Damian123 Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam otóż tak jak w temacie napisane jest To już koniec- więc tak odchodzę z serwera MultiRPG z powodu braku chęci grania na serwerze. Poznałem super fajnych i miłych osób których teraz wymienię: @Lisu Dzięki za szansę we frakcji TSA, myślę iż jeszcze wrócę kiedyś. @draco Gratki mordo awansu na Admina i trzymaj się do następnego. @Perzu @Inder00 @idk Dzięki za szansę w Administracji, nigdy was nie zapomnę. @Inder00 Tylko Wisła XDDD @turbii Powodzenia na randze ROOT i dzięki za szansę w A-SAPD. @Black* Dzięki za szansę w A-SAPD @NeveR. Powodzenia w administracji oraz jak chcesz to pisz do mnie na FB. @Francik oraz @darkrider Dzięki za szansę w PSP nigdy was nie zapomnę @Izaa93 Powodzenia Najlepsza Administrator ROOT. @Zawisza509 Powodzenia w TSA. @MI_REK Fajnie się z tobą gadało. @xBartek. Powodzenia jako Właściciel Serwera Tych co nie wymieniłem to sorki ale Fajnie się z wami gadało. Trzymajcie się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 No trzymaj się mordo mam nadzieję że kiedyś jeszcze się na jakimś serwerze spotkamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Nie odchodz wroc jutro (czm mnie nie oznaczyles?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian123 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 1 minutę temu, paski132YT napisał: Nie odchodz wroc jutro (czm mnie nie oznaczyles?) Sorry mordo ale Rodzina mi się rozsypała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 1 minutę temu, Damian123 napisał: Sorry mordo ale Rodzina mi się rozsypała Ee nie wnikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Papa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 16 Września 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jebac Wisłe, elo 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulinka/ Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 17 minut temu, idk napisał: Jebac Wisłe, elo Krótko i na temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulinka/ Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Trzymaj się Damianku ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 TY KUR*A MI ZAWISZE O*BALES CH**U JEBAC WISLE KRAKOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 No elo jebac wisłe tylko (L) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) (L) to samo, 2 Skargo były. Nie odpierdol czegoś na stadionie chujowego bo siara będzię. Kupuj odzywki+ karnet na Siłke to bedziesz postrachem na Rejonie 🙂 @Damian123 Edytowane 16 Września 2019 przez NinjSS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francik Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dzięki wielki za grę @Damian123 powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Jego ojciec nowego chłopa znalazł temu odchodzi! ❣️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 oho +3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foo Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Cześć miłego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Czuwaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi