Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department - Kwiecień 2022

Retarded Ape
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 15 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 24.04.2022 do 28.04.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

• Like 8

Imię Adrian
Login: PacioLRY
SID: 9542
Ilość godzin na serwerze: 105 h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam 😄
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6-8 godzin dzienie
Coś o sobie: Jestem Adrian nie mam co robić w życiu więc chcę być strażakiem w rp . Hobby sporty ekstremalne MMA i szachy a tak po za tym nie ma co więcej mówić .
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam łady uśmiech
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem w osp 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Dostałem muta na dwa dni ale nie mogę znaleść kary na forum
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Posiadam w stopniu delikatnym 

Edytowane przez PacioLRY
  • Like 3
  • Haha 1
  • Smutny 1

Imię-Mateusz
Login:szambonurek6
SID:117931
Ilość godzin na serwerze:10 ale grałem na serwerze kiedy było ana kasynie x14

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5 godzin dziennie 
Coś o sobie: interesuje sie strażą jestem obecnie strażakiem, oraz lubię grać w wolnych chwilach i bardzo chciałem połączyć te obie rzeczy 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ mam wiedzę o straży i będę aktywny
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak, jestem strażakiem OSP
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie miałem 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): posiadam 

Edytowane przez szambonurek6
korekta
  • Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 1

Imię Maciek
Login:BialyLRY
SID:117932
Ilość godzin na serwerze:15 ale to drugie konto
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Jasne
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Tyle ile bedzie trzeba, jak by cos wypadło to powiadamiam
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, służe w jednostce osp od 3 lat. Mam ładne ząbki ;).
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ze strażą mam doczynienia od pierwszego roku życia, mysle, że na miejsce strażaka w SA FD nadaje sie.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Od początku mojego życia dziadek był presezem teraz służe w jednostce osp
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, chyba ze mut bez powodu na 1 dzień. Nie moge znalezc ss
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Mam 

• Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 1

Imię: Karol
Login: Marisay
SID: 73475
Ilość godzin na serwerze: 220
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4h dziennie
Coś o sobie: Jestem osoba ktora czesto gra na komputerze, lubie odgrywac rp. Mieszkam w Francji od konca 2015roku, od tamtego czasu nauczylem sie 3 nowych jezykow (Francuski-Niemiecki-Angielski). Aktualnie jestem w pierwszej klasie liceum zawodowego, ucze sie tu informatyki, naprawy urzadzen informatycznych oraz robienia nowych programow. Kiedys bylem bardzo zaangazowny w inne frakcje platformy MTA, nigdy nie probowalem swych sil w SAFD i chcialbym sprobowac.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz lubie odgrywac RP, potrafie jezdzic zgodnie z prawem oraz jestem aktywny. Nie mialem jeszcze nigdy stycznosci z ta frakcja wiec bede naprawde bardzo zaangazowany w swoja prace.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie....
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Tak, lecz zrozumialem to ze nie moge juz tak robic bo to tylko mi szkodzi i juz nie dostane zadnej kary serwerowej poniewaz staram sie nie uzywac VC, zwyklego Chatu oraz jezdzic zgodnie z prawem i nie taranowac nikogo.  

https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Hakari 
Imgur: The magic of the Internet

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie, lecz jesli chodzi o inne choroby to posiadam jedna. Nie bede tutaj jej pisal, lecz osoby z zarzadu zostana o niej poinformowane jesli beda chcialy wiedziec.

Cos od siebie: Naprawde prosze tylko o jedna szanse, nie zawiode....

Edytowane przez Hakari
Imgur
  • Like 3
  • Haha 7

Imię Batek
Login: Szukajcie2115
SID: 19543
Ilość godzin na serwerze: 46, wyrobie do 50.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Do kilku godzin dziennie.
Coś o sobie: Jestem Bartek mam 16 lat, jestem z województwa Lubuskiego, lubię pograć w gry oraz wyjść ze znajomymi na miasto, kiedyś grałem na tym serwerze ale przeniosłem się na platformę sampa, grałem na serwerze RP także jest mi bardzo ono dobrze znane. Również byłem w Straży Pożarnej. Jestem osobą pomocną oraz umiem pracować w grupie. Lubię nawiązywać nowe znajomosci.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jest znana mi ta frakcja, i wychowałem się na serwerach RP.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

• Like 2
  • Haha 1

ImięGRACZYKxd
Login:GRACZYKxd
SID:82637
Ilość godzin na serwerze:787h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: jasne
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: jasne
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3,4h
Coś o sobie: Cześć jestem graczyk gram na tym serwerze od 2 lat  zajmuję się graniem w koszykówkę  i w piłkę ręczna chcę trochę podgrywać rp byłem w innych frakcjach  ale chcę sprawdzić swoję rp i lubię odgrywać rp chce się uczyć więcej niż umiem i chce się  nauczyć lepiej niż umiem odgrywać rp gram w mta od roku 2018 grałem na dużo innych serwerach  i miałem kilka swoich serwerów  maiłem małą  przerwę od grania ponieważ miałem komputer w naprawie i tyle czekałem i se kupiłem pc ale juz wracam do grania i chce spróbować swoich sił w safd
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ długo już gram na multi wiem co gdze i jak umiem nawet odegrać RP
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: coś tak byłem kiedyś
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Mam ale można powiedzieć że tego prawie nie widać

• Like 3
  • Haha 1

ImięKamil
Login:bladykillerPL
SID:105144
Ilość godzin na serwerze:600
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak oraz akceptuje 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od d 4 do 5 godzin na spokojnie 
Coś o sobie: więc tak jak pisałem mam na imię Kamil pochodzę z stolicy Górnego Śląska w tym roku szkolnym konczę szkołe zawodową jak pisałem kiedyś uczesniczyłem w szkoleniu strażaka są 3 osoby z mojej bliskiej rodzinny którzy właśnie są strażakami przez co dużo wiem o takich właśnie szkoleniach interesuję się motoryzacją jestem w koncowej fazie konczenia prawa jazdy póki co to KAT.B mam już nawet swój samochód nad którym pracowałem jak miałem już 16lat potrafię się dogadywać z ludźmi a co więcej robię wszystko aby to robić również interesuję się piłką nożną co więcej grałem kiedyś lecz przeszło to i teraz poprostu kibicuje drużynie z Katowic ''GKS KATOWICE'' bardzo chętnie jeżdzę na mecze  też lubię bardzo odgrywać RP do teraz to lubię robić na serwerze na serwerze już gram trochę i raczej nigdy nie przestanę grać sporo przeżyłem na serwerze tych dobrych chwil jak i negatywnych tak jak każdy miałem gorsze kary oraz lżejsze lecz zawsze nauke brałem z kar 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: byłem na kilku szkoleniach przez co myślę że sobie poradze w owej frakcji oraz nie będzie dla mnie problemem żeby grać w frakcji o wczesnych godzinach nie mam kompletnie żadnych problemów aby stosować się do osób z wyższą rangą do zarządu itp. Frakcja SAFD to jest ta frakcja do której chciałem iść od zawsze i to właśnie dziś odważyłem się napisać rekrutacje jeśli dostane szanse o ile to wyjdzie będę robił wszystko na plusy wyższe rangi itd.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak kiedyś się z tym interesowałem nawet byłem w kilku szkoleniach  oraz tak jak pisałem parę osób z rodzinny jest strażakami dlatego rozumiem co nie co z tej branży 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://imgur.com/77SCo2k 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 

Edytowane przez bladykillerPL
  • Like 2
  • Haha 1

ImięKacper

Login:EZIACZEKK_

SID:9296

Ilość godzin na serwerze:320H

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy od dnia czasem 5h czasem 2h

Coś o sobie:Jestem Kacper. Mam 16 lat. Uczę się jako informejtyk. Lubię sobie pograć na tym pięknym serwerze. I nie wiem co dalej z fartem

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Wybrac mnie? Myślę ze warto mnie wybrać, ponieważ grałem w wielu frakcjach z czego z straży również. Jestem miły, kulturalny i pomocny. Jeśli tylko mam czas wolny to często będę grał na służbie. Także ten tego siema. 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak byłem już w tej frakcji

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

• Like 1

Imię Bartłomiej

Login: xCFmonster

SID: 6292

Ilość godzin na serwerze: 860H

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam.

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3H

Coś o sobie: Witajcie nazywam się Bartłomiej i mam 16 lat. Uczęszczam do szkoły branżowej 1 stopnia na profil Monter Zabudowy i Robót Wykończeniowych w Budownictwie. Interesuję się informatyką, motoryzacją oraz łowieniem ryb. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja? Już spieszę z odpowiedzią. W tej frakcji na owym serwerze byłem 3 razy dwa razy za kadencji Francika i jeden raz za kadencji Mandarynki. Posiadam dużą sztyczność Z RP. 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jak już wspomniałem wyżej na owym serwerze w tej frakcji już byłem nie jeden raz.

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie byłem karany.

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

• Like 1

Imię Olaf

Login: Mateusz Sram

SID: 91027

Ilość godzin na serwerze: około 106

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: mikrofon mam chwilowo zepsuty ale za niedługo będzie sprawny 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myślę że 1 godzinę dziennie a w weekendy trochę więcej 

Coś o sobie: młody informatyk który prawie spalił komputer lubię grać w mta i wymyślać pociski ale nie jestem toxic. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: chce zrobić coś dobrego dla tego serwera i fajnie by było poznać kogoś z frakcji 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: e chwili obecnej na biurku mam z pół kilo papierów o straży pożarach itd na konkurs powiatowy 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): niestety tak ponieważ pod wpływem emocji powiedziałem jedno niemiłe słowo do kogoś z sary. 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): lekką ale nie robię aż tak dużych błędów

• Smutny 1

Imię: Sebastian

Login: Borsuk321

SID: 32936

Ilość godzin na serwerze: 1877h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: owszem

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  wystarczająco 

Coś o sobie:Jak wcześniej wspomniałem na imię mi Sebastian, 16-tkę na karku. 
Moim codziennym zajęciem jest oczywiście szkoła - jak i większości młodzieży co jest oczywiste.
Obecnie uczęszczam do szkoły zawodowej na profilu Elektromechanika pojazdów samochodowych. Nie należę do orłów, lecz do swoich obowiązków staram przykładać się sumiennie oraz starannie. 
  Jestem młodym, prostym chłopakiem mieszkającym na podlasiu, ze sporym poczuciem humoru oraz przede wszystkim dystansem do siebie. Posiadam paczkę kumpli z którymi w wolnych chwilach lubimy sobie wspólnie spędzić czas - zagrać w piłkę czy też pogadać przy dobrej muzyce. 
  Cechuje się szczerością, sumiennością, uczciwością oraz skutecznością. 
Należę do tej grupy osób, która świetnie radzi sobie w trudnych sytuacjach, rzadko kiedy się poddaje i zawszę dąże do celu, który sobie wyznaczam.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam dosyć sporę doświadczenie jeżeli chodzi o służby porządkowe byłem 2 lata we frakcji SAMC oraz miesiąc w SAFD(PSP). Na ten moment mam sporo czasu, żeby poświęcić go dla rozgrywki.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Aktualnie nie 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): W przeciągu 2 miesięcy nie 

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Posiadam. 

• Like 4
  • Haha 9

Imię Oliwier Oskar Aleksander 

Login: Balbinka 

SID: 87CC7D6AC90D73BE181ECFE61E19CCA2

Ilość godzin na serwerze: 234H

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam sprawny mikrofon oraz wszystkie komunikatory.

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapoznałem się z regulaminem . Przeczytałem

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie jestem w stanie poświęcić od 4 do 8 godzin dla frakcji,  w zależności od dnia tygodnia.

Coś o sobie:  Cześć ! Jestem Oliwier na serwerze pojawiłem się dość niedawno a dokładnie 14.03 tr.
 Szukając odpowiedniego serwera dla siebie żeby swój wolny czas przeznaczyć na relax w grze natknąłem się na wasz serwer, od samego początku mi się spodobał.
 Super podmianki, mega modele, fajni ludzie, przyjazna administracja, a co za tym idzie bardzo mi się spodobało i zostałem na dłużej. 
Początkowo starałem się coś zarobić żeby się czegoś dorobić, okazało się że macie sklep na forum z którego skorzystałem ( fajnie i sprawnie to działa).
 Wracając do kwestii co o mnie - interesuje się Mta od ponad roku, lubię robić modele w 3dmax i mapować sobie miejsca w grze,
 w wolnych chwilach lubię też robić grafikę komputerowa jakieś drobne loga.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaje mi się że będę godnie reprezentować frakcję.
Gram dość sporo czasu dziennie i mógłbym go poświecić na pomoc w frakcji . Jestem też osobą nie konfliktową wiec raczej nie będę sprawiać kłopotów. 
Gwarantuję że gdy dostanę szanse będę rzetelnie i uczciwie wykonywać powierzone zadania .

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety lecz nie posiadam aczkolwiek myślę że jest to kwestia douczenia się.

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem nigdy karany , jestem wręcz wzorowym graczem.

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam żadnych z tych zaburzeń / chorób .

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.