Ryuji Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Więc przyszła i kolej na mnie. Gra na tym serwerze była usłana różnymi przygodami, powodzeniami i niepowodzeniami. Nigdy nie udało mi się w tej grze osiągnąć wszystkiego co chciałem. Cieszę się tylko, że ostatnie miesiące spędziłem w najlepszej organizacji, którą są Ghosty (!!!). Gracze przebywający w tej organizacji to największe luzaki na świecie 😄. Dziękuję Xarini, DjKozaczek_YT, MatthewGhost, RyneQ, Xalu, TorIIx, Barti™, Linde, VikstorePL, Suzuki209, Joint_0_, Roberto2, _SyrexSpeed_YT, Luukii i wielu innym, których nie wymieniłem. Nigdy tych chwil nie zapomnę. Śmiechów na DC także. Zmuszony jestem opuścić także frakcję, którą jest "SARA" Kilka słów: Jeszcze raz dziękuję wam bardzo za możliwość dołączenia w wasze szeregi. Fakt, że długo u was nie zagościłem. Niestety nie miałem okazji się nawet wykazać a już muszę odejść. Nie będę miał teraz czasu na grę przez pracę. Szczerze to miałbym problem z wyrobieniem godzin minimalnych. Miło się pracowało w waszych barwach. Pozdrawiam cieplutko. Dziękuję wszystkim raz jeszcze. Ryuji. Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Ryuji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie daj się! Trymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi