Wercia Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Nick : Werciaa SID : 60232 z jakiej frakcji chcesz odejść : biznes fabryki aut Ranga posiadane we frakcji: wykwalifikowany sprzedawca powód : Powodów jest kilka, między innymi niekompetentne zachowanie zarządu czyt. Otrzymałam 3 minusy i zostałam poinformowana, że mam wykupić je w ciągu 24h inaczej zostanę wydalona, okej ale powinnam dostać degrada. Drugą sprawą jest to, że zarząd ewidentnie się na mnie uwziął, minus za poinformowanie znajomych, że nie mogą zamawiać pojazdów - wynoszenie informacji, trochę XD Poprzednim razem gdy odeszłam nie zostało to nawet ogłoszone na forum ale liczę, że tym razem świetny zarząd fabryki tego dopilnuje. Sądziłam, że będę się fajnie bawić ale osoby pracujące w fabryce... nie skomentuję, pozdrawiam @BartiTM, Spectre (nie wiem jak ma na forum) i @koxbax jedyne sztywne gity a nie kapusie jak reszta! 11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Wercia napisał: Nick : Werciaa SID : 60232 z jakiej frakcji chcesz odejść : biznes fabryki aut Ranga posiadane we frakcji: wykwalifikowany sprzedawca powód : Powodów jest kilka, między innymi niekompetentne zachowanie zarządu czyt. Otrzymałam 3 minusy i zostałam poinformowana, że mam wykupić je w ciągu 24h inaczej zostanę wydalona, okej ale powinnam dostać degrada. Drugą sprawą jest to, że zarząd ewidentnie się na mnie uwziął, minus za poinformowanie znajomych, że nie mogą zamawiać pojazdów - wynoszenie informacji, trochę XD Poprzednim razem gdy odeszłam nie zostało to nawet ogłoszone na forum ale liczę, że tym razem świetny zarząd fabryki tego dopilnuje. Sądziłam, że będę się fajnie bawić ale osoby pracujące w fabryce... nie skomentuję, pozdrawiam @BartiTM, Spectre (nie wiem jak ma na forum) i @koxbax jedyne sztywne gity a nie kapusie jak reszta! SUS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) hej Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez grandpa_spectra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 I dobrze od syfu trzymamy się daleko tym bardziej od ćpuna i konfidenta pewnego 🙂 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 45 minut temu, Wercia napisał: Nick : Werciaa SID : 60232 z jakiej frakcji chcesz odejść : biznes fabryki aut Ranga posiadane we frakcji: wykwalifikowany sprzedawca powód : Powodów jest kilka, między innymi niekompetentne zachowanie zarządu czyt. Otrzymałam 3 minusy i zostałam poinformowana, że mam wykupić je w ciągu 24h inaczej zostanę wydalona, okej ale powinnam dostać degrada. Drugą sprawą jest to, że zarząd ewidentnie się na mnie uwziął, minus za poinformowanie znajomych, że nie mogą zamawiać pojazdów - wynoszenie informacji, trochę XD Poprzednim razem gdy odeszłam nie zostało to nawet ogłoszone na forum ale liczę, że tym razem świetny zarząd fabryki tego dopilnuje. Sądziłam, że będę się fajnie bawić ale osoby pracujące w fabryce... nie skomentuję, pozdrawiam @BartiTM, Spectre (nie wiem jak ma na forum) i @koxbax jedyne sztywne gity a nie kapusie jak reszta! Zapraszamy do san newsow wercia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Dobry ruch! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Nice choise. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Dobry ruch, nie zostalas wpisana nawet na sklad fabryki po powrocie. Ten sam blad co ty aktualnie popelnia Korneljaa.... 12 godzin temu, NinjSS napisał: I dobrze od syfu trzymamy się daleko tym bardziej od ćpuna i konfidenta pewnego 🙂 Siasio yes? Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Hakari 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 SanNews ma drzwi otwarte 😎 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 dobry ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Rozsądna decyzja! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi