kalixX Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Nick : kalixX SID : 105966 z jakiej frakcji chcesz odejść : S. A Medical Center Ranga posiadane we frakcji: EMT III powód : Są wakacje. Głównie to mam odpoczynek i tak dalej. Mało bywam w domu więc mało czasu mam na robienie normy. Może gdy zacznie się rok szkolny po szkole będę już w domu to powrócę do samc z ilością dużego czasu. Chciałem bardzo podziękować wam: @imgores. To ty byłeś kiedyś szkoleniowcem a teraz jesteś liderem. Dziękuje ci za wsparcie oraz szkolenia. @Borsuczek. To ty mnie wybrałeś do frakcji, wspierałeś mnie, szkoliłeś i oczywiście byłeś dobrym liderem. @Ender_ i @bobeku dzięki za air unit i dzięki za sor oraz wspólne Role Play jak i patrole. Dziękuję również wszystkim członkom frakcji. Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś zobaczymy. Edytowane 27 Lipca 2022 przez kalixX 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Żegnaj kalixX. Widziałem że szczególnie się starałeś na Hospital Unit i zaszedłeś tam naprawdę daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trzymaj się, wysoko zaszedłeś w Hospital Unit, doceniam twoje zaangażowanie. Wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 smutno że aż tak nagle odchodzisz ale tak myślałem że to zrobisz po twojej słabej aktywności w SAMC. cóż 3maj się KaliX życzę ci miłego odpoczynku w te wakacje! Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi