Marcin556 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Twoj nick :Marcin556 Nick pracownika:eazi_ Tresc: Zamowilem sobie auto z fabryki i chcialem odebrac sobie normalnie lecz nie moglem poniewaz wpierw pracownik @eazi_nie chcial mnie obsluzyc później zadał 50kk za kluczyki przypomne ze zamowilem sultana a wiec kluczyki kosztuja 10kk . Później sznantazowal mnie ze jak nie dam mu 200kk to dostane bana bo on ma znajomych w administracji . Później z ceną kluczyków zszedl do 20kk ale i tak kluczyki na cenniku kosztuja 10kk mowilem mu ze na cenniku co innego jest a on ze wie co jest na cenniku i jak mi nie pasuje to moge wywalac. Dowodów nie mam ale mam swiadka i pare reportow w tamtym momencie pisalem i supporterzy byli slyszeli to i mowili zebym skarge na forum napisal. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Poproszę dowody bez dowód ja nic nie zrobię 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi