Ender_ Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Nick : Ender_ SID : 76561 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Police Officer II powód : W sumie trochę tego jest, ogólnie to wydaje mi się że głównym powodem jest moja niechęć do wchodzenia na służbę, jak można było zobaczyć ostatnio moja aktywność spadła, również kolejnym powodem jest moje nietrzymanie się regulaminu, ogólni sporo tego jest, trzymajcie się. 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) nara szpagaciarz Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez wutka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 10 minut temu, Kaziu.PDW napisał: Dobry ruch, pozdrawiam! Nikt Cię o wypowiedź nie prosił. 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Cinek napisał: Nikt Cię o wypowiedź nie prosił. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez grandpa_spectra 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 4 minuty temu, grandpa_spectra napisał: O to również nikt nie prosił Wojtek. 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Trzymaj się ender. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Trzymaj się ender, dzięki za wspólne duty i pogaduszki, powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 56 minut temu, Kaziu.PDW napisał: Rozumiem, nie zamierzam dyskutować z tobą, pozdrawiam i miłego wieczoru. To w jakim celu zacząłeś ową? Dwubiegunowość? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Dobra diecezja, robi wrażenie. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Arhael 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZydoWoZ Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Żegnaj kompanie z SAPD. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powrócisz i będzie jak dawniej. 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Pog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) 6 godzin temu, DychaKrulDriftu napisał: Mówi to osoba, która skończyła w fabryce, w której vlidera wbija się w miesiąc X kurwa D. Bo pobyt w frakcjach skończył się w 2020 dla mnie a w większości z nich osiągnąłem range lidera bądź vlidera więc po co komu frakcja? Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Arhael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 sadge ender, zapraszam do samc ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 No to ender nagrabiłeś sobie. Trudno cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Trzymaj się Ender ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Arhael napisał: Bo pobyt w frakcjach skończył się w 2020 dla mnie a w większości z nich osiągnąłem range lidera bądź vlidera więc po co komu frakcja? Większość z nich? Osiągnąłeś wysoki stopień tylko w SAFD. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Cinek napisał: Większość z nich? Osiągnąłeś wysoki stopień tylko w SAFD. Safd Sara taxi Hmm xd brak wiedzy w sumie Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Arhael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Pozdro Ender! Beka z tych dwóch panów nademną co sie kłócą w odejściu jakiego chlopa xddd, widze ze poziom zachowany. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi