TO.TEN.DYZOL Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Nick : DYZOL SID :101522 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca powód : Zmiana frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Nie ten dział. Odejścia piszemy na GKF, aczkolwiek i tak otrzymujesz Black Listę. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Dobra przeniosłem XDD nie wiedziałem nawet że mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 21 godzin temu, Apellovskyy napisał: Nie ten dział. Odejścia piszemy na GKF, aczkolwiek i tak otrzymujesz Black Listę. XDDD 21 godzin temu, DYZOL napisał: Nick : DYZOL SID :101522 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca powód : Zmiana frakcji. Ahhh pamiętam wspólną akademiie, liczę że idziesz do mnie na SAFD'y 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi