DAJWIDPOLSKI Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Frakcja do której należysz : - Nick : Marcel3232 Powód : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy się do frakcji napisałem rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki głupi sposób dostałem tą bl gkf. Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL gkf Coś od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluję się o zdjęcie black listy byłem chwilę w SAMC na Academicu już miałem pisać egzamin bardzo się starałem i przykładałem spędzałem dużo czasu na szkolenia mogą potwierdzić to inni członkowie którzy w tym uczestniczyli. Aż naglę dostałem lotę. Zapoznałem się już z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej i już wiem i już tego nie powtórzę. Chciałbym bardzo bardzo wrócić do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam największe zainteresowania no i fyzykę. Jeszcze raz przepraszam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 (edytowane) Witam z tej strony Chief of Police krzywy, jak odkryłem że będąc w akademii SAPD napisałeś podanie do TSA, poinformowałem Cię że dostaniesz blackliste GKF jakoś się tym nie przejąłeś w tamtej chwili nawet skruchy nie wyraziłeś, wiec jestem przeciwny. Edytowane 30 Lipca 2022 przez krzywy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Witam serdecznie, Professor of Medicine I Ender_ Wspomniałeś o frakcji SAMC i że to właśnie pod czas trwania jej akademii zostałeś wyrzucony przez tą BlackListe, podobnie jak wspominał lider SAPD również się w tym przypadku nie przejąłeś, a do tego zacząłeś wyzywać i tworzyć konflikty z innymi osobami z frakcji jakby była to ich wina że masz BL, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi