Wercia Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nick: Werciaa SID: 60232 Powód odejścia: Nudziło mi się Posiadany stopień: Nie wiem, nie pamiętam bo ktoś postanowił nie dawać ogłoszenia o odejściu Dlaczego masz zamiar wrócić?: Żeby pokręcić beczkę i podenerwować kilka osób Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Wszyscy pamiętająk, tylko taki ss mam jak antona chcialam wyrzucic z biznesu 5 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Odeszła na stopniu Młodszy Manager. Nie ma za co. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Twój powrót zostaje zaakceptowany Powracasz na rangę Wykwalifikowany Sprzedawca Zgłoś się do mnie na dsc TurboWojtek#7987 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi