RambriFusherov Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Nick:RambriFusherov Powód: Działanie na szkodę frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.): BL GKF'U Coś od siebie: Moje złe jak i nie odpowiedzialne zachowanie źle wplynelo teraz na moją reputacje u roznych osob na serwisie najbardziej chciałbym cie przeprosic @Kaczorowskyyy za to ze dales mi szanse w frakcji i za to ze mi zufales a ja zmarnowalem swoja szanse. Chcialbym rowniez przeproisc cie jeszcze za dziwne akcje ktore robilem a ty mi upominales chcialbym naprawde przeprosic za moją glupote nie wiem co mi odwalilo.. Mam nadzieję ze przyjmiesz pozytywnie tą apelacje Smallspy. Obiecuje ze jakbys zakceptowala tą apelacje taka sytuacja juz nigdy sie nie powtorzy przywiazalem sie do osob na tym serwerze z roznych frakcji i chcialbym do nich wrocic... Przepraszam :c 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Ok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 😨😨😨😨😨 co tam projekcik się znudził? XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Godzinę temu, mathexu napisał: 😨😨😨😨😨 co tam projekcik się znudził? XDD jakby, kto pytal? Nic to nie wnosi do apelki wiec po co sie udzielasz? kazdy gra gdzie chce a to rozmowa PRYWATNA pomiedzy toba a osoba ktora napisala apelke. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Ja bym akcepnol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 2 godziny temu, mathexu napisał: 😨😨😨😨😨 co tam projekcik się znudził? XDD jakbt gram na tym i na tym a bl gkf nie chce zeby lepiej bylo mateuszku przyszczolu 😄 17 minut temu, arturro_69 napisał: z jednej strony bym zaakceptował z drugiej nie, już tłumaczę dlaczego nie Ponieważ dostałeś szanse aby rozpocząć na nowo we frakcji i na serwerze, lecz ją zmarnowałeś, już po raz drugi źle zrobiłeś i administracja oraz zarząd serwera nie są przekonani czy naprawdę się zmienisz, jak dla mnie mógł byś dostać swoją "ostatnią" szansę lecz już czwartej nie będzie, bo jak masz pisać apelacje z 8 razy, to to nie ma sensu pisania apelacji skoro dostałeś dwie szanse żeby się zamienić Pozdro z farem arturro co ty gadasz wariat pierwszy raz dostralem bl gkf jak ja tu gralem to ty jeszcze nie wiedzziales co to mta XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 2 godziny temu, mathexu napisał: 😨😨😨😨😨 co tam projekcik się znudził? XDD Co to ma do apelki? XDDDD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Rambi dobry chlopaczyna zza krat patrzy na dobrych chlopakuf pzdr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi