Skocz do zawartości

[Odrzucam]Apelacja od black listy

DAJWIDPOLSKI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : -

Nick : Marcel3232

Powód : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy się do frakcji napisałem rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki głupi sposób dostałem tą bl gkf. 

Typ kary ( zawieszenia etc.) :  BL gkf

Coś od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluję się o zdjęcie black listy byłem chwilę w SAMC na Academicu już miałem pisać egzamin bardzo się starałem i przykładałem spędzałem dużo czasu na szkolenia mogą potwierdzić to inni członkowie którzy w tym uczestniczyli. Aż naglę dostałem lotę. Zapoznałem się już z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej i już wiem i już tego nie powtórzę. Chciałbym bardzo bardzo wrócić do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam największe zainteresowania no i fyzykę. Jeszcze raz przepraszam.

• Haha 4

Witam z tej strony Chief of Police krzywy, jak odkryłem że będąc w akademii SAPD napisałeś podanie do TSA, poinformowałem Cię że dostaniesz blackliste GKF jakoś się tym nie przejąłeś w tamtej chwili nawet skruchy nie wyraziłeś, wiec jestem przeciwny.

Edytowane przez krzywy
  • Like 2

Witam serdecznie, Professor of Medicine I Ender_

Wspomniałeś o frakcji SAMC i że to właśnie pod czas trwania jej akademii zostałeś wyrzucony przez tą BlackListe, podobnie jak wspominał lider SAPD również się w tym przypadku nie przejąłeś, a do tego zacząłeś wyzywać i tworzyć konflikty z innymi osobami z frakcji jakby była to ich wina że masz BL, jestem na nie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.