dzięki za wszystkie cudowne chwile spędzone na serwisie oraz za rozmowy. Dzięki Tobie nigdy nie było nudno, zawsze potrafiłeś wywołać uśmiech u mnie na twarzy. No i oczywiście gratuluje Egzaminatora!b @mathexu - Powiem tak, mimo, że na początku za Tobą nie przepadałem, tak teraz bardzo Cię lubię, spotkaliśmy się w WWA. Mimo, że już długo Cie we frakcji nie ma i tak mamy za***isty kontakt. Dzięki za wszystkie chwile na serwisie i nie tylko, obyś osiągnął to co sobie obrałeś za cel. @Korneljaa - Trzymaj się alkoholiku, nie pij tyle. Dzięki za wszystko! @Bombao420 - Dzięki za wszystko, zagramy w lige? @Kabuczi- Mimo wszystko lubię Cię kabatek, nie poddawaj się, trzymaj się! @BartiTM - Dzięki za wszystkie rozmowy, kiedyś Ci oddam tą kasę! @Reqx_ - Oj reksio, dzięki za wszystkie chwile na serwisie i nie tylko. Mam nadzieję, że osiągniesz to co sobie postawiłeś za cel. @krzywygosc - Trzymaj się odwalaczu. Pozdro Aleksy @Handlunio - Świetnie sie razem bawiliśmy na serwisie i nie tylko, dzięki za wszystkie rozmowy. @Cechotnik - No co giga szef jesteś, trzymaj się! @Copka - Jeszcze trochę czasu i dołączę do Ciebie. @Anton. - Lecisz tryhardzie po rekord! @MichuTM - Pozdro Michał, dzięki za wszystko kontakt jest, pamiętaj. @RufuSs - Trzymaj się mordeczko. @xSNAJPI - Trzymaj się dziadek! Z tego miejsca chciałbym podziękować każdej frakcji i każdemu członkowi z osobna, jesteście wielcy. Na serwerze spędziłem wiele niezapomnianych chwil przy okazji bardzo dobrze się bawiąc, ale to już nie to samo. Coś sie kończy, coś zaczyna... 6 1 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się bracie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ostatnia osoba z mojej rekrutacji... Dziękuję ci z całego serca Daniel, za te wszystkie niezapomniane przygody, za każdy egzamin o który się dogadywaliśmy, za każde ,,odwalanieXD'' Jesteś dla mnie jak BRAT! Kocham cię stary ❤️ Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Aj gicik, smutno że odchodzisz bo w końcu razem osiągnęliśmy coś więcej, no ale kiedyś trzeba zrobić papa. Trzymaj się tam mocno i siemanko!😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 trzymaj sie borowiku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się Daniel ❤️ i ten trzymaj tam grubego krótko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dzięki gicik za wszystko! Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabuczi Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dzięki Daniel za wszystkie egzaminy, rozmowy, gierki. Oby tam gdzie idziesz poszło ci tak samo dobrze jak tutaj. Trzymaj się i wchodź do nas ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 trzymaj się gicik wariaciku, powo na nowej drodze! 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ale heca Daniel, nie spodziewałem się tego. Poza tym kiedy ja odwalalem lol. TRZYMAJ SIE ❤️❤️❤️ jesteś giga koxem pamietaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3maj się, powodzenia innym miejscu i nie zmieniaj się! ❤️ ;/ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Szkoda, trzymaj się! Powodzenia na projekcie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Kurwa Daniel kocham Cię, wiadomka slyszymy sie tu i tam. 3 maj sie brachu w tym SATC pozdro wariaciku. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dobra decyzja. Trzymaj się pzodro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Trzymaj się gicior, będzie gadane na ts i tak. Pozdrooooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 trzymaj sie i powodzenia! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asygy Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Naprawdę dziękuję ci za te całe przewożenie mnie po mapie od chyba roku ,to ty zmotywowałeś mnie do wstąpienia do frakcji ,naprawdę jest mi przykro 3maj się Danielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Trzymaj się przyjacielu! Oby kontakt pozostał, będę tęsknił... 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 No siemanko tego typu jesteś koxem 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 z fartem daniel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi