Mentorek Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 19.06.2022 do 23.06.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasti Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Imię: Bartosz Wiek: 14 lat Login: Bartoold SID: 117653 Ilość godzin na serwerze: 143h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Pewnie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 2 do godzin dziennie Coś o sobie: Jestem Bartek mam 14 lat trenuję k1 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciał bym pomagać innym oraz mieć jakąś role na serwerze Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie ale myślę że sobie poradzę Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 19 Czerwca 2022 przez Milk Chciałem cos sprawdzić 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) ImięAlan Wiek:17 Login:lordsmif SID:46810 Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zależy od dnia albo tygodnia ale będę próbował tak z 2 godziny siedział na frakcji Coś o sobie:Witam mam na imię Alan mam 17 lat uczęszczam do technikum na profil technik informatyk. Moim zainteresowaniem jest Montowanie filmów a także jeżdżenie enduro . Jestem osobą miłą a także pomocną umiem się przyznać do błędu a także ten błąd naprawić. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Chciałbym spróbować swoich sił w SAFD. Szybką się uczę a także lubię poznawać nowe rzeczy związane z frakcją. Jestem osobą kulturalną jak pisałem miłą i pomocną .Będę godnie reprezentował frakcje a także godnie odgrywał Role-play. Chyba tyle dlaczego powinniście mnie wybrać dziękuje za przeczytanie mojego podania oraz życzę powodzenia każdemu w rekrutacji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Tak Edytowane 19 Czerwca 2022 przez smifu 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Imię: Mikołaj Wiek:17 Login: M1ka SID: 120062 Ilość godzin na serwerze: 65 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4 godziny lub więcej zależy jak znajdę czas Coś o sobie: Jestem Mikołaj mam 17 lat w rzeczywistości też należę do straży dlatego też bym chciał być na serwerze Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Lubie straż i wiem że dam radę i ogarnę Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raksopowerr Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 W dniu 19.06.2022 o 10:56, Mentorek napisał: Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 19.06.2022 do 23.06.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Imię :Oskar Wiek:17 Login raksopowerr Sid 119925 Ilość godzin na serwerze:50 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście że tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:TROCHE sporo bo gram 5 h dziennie Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać? JESTEM NIE ZASTAPIONA OSOBA W TEJ DZIEDZINIE Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: bardzo spore styczności mam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem ani razu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LasicaPL Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Imię Michał Wiek: 16 Login: LasicaPL SID:112869 Ilość godzin na serwerze: 284 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4 godziny czasami więcej Coś o sobie: Mam na imie Michał mam 16 lat chodzę do liceum mundurowego interesuje sie wojskiem i informatyką Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem odpowiedzialną osobą jestem miły łatwo znajduje nowych przyjaciół nie mam problemu z dogadywaniem sie Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak byłem strażakiem na jednym z serwerów RP Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raksopowerr Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Imię :Oskar Wiek:17 Login raksopowerr Sid 119925 Ilość godzin na serwerze:50 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście że tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:TROCHE sporo bo gram 5 h dziennie Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać? JESTEM NIE ZASTAPIONA OSOBA W TEJ DZIEDZINIE Wprowadzam fajna atmosferę podczas grania więc innym by też się fajnie ze mną gralo jestem spokojny no toxic jak gram Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: bardzo spore styczności mam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem ani razu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Imię: Daniel Wiek: 16 Login: Vesspe SID: 86462 Ilość godzin na serwerze: 685h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: około 3-4h dziennie Coś o sobie: Tak jak napisałem powyżej nazywam się Daniel mam 16 lat. Na serwerze gram około 2 lata, a jeśli chodzi o grę w MTA to gram od 2015 roku. Na co dzień zajmuję się elektryką, ponieważ jest to mój kierunek w technikum do którego uczęszczam, od września zacznę chodzić do 3 klasy. Jeśli chodzi o moje zainteresowania to głównie rowery a także sport typu koszykówka, piłka nożna. Jeśli chodzi o to pierwsze zainteresowanie to zajmuję się tym odkąd pamiętam. Myślę, że to tyle o mnie. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Już tłumaczę, na serwerze byłem w dawniejszym PSP (czasy Francika itp.) oraz w SAFD (czasy Mandarynki itp.) także mam duże pojęcie na temat SAFD na tym serwerze, umiem odgrywać RP, jestem chętny do przyjmowania zgłoszeń i ratowania ludzkiego życia. Jestem aktywnym graczem MultiRPG więc będę dużo czasu spędzał na duty frakcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Na co dzień to nie, lecz były jakieś pojedyncze styczności ze strażą pożarną. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voseb Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Imię Czarek Wiek: 13 Login: Voseb SID:107226 Ilość godzin na serwerze: 170 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam sprawny mikrofon oraz ts3 i discord Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się z regulaminem frakcyjnym oraz GKF Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: No jakoś 5h dziennie Coś o sobie: Hejka, jestem Czarek lubię grać w gry takie jak mta cs go mc. Interesuje się motoryzacją mam w planach kupić crossa kub quada. Mieszkam na wsi pomagam tacie przy gospodarstwie, zastanawiam się czy pójść na kierunek rolniczy. Interesuję się także informatyką. Mój szwagier jest w osp i coś mi zawsze powie o straży pożarnej Jestem w MDP w szkole. Mojego taty brat pracuje jako Pomoc drogowa już pare razy z nim jezdziłem na wyjazdy jak samochód się zepsuł lub jak był wypadek i było trzeba pojazd scholować. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ nadaje się na to stanowisko szybko się uczę ogarniam trochę rp Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Trochę posiadam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): byłem miałem prawko zabrane Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie mam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaremek Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Imię: Maciej Wiek:14 rocznikowo 15 Login: Jarem SID:6938 Ilość godzin na serwerze:222h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2h dziennie Coś o sobie Cześć nazywam Maciej mam 14 lat pochodzę z województwa Lubelskiego. Jestem dość miły w większości sytuacji. Moją pasją jest stolarstwo pomagam tacie od 2 lat w tym zawodzie skręcam, kleje łóżka, szafy lub tym podobne. Moją kreatywność mogę opisać w ten sposób ,że w każdej sytuacji pomogę każdemu w potrzebie, dość szybko się uczę nowych rzeczy. Trenuje zapasy od 3 lat nie raz zająłem 1 miejsce ale też nie raz 3 lub 2. Szukam nowych przyjaciół oraz nowych przygód z kolegami. Aktualnie codziennie pogrywam w mta, csa ,lola lub minecrafta. Słucham muzyki rap hip hop lub pop. Nie na widzę się uczyć ale cóż mus to mus. W ostatnim czasie próbuję tworzyć grafiki i programować. Interesuję się mechaniką w te wakacje razem z dziadkiem i tatą remontowaliśmy mercedesa w124 3.0 rzędowa 4 w sedanie, który był sprowadzony z Niemiec, codziennie szukaliśmy nowych części. Piaskowaliśmy na końcu samochód oraz montowaliśmy w całość części. Pod koniec był kolor wiśniowy oraz były zamontowane felgi. Po śmierci dziadka sprzedaliśmy sąsiadowi za osiem tysięcy, do tej pory mam sentyment do tego auta i szkoda mi tej sprzedaży. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Mam dobry charakter, jestem miły, pomocny i kreatywny. Jeśli dążę do jakiegoś celu bardzo szybko potrafię go wykonać . Myśle że poradze sobie z stanowiskiem strażaka myśle że będę mógł spędzać dużo swojego czasu na służbę jak i na gadanie z ludźmi z frakcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Imię Bartek Wiek:15 Login:CzasTroll SID:109378 Ilość godzin na serwerze:670 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:tyle ile będzie trzeba Coś o sobie :Mam na imię Bartek, jestem typem osoby dążącej do celu, oddanym zapalonym graczem komputerowym , miłośnik boksu oraz MMA, jestem osobą kulturalną, przyjazną oraz szybko uczącym się typem człowieka. Jak pisałem wyżej sztuki walki to jest coś pięknego. Głównie swoje życie poświęcam treningom, spotkaniami ze znajomymi, czy graniu w gry. Mieszkam w bloku, jestem jedynakiem i tak jak mówiłem większość czasu spędzam w swoim w swoim domu grając w mta, czy to przy właśnie tych moich treningach. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:ponieważ jestem osobą która szybko uczy się nowych rzeczy może i nie wiem za dużo o pożarnictwie itp ale wydaję mi się że szybko się tego naucze. Będe również wyrabiał norme może nawet czasami nad normę Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Edytowane 22 Czerwca 2022 przez CzasTroll pogrubiałem pytania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vakos Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Imię:Adrian Wiek:15 Login:Vaccoss SID:98689 Ilość godzin na serwerze:45 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Jasne Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3/4h dziennie Coś o sobie:Mam na imię Adrian mam 15 lat na ogół jestem spokojną i cichą osobą o mocnych nerwach i ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi jestem również godną zaufania osobą nie sprawiam problemów i tyle Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ w SAFD mam już doświadczenie wiem o co w tej frakcji chodzi i wiem jak się obchodzić z tą frakcją Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Posiadam byłem już w SAFD 2 razy Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie Pozdrawiam ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO.TEN.DYZOL Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Imię Wiktor Wiek: 18 Login: DYZOL SID: 10522 Ilość godzin na serwerze: 272h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Idą wakacje wiec myśle że pół dnia ( bo jeszcze mam prace wiec no ) Coś o sobie: Powodzenia każdemu biorącemu udział w rekru. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle że poradzę sobie w tej frakcji , byłem już tu kiedyś za czasów Mandarynki ale niestety przez brak czasu w roku szkolnym musiałem opuścić ową frakcje. Byłem już w owej frakcji za czasów Mandarynki jak był liderem ale ze względu na naukę musiałem odpuścić i zrezygnować z frakcji. Teraz wakacje , szkole skończyłem więc będzie mega dużo czasu na to aby siedzieć na duty i odgrywać RP. Z chęcią zasilę frakcje swoją obecnością i będę dokładał wszelkich starań aby działać na korzyść frakcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czasami tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 23 Czerwca 2022 przez DYZOL Zmiana godzin na serwerze oraz dopisanie pare słów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJWIDPOLSKI Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Imię Marcel Wiek:16 Login:Marcel6262 SID:117194 Ilość godzin na serwerze:172h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8h Coś o sobie:Cześć jestem Marcel lubię grać w gry komputerowe. Lubię uprawiać sport np. tenis, chodzić na siłownię i biegać. Lubię grać w mta, cs go , farming simulator19 i euro track. Lubię chodzić na ryby. Lubię przedmiot historię i matematykę. Chciałbym dołączyć do frankcji bo jeszcze w żadnej nie byłem, myślę że się uda. Pozdrawiam serdecznie Marcel. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jak wspominałem to by była moja pierwsza frankcja na tym serwerze. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie posiadam lecz umiem pierwszą pomoc. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Tak dostałem muta za puszczanie muzyki. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. Pozdrawiam was serdecznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoadingSPZ13 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Imię Adrian Wiek:19 Login:LOADINGSPZ SID:98490 Ilość godzin na serwerze:1058.95 godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:mysle ze tak do 3-4godzin Coś o sobie:cześć jestem Adrian interesuje się mechanika pojazdowa i grami ty MC GTA oraz CS:GO lubię uprawiać sport gram w pierwszym składzie nawet w klubie piłkarskim pochodzę z małego miasta w województwie Pomorskim i tyle co chce żebyś o mnie wiedział Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:szybko się uczę spędzam dużo czasu na serwerze jestem ogarniętą osobą nie wyzywam każdego tak jak większa pół owa tego serwera no i po prostu lubię pomagać Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:posiadam podstawowy Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi