Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejscie z fabryki aut

Millermilch
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :Millermilch

SID :14640

z jakiej frakcji chcesz odejść :(biznes) Fabryka Aut

Ranga posiadane we frakcji:Dyrektor

powód :

Nie ma co tracić czasu na tą Fabyrkę,gdzie zastępce kierownika można dostać na starszym menadżerze.Nie wspomnę tutaj o "proszenie" zarządu biznesu o wstawienie/wpisanie w tabelkę minusa dla jakiejkolwiek osoby np. za otrzymanie kary serwerowej iż twierdzą że są "zajęci" lub że cytuje ,Jestem tak honorowy że CZEKAŁEM  aż ktoś inny wstawi'. Ja rozumiem mieć życie prywatne/robić coś w chwili "proszenia" ale żeby czekać 3d na wpisanie głupiego minusa?Tam żeby ktoś coś wpisał trzeba czekać godzinami nawet dniami. Chciałem napisać odejście jakieś 3 tygodnie temu ale uznałem ze jeszcze poczekam -może coś się "poprawi".Jednak jest coraz gorzej.A no i nie wspomnie tutaj o "lizaniu d*py" liderowi mianowicie pan A zrobił jakąś stronkę fabryki za vl 🙂Chciałbym podziękować parom osobą za czas spędzony ze mną.
@princepolo-Dzięki tobie napisałem tutaj.Kiedyś było lepiej
@Hakari-Dzięki za dramy.Pisz odejście jak najszybciej

Edytowane przez Millermilch
  • Haha 2
  • Smutny 1

3 minuty temu, Millermilch napisał:

Nick :Millermilch

SID :14640

z jakiej frakcji chcesz odejść :(biznes) Fabryka Aut

Ranga posiadane we frakcji:Dyrektor

powód :

Nie ma co tracić czasu na tą Fabyrkę,gdzie zastępce kierownika można dostać na starszym menadżerze.Nie wspomnę tutaj o "proszenie" zarządu biznesu o wstawienie/wpisanie w tabelkę minusa dla jakiejkolwiek osoby np. za otrzymanie kary serwerowej iż twierdzą że są "zajęci" lub że cytuje ,Jestem tak honorowy że CZEKAŁEM  aż ktoś inny wstawi'. Ja rozumiem mieć życie prywatne/robić coś w chwili "proszenia" ale żeby czekać 3d na wpisanie głupiego minusa?Tam żeby ktoś coś wpisał trzeba czekać godzinami nawet dniami. Chciałem napisać odejście jakieś 3 tygodnie temu ale uznałem ze jeszcze poczekam -może coś się "poprawi".Jednak jest coraz gorzej.A no i nie wspomnie tutaj o "lizaniu d*py" liderowi mianowicie pan A zrobił jakąś stronkę fabryki za vl 🙂Chciałbym podziękować parom osobą za czas spędzony ze mną.
@princepolo-Dzięki tobie napisałem tutaj.Kiedyś było lepiej
@siasio2137-Dzięki za dramy trzymaj sie.Pokaż kto na fabryce rządzi!
@Hakari-Dzięki za dramy.Pisz odejście jak najszybciej
@TurboWojtek-Tobie dziękuje przede wszystkim za wsparcie. Ale na  vl nie ogarniasz troche.Moze kiedyś sie nauczysz

Gracz został wydalony z biznesu. 

Godzinę temu, Millermilch napisał:

Fajnie 🙂 pisze to też po to aby smallspy zobaczyła co się dzieje na tej waszej fabryce. ZASTĘPCO KIEROWNIKA XDDDD

Słuchaj  jest takie coś jak skarga. 

Godzinę temu, Arhael napisał:

Gracz został wydalony z biznesu. 

Czemu został on wydalony? XD przecież napisał teraz odejście. 

12 minut temu, Wisnia0987 napisał:

Słuchaj  jest takie coś jak skarga. 

Czemu został on wydalony? XD przecież napisał teraz odejście. 

Został wydalony zanim napisał odejście, przepraszam za złe sformułowanie zdania.

Edytowane przez Arhael

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.