Pablo.exe Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Nick : Pablo.exe.187strsnbnd SID : 100846 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department Ranga posiadane we frakcji: Sergeant I powód : Absolutny brak chęci wbijania na duty, walki o awans czy też uczestniczenia w akcjach RP. Po tym krótkim lecz intensywnym czasie pobytu we frakcji wypaliłem się całkowicie.. Dziękuje wszystkim za spędzony czas, wspólną służbę. Nie mam siły rozpisywać się pod tym odejściem z wieloma podziękowaniami, kto mnie zna i rozmawiał ze mną długo na kanałach ts3 wie jak bardzo cenię sobie tą frakcję zarówno pod względem technicznym jak i pod względem społeczności, która jest cudowna. Kontakt czy to na ts3, czy na Discordzie zostaje najdłużej jak się da. Jeszcze raz dziękuje. Sergeant I Pablo.exe.187strsnbnd, Last Status IV. Love You all. Edytowane 29 Maja 2022 przez Pablo.exe poprawka złego sformułowania 1 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOBON Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nie zgadzam się, kasuj to knyglaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Papatki pablo do zobaczenia kiedyś. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Szlak by to.... Pablo dzięki ci za wszystkie ważne rozmowy na teamspeak'u, i oczywiście za służbę, pamiętam czasy gdy byłem kadetem i był wspólny patrol:). Jesteś kox nie zmieniaj się! życzę ci powodzenia w życiu codziennym. Mam nadzieję że kontakt pozostanie jak najbardziej! Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nie no Pablo teraz ty? Do bana jesteś i tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 W końcu wraca do normalności 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 No co spodziewałem się tego odejścia no cóż trzymaj się pablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Trzymaj się Pablo, naprawdę miło wspominam rozmowy z tobą na ts, kiedy jeszcze w sapd byłem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 No i kolejny. Trzymaj się Pablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Kasuj tooo :c Trzymaj się Pablo dzięki za rozmowy i wszystko kontakt mam nadzieję że zostanie powodzenia Mordko 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 pzdr z fartem pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi