Hakari Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 37 minut temu, Arhael napisał: Bawię się w ciebie i twoje domysły haha. Tak jak ty domyślam oczerniasz mnie o chęć zdobycia twoje ip haha Moje domysly? Kemzi sam mi sie wygadal na vc ze dostal zlecenie od kogos na moje ip wiec blagam cie nie rob z siebie wiekszego klauna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 15 minut temu, Hakari napisał: Moje domysly? Kemzi sam mi sie wygadal na vc ze dostal zlecenie od kogos na moje ip wiec blagam cie nie rob z siebie wiekszego klauna Tak tak, a dowodow dalej brak i kto kogo klaunem nazywa heh. 6 stron w cyrku bez dalszego zakończenia i bez żadnych dobrych treści. Dalej brak dowodow, ktoś tu ma za duże ego owo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Arhael napisał: Tak tak, a dowodow dalej brak i kto kogo klaunem nazywa heh. 6 stron w cyrku bez dalszego zakończenia i bez żadnych dobrych treści. Dalej brak dowodow, ktoś tu ma za duże ego owo. jedyna osoba ktora robi z siebie klauna to ty wraz z kazikiem, Chlop mowi razem z toba ze "WJECHALEM" do hq a sara mnie tam wrzucila. Dowody dalem na to ze pablo nic nie robi z zachowaniem stazystow jak i reszty biznesu. Ty jestes aktualnie osoba ktora wrocila na serwer zeby odwalac i psuc innym rozgrywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Napisze szczerze. Nie czytałam wszystkiego, bo po prostu mam z natury, że jeżeli żadne dowody nie są rzetelne to skarga jest śmieszna. Tak jest. Pozdrawiam. Nigdy nie wierze nikomu na słowo. Nie mam zamiaru się tutaj rozpisywać, bo nie mam do czego nawet się odnieść. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi