KsiondzBandziorek69 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) Nick : KsiondzBandziorek69 SID : 82799 z jakiej frakcji chcesz odejść : Biznes SanNews Ranga posiadane we frakcji: Dziennikarz/ szkoleniowec powód : brak sprzętu @imgoresdzięki za wspólne duty, za spotkania i rozmowy na ts. trzymaj się i zdasz prawko @grandpa_spectradzięki za przyjęcie do SanNews i za szkoleniowca @ADXPLdzięki za wspólne duty i szkolenia @KeVeStrzymaj się tam @Apellovskyypowodzenia w SanNews @Straw_plmam nadzieję że zagramy jeszcze w fife @N0duXxlecisz po v lidera Pozdro całe SanNews, dzięki za te 3 miesiące ❤️ Edytowane 18 Maja 2022 przez KsiondzBandziorek69 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Tego się nie spodziewałem. Trzymaj się! 😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 kto mi kazania bedzie robil kto mi pomoze z adeptami kto mi bedzie wspieral w sn oprocz turbo ktoremu zlozylem obietnice i jej nadal dotrzymuje kto bedzue moim bff i kti bedzie mi spamil na mesku mordini nie ochodz kckckckckkc cbcbcbcbcb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 7 minut temu, ADXPL napisał: kto mi kazania bedzie robil kto mi pomoze z adeptami kto mi bedzie wspieral w sn oprocz turbo ktoremu zlozylem obietnice i jej nadal dotrzymuje kto bedzue moim bff i kti bedzie mi spamil na mesku mordini nie ochodz kckckckckkc cbcbcbcbcb kckckck bende terzsknic pociongi robiom brrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Nieee! Proszę 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Szkoda no… Byłeś naprawdę bardzo dobrym szkoleniowcem. Mam nadzieje, że jak tylko ogarniesz kompa to do nas wrócisz. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essabyk Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ojoj wciąż czekam aż mnie emperorem przewieziesz 😞 Ale jak coś to szkoleniowca mozesz mi podarowac 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Pdw, pisze to do tych łebku aby szybciej z kompem wracali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Trzym sie , PDW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi