Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Pablo

Hakari
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Arhael napisał:

Każdy klient który przychodzi gdy ja jestem sam momentalnie jest obsługiwany więc nie rozumiem zali twych.

@mathexu widziales to? Smialem sie tak ze plecy mnie bolaly xddd

ty obslugujesz klientow jak dostaniesz ostrzezenie przeciez, wez mi tu sie juz nie pograzaj......

• Haha 1

27 minut temu, Hakari napisał:

@mathexu widziales to? Smialem sie tak ze plecy mnie bolaly xddd

ty obslugujesz klientow jak dostaniesz ostrzezenie przeciez, wez mi tu sie juz nie pograzaj......

Zapytaj się mathexa dlaczego daje ostrzezenia bez tepniecia się. Z mojej strony to wszystko.

@Smallspy.

Czekamy na rozpatrzenie. Dalej nie ma odpowiednich dowodow na osobę na którą jest skarga.

Edytowane przez Arhael
  • Haha 1

Godzinę temu, Kaziu.PDW napisał:

Nie mogę wynosić informacji z discorda fabryki aut, niech któryś z liderów np dziadu Barti lub nawet turbo Wojtek wyślę ssy, przypominam ze obaj z millermilchem zostawiliście wydaleni z fabryki aut za brak szacunku i kultury do lidera. 

Podkreślam że działałeś na szkodę biznesu.

tak? to wyjasnij czemu sie boisz skoro i tak masz lote za oklamywanie zarzadu?

• Like 1

W dniu 4.04.2022 o 17:26, Hakari napisał:

Frakcja do której należy oskarżony : (Biznes) Fabryka Aut

Nick osoby oskarżonej : Pablo (Lider) (kekw)

Powód : Pablo od dawnego czasu jest osoba NIEAKTYWNA, nie umie on zrobic nawet spotkania raz na tydzien, @TurboWojtek bedacy na vliderze mozna powiedziec ze jest niewolnikiem pablo poniewaz :
Wojtek jest zmuszany pomimo posiadania wlasnego zycia prywatnego do robienia wszystkiego na discordzie oraz forum, jesli pablo cos zrobi na forum to wyglada to tak jak w dowodzie ponizej ze sa wpisane 2 razy osoby badz nie zostaly wypisane z forum pomimo odejscia badz loty z biznesu. Pablo sie chroni tym ze "ma zycie prywatne" i nie moze robic wszystkiego, lecz pomimo zycia prywatnego on nie umie odczytywac wiadomosci na discordzie nawet jezeli nie sa one pilne i na temat. 
Pablo dodal w dniu DZISIEJSZYM 2 vliderow. Sa to @BartiTM oraz @Arhael
. Jak Bartiego na vliderze jeszcze widze to arhael jest naczelnym odwalaczem na duty oraz jedyne co wnosi do fabryki to AFK NA DUTY, spytacie zapewne czemu bana nie dostal skoro jest afk? Siedzi on afk na zasadzie takiej ze minimalizuje gre oraz jak dostanie ostrzezenie to nagle mu wchodzi do gry i spamuje jakimis bindami ze nie siedzi on na afku. Arhael "wylizal" dupe pablowi robiac "Strone do fabryki aut" ktorej nie ustalil nawet z inderem czy moglby zrobic. 
Pablo sam w sobie na poczatku marca jeszcze byl aktywny lecz od jakichs 2 tygodni jest z nim coraz gorzej oraz nie posiada on juz checi do dalszej gry na serwerze jak i na fabryce. Nie nadaje sie on na lidera nie bedac WCALE aktywna osoba na owym biznesie.

Zostalem dzisiaj wydalony z biznesu z powodem "BRAK SZACUNKU DO LIDERA" razem z millermilch'em. Nie jest to wcale prawda poniewaz jakikolwiek ale szacunek do lidera posiadalismy do momentu loty, lecz pablo w powodzie to napisal poniewaz sie poczul broniac swego "lizodupa".

Oczywiscie dowodow na pablo oraz arhaela posiadam wiecej lecz nie chcialo mi sie nawet juz tego szukac poniewaz uwazam ze jest to juz liczba wystarczajaca.

Pablo z ciekawosci, jesli to czytasz to wyjasnij i udowodnij moj oraz millerMilcha brak szacunek do ciebie.

Dowody 

Oczekiwania : Lota Pablo oraz Lota Arhael. Lider dla TurboWojtka

•  

image_1.png

image_2.png

No więc tak zacznijmy od tego że poniedziałkowe spotkania są prowadzone na zmianę trzeba być naprawdę ślepym aby tego nie widzieć oskarżyłeś mnie o wykorzystywanie @TurboWojtek bo zrobił za mnie jedno spotkanie ponieważ nie dałem rady go poprowadzić  a co do mojej aktywności jest to spowodowane sprawami prywatnymi jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć to nie moja sprawa  poza tym jedynym twoim obowiązkiem jest szkoła w tym momencie 

kolejnym poruszonym przez ciebie tematem jest vlider arhaela twierdzisz że dostał go za zrobienie strony która ma być dostępna dla każdego pracownika niestety jesteś w błędzie ponieważ wziąłem go na to stanowisko ze względu na doświadczenie jakim dysponuję oraz twierdzisz że jest naczelnym odwalaczem tylko że nie dostałem na niego ani jednej skargi  

chciałeś dowody na brak szacunku to proszę bardzo w sposób jaki się do mnie @Millermilch odnosił nie jedno krotnie wskazywał na brak szacunku  a w ostatnim dniu nie tyle co do mnie a do @TurboWojtek oraz @Arhael chcesz ss proszę bardzo DCzy2qm.png IzX1mG9.png co do ss tego co ty napisałeś nie jestem ci w stanie tego wysłać ponieważ zdążyłeś to usunąć ale jeśli ktoś zrobił ss tego to chętnie to tutaj zamieszczę z mojej strony to wszystko 

Edytowane przez *Pablo*
  • Like 5

15 minut temu, *Pablo* napisał:

chciałeś dowody na brak szacunku to proszę bardzo w sposób jaki się do mnie @Millermilch odnosił nie jedno krotnie wskazywał na brak szacunku  a w ostatnim dniu nie tyle co do mnie a do @TurboWojtek oraz @Arhael chcesz ss proszę bardzo 

Jak dla ciebie napisanie 'szefie' potem XD to brak szacunku to powodzenia w dalszym twoim życiu.

Napisaleś tu jeszcze że 'nie jedno krotnie wstazywal na brak szacunku'

Skoro nie miałem dla ciebie szacunku dlaczego nie zostałem ukarany minusem?Czasu nie miałeś? Dostałem tylko raz minusa bo powiedziałem prawdę na twój temat :).

Odnosząc się jeszcze do twojego 'Logiczne jest to że na  stanowisko vlidera wezmę osobę z większym doświadczeniem'

Przed  dostaniem vl Wojtka Wojtek pytam się mnie o wiele rzeczy których najwyraźniej nie rozumiał jedna z nich były limity aut.A jako że jestem koleżeński dla osób które mnie nie wyzywają itp postanowiłem mu pomóc to zrozumieć. Bylo to 15 stycznia a 7 lutego Wojtek został vl. 22dni to dużo czasu ale jak widać wojtus się nadal nie nauczył tego co mu tłumaczyłem będąc menadżerem. 4 marca wojtus zamówił klientowi ( nie był to pracownik fabryki tylko zwykły gracz) wiecie aut niż jest.Czyli wychodzi na to że nawet ty sam nie umiesz/umiałeś nauczyć VL. 

Więc pisząc że wybierasz osoby z większym doświadczeniem  sam siebie oszukujesz bo nawet tego nie sprawdzasz 'XD' 

Tyle ode mnie nie będę ci przeszkadzać bo masz tyle rzeczy do zrobienia w życiu.

53 minuty temu, *Pablo* napisał:

No więc tak zacznijmy od tego że poniedziałkowe spotkania są prowadzone na zmianę trzeba być naprawdę ślepym aby tego nie widzieć oskarżyłeś mnie o wykorzystywanie @TurboWojtek bo zrobił za mnie jedno spotkanie ponieważ nie dałem rady go poprowadzić  a co do mojej aktywności jest to spowodowane sprawami prywatnymi jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć to nie moja sprawa  poza tym jedynym twoim obowiązkiem jest szkoła w tym momencie 

kolejnym poruszonym przez ciebie tematem jest vlider arhaela twierdzisz że dostał go za zrobienie strony która ma być dostępna dla każdego pracownika niestety jesteś w błędzie ponieważ wziąłem go na to stanowisko ze względu na doświadczenie jakim dysponuję oraz twierdzisz że jest naczelnym odwalaczem tylko że nie dostałem na niego ani jednej skargi  

chciałeś dowody na brak szacunku to proszę bardzo w sposób jaki się do mnie @Millermilch odnosił nie jedno krotnie wskazywał na brak szacunku  a w ostatnim dniu nie tyle co do mnie a do @TurboWojtek oraz @Arhael chcesz ss proszę bardzo DCzy2qm.png IzX1mG9.png co do ss tego co ty napisałeś nie jestem ci w stanie tego wysłać ponieważ zdążyłeś to usunąć ale jeśli ktoś zrobił ss tego to chętnie to tutaj zamieszczę z mojej strony to wszystko 

a zatem dostałem co prawda nie dotyczy to mnie ale proszę bardzo oto twój szacunek do współpracowników IMG_0427.pngIMG_0426.png

Teraz, *Pablo* napisał:

nie nie nie kolego to co chcesz zrobić to jest działanie na szkodę biznesu 

Nie no mordko, jak lider jest taki to trzeba zareagowac, coz poradze?

Poza tym ja juz nie naleze do fabryki bo dostalem lote od ciebie za "brak szacunku"

1 minutę temu, Kaziu.PDW napisał:

Słuchaj myślisz ze każdy ma czas na czytanie twoich wygłupów oszczędź i dla siebie i dla innych czasu.

To nie odpisuj

• Haha 1

Teraz, Hakari napisał:

Nie wiedzialem wiesz? Hah, to ze cie pablo o tym uswiadomil to nie moja wina hah

w niczym go nie uświadomiłem  to po pierwsze a po drugie to że nie jesteś w biznesie nie zmienia faktu że nadal działasz na jego szkodę skoro jesteś taki obeznany to powinieneś wiedzieć co za to grozi i wiesz o jakiej sytuacji mówię 

• Haha 3

29 minut temu, *Pablo* napisał:

w niczym go nie uświadomiłem  to po pierwsze a po drugie to że nie jesteś w biznesie nie zmienia faktu że nadal działasz na jego szkodę skoro jesteś taki obeznany to powinieneś wiedzieć co za to grozi i wiesz o jakiej sytuacji mówię 

Oj, blacklista mi grozisz?

"dzialasz na szkode biznesu"

Aha czyli lider ktory (sory za slownictwo) ch*ja robi to nie dziala na szkode biznesu? No dobra rob co chcesz, wpisz mi blackliste z BMA nawet skoro sie boisz o lote dobra? poprawilem chumor ?

1 minutę temu, Hakari napisał:

Oj, blacklista mi grozisz?

"dzialasz na szkode biznesu"

Aha czyli lider ktory (sory za slownictwo) ch*ja robi to nie dziala na szkode biznesu? No dobra rob co chcesz, wpisz mi blackliste z BMA nawet skoro sie boisz o lote dobra? poprawilem chumor ?

Tu nie chodzi o bl biznesu, tylko globalną bl'ke XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.