Borsuczek Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Nick : siwybajerant SID :32936 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Akademik powód : to nie dla mnie 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Borsuk, a taki dobry strażak był, zawsze aktywny na duty, pełnił swoją służbę sumiennie, tak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 44 minuty temu, Borsuczek napisał: Nick : siwybajerant SID :32936 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Akademik powód : to nie dla mnie Jak cie nawet nie bylo na zadnym szkoleniu XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 godziny temu, bagietmajster napisał: 16 minut w SAPD dalej rekordem xD kiedyś trzeba to pobić XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 człowiek wielu talentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posterunkowy_Gierczak Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Witam, ja tu dla zasięgów przyszedłem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 W dniu 8.05.2022 o 20:17, bagietmajster napisał: 16 minut w SAPD dalej rekordem xD anton byl minute w fabryce, potem go wy***ali bo sie bugowal w scianie. Dopiero po next rekru jak sie dostal to juz sie uspokoil xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 53 minuty temu, Hakari napisał: anton byl minute w fabryce, potem go wy***ali bo sie bugowal w scianie. Dopiero po next rekru jak sie dostal to juz sie uspokoil xdddd Ta? To za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi