Millermilch Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 27 minut temu, *Pablo* napisał: Dlaczego skoro o niego się spłakałeś ? Kto się splakal ten się splakal XD 18 minut temu, enski napisał: weź arhael idz farmazonic gdzie indziej, wrociles i juz odpierdalanie sie zaczelo 'moze się wypowiadać bo dostał VL' wiesz o co chodzi XDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 50 minut temu, enski napisał: weź arhael idz farmazonic gdzie indziej, wrociles i juz odpierdalanie sie zaczelo Patrząc na Twoje statusy widzę że Twoje prawa wypowiedzi skończyły się dawno temu. 32 minuty temu, Millermilch napisał: Kto się splakal ten się splakal XD 'moze się wypowiadać bo dostał VL' wiesz o co chodzi XDDDDD Eh już mówiłem że mi nie zależy na vliderze skoro go dostalem to dostalem nie będę płakać przecież. To tak samo jak ty dalej o to samo płaczesz fest. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, Arhael napisał: Twoje prawa wypowiedzi skończyły się dawno temu. Spoko ty ich nawet nie masz Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Millermilch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 6 minut temu, Millermilch napisał: Spoko ty ich nawet nie masz Mówi to chlop co wpisywał minusy za zbyt głośne oddychanie xd. Zrobiłbym tu potężna jatkę ale poczekam aż Ta skarga zostanie zamknięta pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 9 minut temu, Arhael napisał: Mówi to chlop co wpisywał minusy za zbyt głośne oddychanie xd. No a to ciekawe.Zacznijmy od tego że jako opiekun musiałem dawać dowody do Wojtka jak wpisywałem minusa.Wiec kazdy minus był że tak powiem poprawny. Po drugie przynajmniej wpisywałem minusy a nie czekałem 4d az ktoś mi odpowie czy coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Millermilch napisał: No a to ciekawe.Zacznijmy od tego że jako opiekun musiałem dawać dowody do Wojtka jak wpisywałem minusa.Wiec kazdy minus był że tak powiem poprawny. Po drugie przynajmniej wpisywałem minusy a nie czekałem 4d az ktoś mi odpowie czy coś Ja zawsze byłem uczony ze samymi karami człowiek daleko nie zajdzie. Warto go upomnieć i poinformować o bieżącej sytuacji, gdy widać u niego checi poprawy warto dać mu szanse. Jednak gdy drugi raz taki sam czyn popelni warto go karać bezlitośnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Fajnie ale nie chcialem wiedzieć jak byłeś uczony lol 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 28 minut temu, Millermilch napisał: Fajnie ale nie chcialem wiedzieć jak byłeś uczony lol Qq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 2 godziny temu, *Pablo* napisał: Dlaczego skoro o niego się spłakałeś ? Ja sie o niego splakalem? prosze cie pablo, ty nie widzisz co piszesz? Arhael robi z siebie "przyglupa" w tej skardze. Mowi ze jemu na randze nie zalezy a sam pewnie na ciebie dowody zbiera zeby cie wywalic z lidera. Pablo, dla jasnosci. Ja do ciebie nic nie mam, chodzi mi tylko o dobro fabryki abys komus oddal swoje stanowisko bo go nie umiesz juz utrzymac niestety. Naprawde szkoda ze go nie umiesz juz utrzymac bo byles fajnym liderem, lecz sie wypaliles totalnie po dodaniu arhaela na vlidera. Chlop jest 3 tygodnie w fabryce, ma starszego menagera i dostaje vlidera? Cos tu jest nie halo i tylko mi w glowie swita ze dostal on to za "zaangazowanie w fabryke"????? Jak chlop jedyne co zrobil to strona ktora musial wylaczyc z twojego rozkazu. Na duty on NIC nie wnosi poza afk'iem. Ja sie wypowiedzialem to co mialem. Wszystkie dowody na "rygor" ktory stawiasz na ludzi, i na minusy ktore wpisujecie ludziom za odwalanie. (Kazik dostal 1 minusa, a powinien 3 Taki przyklad) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 24 minuty temu, Hakari napisał: Ja sie o niego splakalem? prosze cie pablo, ty nie widzisz co piszesz? Arhael robi z siebie "przyglupa" w tej skardze. Mowi ze jemu na randze nie zalezy a sam pewnie na ciebie dowody zbiera zeby cie wywalic z lidera. Pablo, dla jasnosci. Ja do ciebie nic nie mam, chodzi mi tylko o dobro fabryki abys komus oddal swoje stanowisko bo go nie umiesz juz utrzymac niestety. Naprawde szkoda ze go nie umiesz juz utrzymac bo byles fajnym liderem, lecz sie wypaliles totalnie po dodaniu arhaela na vlidera. Chlop jest 3 tygodnie w fabryce, ma starszego menagera i dostaje vlidera? Cos tu jest nie halo i tylko mi w glowie swita ze dostal on to za "zaangazowanie w fabryke"????? Jak chlop jedyne co zrobil to strona ktora musial wylaczyc z twojego rozkazu. Na duty on NIC nie wnosi poza afk'iem. Ja sie wypowiedzialem to co mialem. Wszystkie dowody na "rygor" ktory stawiasz na ludzi, i na minusy ktore wpisujecie ludziom za odwalanie. (Kazik dostal 1 minusa, a powinien 3 Taki przyklad) Cały czas w kółko to samo heh. Ta skarga nie ma sensu dlatego nikt jej nie traktuje już poważnie. Dokładnie Pablo zbieram dowody bo Harakiri tak powiedział. Szczerze? Nie jestem taki, kiedyś owszem uznawałem zasadę po trupach do celu ale teraz? Po kiego. Mówisz o dobrze fabryki niszcząc jej reputację skarga która jest bezcelowa. Dodam tak od siebie. Starszego menadżera wymieniłbym na zastępcę dyrektora, następnie wykorzystał bym plusy bo mam ich sporo. Więc o starszego menadżera nie masz co pisać. Co do tego afk, robie rzeczy o których ty i inni nie powinni wiedzieć i to wystarcza, warn 1/3 nie oznacza że człowiek jest afk. Przypomnę tylko ze jeżeli byłbym afk to już dostałbym x razy bana heh. Dalej piszesz o stronie, napisze to raz jeszcze na początku miała być wyłączona aż do poprawy, potem ponyslalem ze zmienię jej adres by nikt mi nie utrudniał przy pracy nad nią. Następnie płaczesz ze robie ja za plecami indera. Niestety poziom Komedii która jest w tej skardze jest na tak wysokim poziomie że uważam iż nawet Smallspy nieraz się uśmiechnie czytając twoje wypociny. Link do strony jest udostępniony każdy może wejść niszczyć ją czy też kopiować lub budować, nie interesuje mnie to bo adres i tak zostanie zmieniony gdy pracę zostaną ukończone. Z mojej strony to wszystko nie zamierzam się już więcej tutaj udzielać, informuje również ze w twoim kierunku pojawi się w odpowiednim momencie skarga byśmy i tam również robili komedie. Dziękuję za ten wspólny czas na fabryce i pamiętaj niech Banan ma cie w opiece ^-^ Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Arhael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie wiem kto mi kemziego napuszcza na mnie zeby ip zdobyc ale nieudolnie poniewaz znam te linki i nie dam sie. Przepraszam arhael ze ci plany popsulem... 9 minut temu, Arhael napisał: Cały czas w kółko to samo heh. Ta skarga nie ma sensu dlatego nikt jej nie traktuje już poważnie. Dokładnie Pablo zbieram dowody bo Harakiri tak powiedział. Szczerze? Nie jestem taki, kiedyś owszem uznawałem zasadę po trupach do celu ale teraz? Po kiego. Mówisz o dobrze fabryki niszcząc jej reputację skarga która jest bezcelowa. Dodam tak od siebie. Starszego menadżera wymieniłbym na zastępcę dyrektora, następnie wykorzystał bym plusy bo mam ich sporo. Więc o starszego menadżera nie masz co pisać. Co do tego afk, robie rzeczy o których ty i inni nie powinni wiedzieć i to wystarcza, warn 1/3 nie oznacza że człowiek jest afk. Przypomnę tylko ze jeżeli byłbym afk to już dostałbym x razy bana heh. Dalej piszesz o stronie, napisze to raz jeszcze na początku miała być wyłączona aż do poprawy, potem ponyslalem ze zmienię jej adres by nikt mi nie utrudniał przy pracy nad nią. Następnie płaczesz ze robie ja za plecami indera. Niestety poziom Komedii która jest w tej skardze jest na tak wysokim poziomie że uważam iż nawet Smallspy nieraz się uśmiechnie czytając twoje wypociny. Link do strony jest udostępniony każdy może wejść niszczyć ją czy też kopiować lub budować, nie interesuje mnie to bo adres i tak zostanie zmieniony gdy pracę zostaną ukończone. Z mojej strony to wszystko nie zamierzam się już więcej tutaj udzielać, informuje również ze w twoim kierunku pojawi się w odpowiednim momencie skarga byśmy i tam również robili komedie. Dziękuję za ten wspólny czas na fabryce i pamiętaj niech Banan ma cie w opiece ^-^ a na to nie bede odpowiadac poniewaz napuszczanie na mnie osob typu kemzi zeby zdobyly moje ip to nie jest fajna alternatywa. Aha no i prosilbym abyscie na mnie administracji nie napuszczali za ta skarge dobra? Dziekuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 17 minut temu, Hakari napisał: Nie wiem kto mi kemziego napuszcza na mnie zeby ip zdobyc ale nieudolnie poniewaz znam te linki i nie dam sie. Przepraszam arhael ze ci plany popsulem... a na to nie bede odpowiadac poniewaz napuszczanie na mnie osob typu kemzi zeby zdobyly moje ip to nie jest fajna alternatywa. Aha no i prosilbym abyscie na mnie administracji nie napuszczali za ta skarge dobra? Dziekuje Teraz za to oskarżasz mnie o wysyłanie ludzi po twoje ip. Nie odpowiadam za to co robią inni, pograzaj się dalej powoli do twojego cyrku zaczną zbierać się kolejni widzowie. Beka, bo wiecie jak ktoś coś robi to moja wina, bo nie mam co robić w życiu. Gdybym chciał twoje ip miałbym je w momencie gdy wszedłeś na stronę, ale jakoś go nie mam bo moja strona nie zapisuje danych xd. Beka na całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Teraz, kwak napisał: mordo nikt mnie nie napuścił jeżeli chcesz mogę wysłać ci nawet filmik oco w tym chodzi ❤️ wbijasz i kurwa ci jakaś twarz wyskakuje i głośno jest no i to Tak a ty po kryjomu dostajesz moje ip. Uzywalem tej stronki do zdobywania ip duzej ilosci ludzi a ty wracaj na megapsc na duty sapd bo ci ucieknie, Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Teraz, Arhael napisał: Teraz za to oskarżasz mnie o wysyłanie ludzi po twoje ip. Nie odpowiadam za to co robią inni, pograzaj się dalej powoli do twojego cyrku zaczną zbierać się kolejni widzowie. Beka, bo wiecie jak ktoś coś robi to moja wina, bo nie mam co robić w życiu. Ale ja wiem co ty robisz niby? moze ci sie nudzi i chcesz moje ip do ddosiarki? Moze nie, nie wnikam, wazne jest to ze kemziemu sie nudzi w zyciu i dal linka po moje ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Teraz, kwak napisał: nawet nie wiedziałem 🙂 i na ch*j mi twoje ip ? Nie wiedziales a uzywasz PERFEKCYJNEGO linku do robienia tego? nie osmieszaj sie.... A moje ip ci moze byc przydatne do wszystkiego, z ciekawosci kto ci dal zlecenie na moje ip? jak nie odpowiesz to i tak sie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Teraz, Kaziu.PDW napisał: Ta strona działa jak imgur aby dodać zdjęcie i uzyskać link do ścieżki obrazu, to nie jest żaden IP grabber nie wiem co sobie teraz uroiłeś że ktoś chce wykraść twoje IP, jest to tylko jumpscare. Niestety nie, uzywalem tej strony bardzo dlugo jako ip sniff i wiem jak ona dziala, nie bron kolegi kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZydoWoZ Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Oo panie co wy do tysiąca odpowiedzi lecicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 BTW Hakari mówiąc o odwalaniu uniknąłeś tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Arhael napisał: BTW Hakari mówiąc o odwalaniu uniknąłeś tego? Sam tam nie wjechał 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Kaziu.PDW napisał: Mi się wydaje ze nie było cię wtedy tam ja duty wiec skąd wiesz ze sam tam nie wjechał? A JAK MIAŁ SAM WJECHAĆ W SUFIT XDDDDDDD Ty nawet nie wiesz co piszesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Millermilch napisał: Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Hakari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Millermilch napisał: Sam tam nie wjechał 🙂 Przepraszam bardzo ale widzac SARE z laweta a nie patrolowka oraz kat pod jakim stoi mozna wywnioskowac ze nie zostalem wtepaby lecz wrzucony tam przez owego pracownika sary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Hakari napisał: Przepraszam bardzo ale widzac SARE z laweta a nie patrolowka oraz kat pod jakim stoi mozna wywnioskowac ze nie zostalem wtepaby lecz wrzucony tam przez owego pracownika sary A ja domyślam się z podsumowanych faktów ze wraz z Sara wpadliście na pomysł by sprawdzić co się stanie gdy. Domyślałem się że tak napiszesz by uniknąć tematu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 5 minut temu, Arhael napisał: A ja domyślam się z podsumowanych faktów ze wraz z Sara wpadliście na pomysł by sprawdzić co się stanie gdy. Domyślałem się że tak napiszesz by uniknąć tematu. Nie no dobra, robisz z siebie totalnego przyglupa XDDDD Sare bede prosil o wrzucenie mnie w sciane nie no CDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 12 minut temu, Hakari napisał: Nie no dobra, robisz z siebie totalnego przyglupa XDDDD Sare bede prosil o wrzucenie mnie w sciane nie no CDD Bawię się w ciebie i twoje domysły haha. Tak jak ty domyślam oczerniasz mnie o chęć zdobycia twoje ip haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi