Retarded Ape Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 15 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 24.04.2022 do 28.04.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PacioLRY Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię Adrian Wiek: 17 lat Login: PacioLRY SID: 9542 Ilość godzin na serwerze: 105 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam 😄 Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6-8 godzin dzienie Coś o sobie: Jestem Adrian nie mam co robić w życiu więc chcę być strażakiem w rp . Hobby sporty ekstremalne MMA i szachy a tak po za tym nie ma co więcej mówić . Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam łady uśmiech Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem w osp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Dostałem muta na dwa dni ale nie mogę znaleść kary na forum Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Posiadam w stopniu delikatnym Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez PacioLRY 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szambonurek6 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię-Mateusz Wiek:15 Login:szambonurek6 SID:117931 Ilość godzin na serwerze:10 ale grałem na serwerze kiedy było ana kasynie x14 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5 godzin dziennie Coś o sobie: interesuje sie strażą jestem obecnie strażakiem, oraz lubię grać w wolnych chwilach i bardzo chciałem połączyć te obie rzeczy Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ mam wiedzę o straży i będę aktywny Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak, jestem strażakiem OSP Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie miałem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): posiadam Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez szambonurek6 korekta 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyLRY Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Imię Maciek Wiek: 15 Login:BialyLRY SID:117932 Ilość godzin na serwerze:15 ale to drugie konto Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Tyle ile bedzie trzeba, jak by cos wypadło to powiadamiam Coś o sobie: Mam na imię Maciej, służe w jednostce osp od 3 lat. Mam ładne ząbki ;). Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ze strażą mam doczynienia od pierwszego roku życia, mysle, że na miejsce strażaka w SA FD nadaje sie. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Od początku mojego życia dziadek był presezem teraz służe w jednostce osp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, chyba ze mut bez powodu na 1 dzień. Nie moge znalezc ss Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Mam 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię: Karol Wiek: 15 Login: Marisay SID: 73475 Ilość godzin na serwerze: 220 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4h dziennie Coś o sobie: Jestem osoba ktora czesto gra na komputerze, lubie odgrywac rp. Mieszkam w Francji od konca 2015roku, od tamtego czasu nauczylem sie 3 nowych jezykow (Francuski-Niemiecki-Angielski). Aktualnie jestem w pierwszej klasie liceum zawodowego, ucze sie tu informatyki, naprawy urzadzen informatycznych oraz robienia nowych programow. Kiedys bylem bardzo zaangazowny w inne frakcje platformy MTA, nigdy nie probowalem swych sil w SAFD i chcialbym sprobowac. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz lubie odgrywac RP, potrafie jezdzic zgodnie z prawem oraz jestem aktywny. Nie mialem jeszcze nigdy stycznosci z ta frakcja wiec bede naprawde bardzo zaangazowany w swoja prace. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie.... Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Tak, lecz zrozumialem to ze nie moge juz tak robic bo to tylko mi szkodzi i juz nie dostane zadnej kary serwerowej poniewaz staram sie nie uzywac VC, zwyklego Chatu oraz jezdzic zgodnie z prawem i nie taranowac nikogo. https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Hakari Imgur: The magic of the Internet Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie, lecz jesli chodzi o inne choroby to posiadam jedna. Nie bede tutaj jej pisal, lecz osoby z zarzadu zostana o niej poinformowane jesli beda chcialy wiedziec. Cos od siebie: Naprawde prosze tylko o jedna szanse, nie zawiode.... Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Hakari Imgur 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek15cm Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Imię Batek Wiek: 16 Login: Szukajcie2115 SID: 19543 Ilość godzin na serwerze: 46, wyrobie do 50. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Do kilku godzin dziennie. Coś o sobie: Jestem Bartek mam 16 lat, jestem z województwa Lubuskiego, lubię pograć w gry oraz wyjść ze znajomymi na miasto, kiedyś grałem na tym serwerze ale przeniosłem się na platformę sampa, grałem na serwerze RP także jest mi bardzo ono dobrze znane. Również byłem w Straży Pożarnej. Jestem osobą pomocną oraz umiem pracować w grupie. Lubię nawiązywać nowe znajomosci. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jest znana mi ta frakcja, i wychowałem się na serwerach RP. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRACZYKxd Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 ImięGRACZYKxd Wiek:15 Login:GRACZYKxd SID:82637 Ilość godzin na serwerze:787h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: jasne Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3,4h Coś o sobie: Cześć jestem graczyk gram na tym serwerze od 2 lat zajmuję się graniem w koszykówkę i w piłkę ręczna chcę trochę podgrywać rp byłem w innych frakcjach ale chcę sprawdzić swoję rp i lubię odgrywać rp chce się uczyć więcej niż umiem i chce się nauczyć lepiej niż umiem odgrywać rp gram w mta od roku 2018 grałem na dużo innych serwerach i miałem kilka swoich serwerów maiłem małą przerwę od grania ponieważ miałem komputer w naprawie i tyle czekałem i se kupiłem pc ale juz wracam do grania i chce spróbować swoich sił w safd Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ długo już gram na multi wiem co gdze i jak umiem nawet odegrać RP Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: coś tak byłem kiedyś Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Mam ale można powiedzieć że tego prawie nie widać 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladykillerPL Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) ImięKamil Wiek:18 Login:bladykillerPL SID:105144 Ilość godzin na serwerze:600 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak oraz akceptuje Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od d 4 do 5 godzin na spokojnie Coś o sobie: więc tak jak pisałem mam na imię Kamil pochodzę z stolicy Górnego Śląska w tym roku szkolnym konczę szkołe zawodową jak pisałem kiedyś uczesniczyłem w szkoleniu strażaka są 3 osoby z mojej bliskiej rodzinny którzy właśnie są strażakami przez co dużo wiem o takich właśnie szkoleniach interesuję się motoryzacją jestem w koncowej fazie konczenia prawa jazdy póki co to KAT.B mam już nawet swój samochód nad którym pracowałem jak miałem już 16lat potrafię się dogadywać z ludźmi a co więcej robię wszystko aby to robić również interesuję się piłką nożną co więcej grałem kiedyś lecz przeszło to i teraz poprostu kibicuje drużynie z Katowic ''GKS KATOWICE'' bardzo chętnie jeżdzę na mecze też lubię bardzo odgrywać RP do teraz to lubię robić na serwerze na serwerze już gram trochę i raczej nigdy nie przestanę grać sporo przeżyłem na serwerze tych dobrych chwil jak i negatywnych tak jak każdy miałem gorsze kary oraz lżejsze lecz zawsze nauke brałem z kar Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: byłem na kilku szkoleniach przez co myślę że sobie poradze w owej frakcji oraz nie będzie dla mnie problemem żeby grać w frakcji o wczesnych godzinach nie mam kompletnie żadnych problemów aby stosować się do osób z wyższą rangą do zarządu itp. Frakcja SAFD to jest ta frakcja do której chciałem iść od zawsze i to właśnie dziś odważyłem się napisać rekrutacje jeśli dostane szanse o ile to wyjdzie będę robił wszystko na plusy wyższe rangi itd. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak kiedyś się z tym interesowałem nawet byłem w kilku szkoleniach oraz tak jak pisałem parę osób z rodzinny jest strażakami dlatego rozumiem co nie co z tej branży Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://imgur.com/77SCo2k Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez bladykillerPL 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZIACZEKK_ Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 ImięKacper Wiek:16 Login:EZIACZEKK_ SID:9296 Ilość godzin na serwerze:320H Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy od dnia czasem 5h czasem 2h Coś o sobie:Jestem Kacper. Mam 16 lat. Uczę się jako informejtyk. Lubię sobie pograć na tym pięknym serwerze. I nie wiem co dalej z fartem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Wybrac mnie? Myślę ze warto mnie wybrać, ponieważ grałem w wielu frakcjach z czego z straży również. Jestem miły, kulturalny i pomocny. Jeśli tylko mam czas wolny to często będę grał na służbie. Także ten tego siema. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak byłem już w tej frakcji Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Imię Bartłomiej Wiek: 16 Login: xCFmonster SID: 6292 Ilość godzin na serwerze: 860H Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3H Coś o sobie: Witajcie nazywam się Bartłomiej i mam 16 lat. Uczęszczam do szkoły branżowej 1 stopnia na profil Monter Zabudowy i Robót Wykończeniowych w Budownictwie. Interesuję się informatyką, motoryzacją oraz łowieniem ryb. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja? Już spieszę z odpowiedzią. W tej frakcji na owym serwerze byłem 3 razy dwa razy za kadencji Francika i jeden raz za kadencji Mandarynki. Posiadam dużą sztyczność Z RP. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jak już wspomniałem wyżej na owym serwerze w tej frakcji już byłem nie jeden raz. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie byłem karany. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszSram Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Imię Olaf Wiek: 15 Login: Mateusz Sram SID: 91027 Ilość godzin na serwerze: około 106 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: mikrofon mam chwilowo zepsuty ale za niedługo będzie sprawny Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myślę że 1 godzinę dziennie a w weekendy trochę więcej Coś o sobie: młody informatyk który prawie spalił komputer lubię grać w mta i wymyślać pociski ale nie jestem toxic. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: chce zrobić coś dobrego dla tego serwera i fajnie by było poznać kogoś z frakcji Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: e chwili obecnej na biurku mam z pół kilo papierów o straży pożarach itd na konkurs powiatowy Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): niestety tak ponieważ pod wpływem emocji powiedziałem jedno niemiłe słowo do kogoś z sary. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): lekką ale nie robię aż tak dużych błędów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Imię: Sebastian Wiek: 16 Login: Borsuk321 SID: 32936 Ilość godzin na serwerze: 1877h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: owszem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: wystarczająco Coś o sobie:Jak wcześniej wspomniałem na imię mi Sebastian, 16-tkę na karku. Moim codziennym zajęciem jest oczywiście szkoła - jak i większości młodzieży co jest oczywiste. Obecnie uczęszczam do szkoły zawodowej na profilu Elektromechanika pojazdów samochodowych. Nie należę do orłów, lecz do swoich obowiązków staram przykładać się sumiennie oraz starannie. Jestem młodym, prostym chłopakiem mieszkającym na podlasiu, ze sporym poczuciem humoru oraz przede wszystkim dystansem do siebie. Posiadam paczkę kumpli z którymi w wolnych chwilach lubimy sobie wspólnie spędzić czas - zagrać w piłkę czy też pogadać przy dobrej muzyce. Cechuje się szczerością, sumiennością, uczciwością oraz skutecznością. Należę do tej grupy osób, która świetnie radzi sobie w trudnych sytuacjach, rzadko kiedy się poddaje i zawszę dąże do celu, który sobie wyznaczam. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam dosyć sporę doświadczenie jeżeli chodzi o służby porządkowe byłem 2 lata we frakcji SAMC oraz miesiąc w SAFD(PSP). Na ten moment mam sporo czasu, żeby poświęcić go dla rozgrywki. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Aktualnie nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): W przeciągu 2 miesięcy nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Posiadam. 4 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Imię Oliwier Oskar Aleksander Wiek: 17 za dokładnie tydzień kończę 18 Login: Balbinka SID: 87CC7D6AC90D73BE181ECFE61E19CCA2 Ilość godzin na serwerze: 234H Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam sprawny mikrofon oraz wszystkie komunikatory. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapoznałem się z regulaminem . Przeczytałem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie jestem w stanie poświęcić od 4 do 8 godzin dla frakcji, w zależności od dnia tygodnia. Coś o sobie: Cześć ! Jestem Oliwier na serwerze pojawiłem się dość niedawno a dokładnie 14.03 tr. Szukając odpowiedniego serwera dla siebie żeby swój wolny czas przeznaczyć na relax w grze natknąłem się na wasz serwer, od samego początku mi się spodobał. Super podmianki, mega modele, fajni ludzie, przyjazna administracja, a co za tym idzie bardzo mi się spodobało i zostałem na dłużej. Początkowo starałem się coś zarobić żeby się czegoś dorobić, okazało się że macie sklep na forum z którego skorzystałem ( fajnie i sprawnie to działa). Wracając do kwestii co o mnie - interesuje się Mta od ponad roku, lubię robić modele w 3dmax i mapować sobie miejsca w grze, w wolnych chwilach lubię też robić grafikę komputerowa jakieś drobne loga. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaje mi się że będę godnie reprezentować frakcję. Gram dość sporo czasu dziennie i mógłbym go poświecić na pomoc w frakcji . Jestem też osobą nie konfliktową wiec raczej nie będę sprawiać kłopotów. Gwarantuję że gdy dostanę szanse będę rzetelnie i uczciwie wykonywać powierzone zadania . Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety lecz nie posiadam aczkolwiek myślę że jest to kwestia douczenia się. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem nigdy karany , jestem wręcz wzorowym graczem. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam żadnych z tych zaburzeń / chorób . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi