Major_spz Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Frakcja do której należałeś:Fabryka Aut Nick :Major_spz Powód :Bycie w zarządzie frakcji na innym serwerze Typ kary ( zawieszenia etc.) :Czarna lista w głównej komisji frakcyjnej i brak możliwości rekrutacji do biznesów i frakcji Coś od siebie :Witam na początku chciałbym opowiedzieć o całej sytacji Jestem za serwerze Discord tego serwera mam range ale serwer nie ruszy więc mam tylko range chciałbym przeprosić za moje zachowanie jak trzeba będzie to opuszczę tego Discorda tamtego serwera powodem tego błędu był nie doczytanie regulaminów. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 XD! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslavv Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 xDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essabyk Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Odczekaj cierpliwie, moim zdaniem to za szybko na pisanie takiej apelacji. Zwłaszcza, że podobno kolega Ciebie wrobił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi