Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick :Millermilch SID :14640 z jakiej frakcji chcesz odejść :(biznes) Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji:Dyrektor powód : Nie ma co tracić czasu na tą Fabyrkę,gdzie zastępce kierownika można dostać na starszym menadżerze.Nie wspomnę tutaj o "proszenie" zarządu biznesu o wstawienie/wpisanie w tabelkę minusa dla jakiejkolwiek osoby np. za otrzymanie kary serwerowej iż twierdzą że są "zajęci" lub że cytuje ,Jestem tak honorowy że CZEKAŁEM aż ktoś inny wstawi'. Ja rozumiem mieć życie prywatne/robić coś w chwili "proszenia" ale żeby czekać 3d na wpisanie głupiego minusa?Tam żeby ktoś coś wpisał trzeba czekać godzinami nawet dniami. Chciałem napisać odejście jakieś 3 tygodnie temu ale uznałem ze jeszcze poczekam -może coś się "poprawi".Jednak jest coraz gorzej.A no i nie wspomnie tutaj o "lizaniu d*py" liderowi mianowicie pan A zrobił jakąś stronkę fabryki za vl 🙂Chciałbym podziękować parom osobą za czas spędzony ze mną. @princepolo-Dzięki tobie napisałem tutaj.Kiedyś było lepiej @Hakari-Dzięki za dramy.Pisz odejście jak najszybciej Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Millermilch 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Millermilch napisał: Nick :Millermilch SID :14640 z jakiej frakcji chcesz odejść :(biznes) Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji:Dyrektor powód : Nie ma co tracić czasu na tą Fabyrkę,gdzie zastępce kierownika można dostać na starszym menadżerze.Nie wspomnę tutaj o "proszenie" zarządu biznesu o wstawienie/wpisanie w tabelkę minusa dla jakiejkolwiek osoby np. za otrzymanie kary serwerowej iż twierdzą że są "zajęci" lub że cytuje ,Jestem tak honorowy że CZEKAŁEM aż ktoś inny wstawi'. Ja rozumiem mieć życie prywatne/robić coś w chwili "proszenia" ale żeby czekać 3d na wpisanie głupiego minusa?Tam żeby ktoś coś wpisał trzeba czekać godzinami nawet dniami. Chciałem napisać odejście jakieś 3 tygodnie temu ale uznałem ze jeszcze poczekam -może coś się "poprawi".Jednak jest coraz gorzej.A no i nie wspomnie tutaj o "lizaniu d*py" liderowi mianowicie pan A zrobił jakąś stronkę fabryki za vl 🙂Chciałbym podziękować parom osobą za czas spędzony ze mną. @princepolo-Dzięki tobie napisałem tutaj.Kiedyś było lepiej @siasio2137-Dzięki za dramy trzymaj sie.Pokaż kto na fabryce rządzi! @Hakari-Dzięki za dramy.Pisz odejście jak najszybciej @TurboWojtek-Tobie dziękuje przede wszystkim za wsparcie. Ale na vl nie ogarniasz troche.Moze kiedyś sie nauczysz Gracz został wydalony z biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Arhael napisał: Gracz został wydalony z biznesu. Fajnie 🙂 pisze to też po to aby smallspy zobaczyła co się dzieje na tej waszej fabryce. ZASTĘPCO KIEROWNIKA XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, Millermilch napisał: Fajnie 🙂 pisze to też po to aby smallspy zobaczyła co się dzieje na tej waszej fabryce. ZASTĘPCO KIEROWNIKA XDDDD oke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Millermilch napisał: Fajnie 🙂 pisze to też po to aby smallspy zobaczyła co się dzieje na tej waszej fabryce. ZASTĘPCO KIEROWNIKA XDDDD Słuchaj jest takie coś jak skarga. Godzinę temu, Arhael napisał: Gracz został wydalony z biznesu. Czemu został on wydalony? XD przecież napisał teraz odejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 7 minut temu, Wisnia0987 napisał: Czemu został on wydalony? XD przecież napisał teraz odejście. NAPISAŁEM ODEJSCIE MINUTE PO DOSTANIU ,LOTA' .oczywiscie szybciej wyleciałem z dsc niż było to napisane na ogłoszeniach ze dostaje lota xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) 12 minut temu, Wisnia0987 napisał: Słuchaj jest takie coś jak skarga. Czemu został on wydalony? XD przecież napisał teraz odejście. Został wydalony zanim napisał odejście, przepraszam za złe sformułowanie zdania. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Arhael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi